- Konu Sahibi inotherworlds
-
Şaka gibisiniz. Çok şükür ki etrafımda sizin gibilerden çok yok.
...................................................................arkadaşın zor biri olduğunu forumda birçok kişi düşünüyor sadece ben değil, ciddi problerin olmalı ki saldırıyorsun yazık acıdım sana. allah senin çevrendekilere kolaylık versin!!!!
Arkadaşın zor biri olduğunu sanmıyorum ama sizin... Allah sizin de başınıza verirse anlarsınız. Tabi sizi başkasının başına verdiği için savunmaya geçmiyorsanız
Beni saldırganlıkla suçluyorsunuz, yazdıklarınızı tekrar okuyun isterseniz kim saldrgan kaba ve problemli?konu '' kayınvalidemin hediyeleri'' konu ben değilim, konu hakkında yorum yapmıyor direkt bana saldırıyorsun beni tanımadığın halde şahsımla ilgili yorum yaparak çok ama çok komik oluyorsun.... senin derdin konu değil derdin bana saldırmak çok net ortada.... hırsından gece uyku tutmamış sabahın 7' sinde kalkmış siteye girip bana saldırmaya devam etmişsin. cidden problemlisin sen.... allah seni kimin başına verdiyse artık kimbilir neler çektiriyorsundur ona...
Beni saldırganlıkla suçluyorsunuz, yazdıklarınızı tekrar okuyun isterseniz kim saldrgan kaba ve problemli?
selam kızlar. hamileyim.
k.validem bebeğe kafasına göre kıyafet alıp duruyor. çoğunu beğenmiyorum ve söylesem darılacak. çünkü ilk torun. ki bu kadın düğünde bana bir takı bile takmayan biri. farklı şehirlerde oturuyoruz.
şu an maddi durumumuz iyi değil. iki ay sonra elimize para geçecek o zaman istediğim gibi şeyler almak istiyorum. bu sefer de zaten bebeğin çoğu kıyafeti tamamlanmış olacak.
sinir oluyorum. onunla konuşmaya çekiniyorum anında küsen biri. aldığı kıyafetler de çok kalitesiz ve ben aldığım şeyleri kaliteli almak isterim.
eşim anne alma artık biraz da biz alalım dedi ama duramıyor. offf!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?