- Konu Sahibi inotherworlds
-
selam kızlar. hamileyim.
k.validem bebeğe kafasına göre kıyafet alıp duruyor. çoğunu beğenmiyorum ve söylesem darılacak. çünkü ilk torun. ki bu kadın düğünde bana bir takı bile takmayan biri. farklı şehirlerde oturuyoruz.
şu an maddi durumumuz iyi değil. iki ay sonra elimize para geçecek o zaman istediğim gibi şeyler almak istiyorum. bu sefer de zaten bebeğin çoğu kıyafeti tamamlanmış olacak.
sinir oluyorum. onunla konuşmaya çekiniyorum anında küsen biri. aldığı kıyafetler de çok kalitesiz ve ben aldığım şeyleri kaliteli almak isterim.
eşim anne alma artık biraz da biz alalım dedi ama duramıyor. offf!!
Kadıncağız heveslenmiş alıyor. Boşver parasını onlara harcasın. Üstünde durma. Kalpler kırılmasın para gitsin mühim değil. düğünde takı takmamaklar ne ilgisi var. o nefretini bırak aksın gitsin. Sen her üzüldüğün şeyde olayı buna bağlayıp nefretini katlarsan çoook zor olur işin.
Madem durumun müsait değil. Burda satabilirsin hiç giydirmedim hediye geldi diye. Belki senin beğenmediklerini beğenen çıkar. Hem o parayla bebeişine istediğin gibi kıyafetler alırsın..
selam kızlar. hamileyim.
k.validem bebeğe kafasına göre kıyafet alıp duruyor. çoğunu beğenmiyorum ve söylesem darılacak. çünkü ilk torun. ki bu kadın düğünde bana bir takı bile takmayan biri. farklı şehirlerde oturuyoruz.
şu an maddi durumumuz iyi değil. iki ay sonra elimize para geçecek o zaman istediğim gibi şeyler almak istiyorum. bu sefer de zaten bebeğin çoğu kıyafeti tamamlanmış olacak.
sinir oluyorum. onunla konuşmaya çekiniyorum anında küsen biri. aldığı kıyafetler de çok kalitesiz ve ben aldığım şeyleri kaliteli almak isterim.
selam kızlar. hamileyim.
Biz kücükken tozun toprağın icinde karınca yiyerek büyüdük, ayağımıza giydiğimiz lastik terlikler kim bilir hangi merdiven altında üretilmişti. cok sükür hicbirimizde bişi yok, hepimiz dipçik gibiyiz.
Maddi durumum iyi cok sükür ama asla kasmayacağım, marka olsun en güzeli olsun bilmem ne diye. Cocuğun yediği helal giydiği haram derler. 1 ay giyebileceği badiye tuluma 100 lira vereceğime onunla organik yiyecekler getirtir sağlıklı olmasını sağlarım.
kesinlikle katılıyorum,giydirmeyin beğenmediyseniz ..
kadın heveslenmiş düşünmüşş almışşş ...
çokmu bencilleştik neee
Maalesef biraz bencilleştik. Kayınvalidem almanyada, ordan sacmasapan rengarenk kıyafetler hazırlayıp göndermiş. Görsen o kadar iğrenc renkleri var kiAma giydireceğim elbette, zaten en fazla bir kez giyer. Ya bebek büyür ya da ihtiyac sahiplerine ulaştırılır.
Bizim eskimiz kim bilir kimlerin yenisi olacaktır.
kesinlikle hemfikirim cnm
anne saol düsünmüssün demek varken
Kadın ne güzel düşünmüş almış
Çocuk kıyafeti ne kadar kötü olabilir ki ?
Hep cicili bicili artık
Ayrıca bebek hemencik büyüyen bişey, yedek oluyodur ne güzel
Teşekkür edeceğiniz yerde beğenmemezlik etmek bana çok tuhaf geldi
Bana da kayınvalidem bi kere hediye almıştı
Anne bluzu resmen
Ama çok çok teşekkür ettim
Kaldırdım, akşam eşime gösterdim güldü
Ala ala bunu mu almış dedi
Sus dedim düşünmüş almış, bilmeden bunu tercih etmiş sadece
Hala saklıyorum giymesem de
( İlk ve tek hediyesi muahah)
Maalesef biraz bencilleştik. Kayınvalidem almanyada, ordan sacmasapan rengarenk kıyafetler hazırlayıp göndermiş. Görsen o kadar iğrenc renkleri var kiAma giydireceğim elbette, zaten en fazla bir kez giyer. Ya bebek büyür ya da ihtiyac sahiplerine ulaştırılır.
Bizim eskimiz kim bilir kimlerin yenisi olacaktır.
Beğen tuşunu kullanamadım
Olsun Çek anne şeysi bile olsa düşünmesi yeterSen de onu bir gün bir teyzeye hediye edersin
en iyisini yaparsın elmii...
keşke benim kv dede yapsa...
bana bir faydası olmadı bakalım torununa birşeyler yapacakmı...
valla yapsın giydiririmm nolcak sanki..
çocuk en fazla 2 giyer zatenn..çok çabuk büyüyor bebelerr...
Olsun Çek anne şeysi bile olsa düşünmesi yeterSen de onu bir gün bir teyzeye hediye edersin
en iyisini yaparsın elmii...
keşke benim kv dede yapsa...
bana bir faydası olmadı bakalım torununa birşeyler yapacakmı...
valla yapsın giydiririmm nolcak sanki..
çocuk en fazla 2 giyer zatenn..çok çabuk büyüyor bebelerr...
Beğen tuşunu kullanamadım
Vercektim zaten ama olurda sorarsa ayıp olur diye vermedim
Sorarsa giymeyi bile düşündüm 'anne bluzu'nu, düşünün artık
Bebeğe mi giydirilmez, bebek ne giydiğinden habersiz ve birkaç aya üstüne olmayacak zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?