Kayınvalidemin Hediyeleri!!!!

canım beğenmezsin giydirmezsin o ayrı..
ama yalandan bir tşk edincede ölmezsin...
ben şahsen gelen hediyeleri beğenmesemde alırım tşk ederim sonra ihtiyacı olana şutlarım..
kv de bana bir bluz almıştı çok komik birşeydi..
herhalde xxl falandı..bende tşk ettim sonra kilolu bir arkadaşıma hediye ediverdim..hediyeyi hediye etmek sünnettir demii

O gene iyi benim kayınvalidem kendine alıp olduramadığı seyleri bana hediye ediyor veya kendi eskilerini hayır birde bana yapıyor bana cute ye ya

Hey gidi cuteee Olsun ya bırak, giymesen de kaldır dolaba en fazla yer tutar. Bir keresinde bana almanyadan (ilk ve tek) hediye gönderdi. Bi tanesi xs bir tane xxl deri mont :) 657 ye tabi kadını punkcı yapacaktı

O gene iyi benim kayınvalidem kendine alıp olduramadığı seyleri bana hediye ediyor veya kendi eskilerini hayır birde bana yapıyor bana cute ya

eskiden kasıt eski halı eski avize bazen eski bir hırka

seninkinin niyet farklııı..tam yolmalıkkk

Bende aynı şeyi yaşadım 1 sene sonra verdim birine anne buluzünü

kesinlikle hemfikirim cnm
anne saol düsünmüssün demek varken

ben ıkınıze de katılıyorum :):):)

mınıcık bebek kac defa gıyıyor kı bır kıyafetı. gecen arkadasım aradı 5 aylık oldu bebegı. kıyafet bulamamaktan yakınıyor. cok cabuk kırlenıyor valla kıyafet yetıstıremıyorum. hemen boyları kısalıyor dıyor. surda 1 yasına kadar ne gıydırırsen gıyer cocuk durumu da pek yokmus zaten arkadasın bence fazla bu durumu abartmamak gerek. 2. 3. el kıyafetlerı yerı gelıyor gıydırılıyor. sıkıntı yapmamak gerek böyle seyleri .

aslıdna soyle bu kısı evlatlık alacak benım ıcın sorun degıl hatat cok sevınırım onun adına butun bunların ardından demezmı bızde bırde sus yanı cenenı kapa en azından ıste evlatlık alıcakmısta bayramlarda dogumg unulerınde onun cocugunu ayırt edermısmıyız işte diğerleri kadar özen vermezmiymişiz
sasırdım yanı benım ıcın bır corap bıle alsa degerlı ama orada dıgerlerıne bılmem ne markalı yagmurluklar hedıye edılırken benım cocuguma kalıtesız ayrı 2 beden kucuk bır sey hedıye edınce cok sınırlendım hatta 2 gun sınırımden dogru duzgun uyuyamadım hatta ben bunu gıydıremıcem tatlım kucuk geldı sen gıydırırsın dıyecektım vazgectım allah allah :)
sınır bastı haaa

Son düzenleme:

aman cute yaa ne takıosunn boşver giydirme..
sende ona birşey götürceğinde özenmezsin olur biter..
hiç umursama ne umursucann salla gitsinnnn

Hey gidi cuteee Olsun ya bırak, giymesen de kaldır dolaba en fazla yer tutar. Bir keresinde bana almanyadan (ilk ve tek) hediye gönderdi. Bi tanesi xs bir tane xxl deri mont :) 657 ye tabi kadını punkcı yapacaktı

muhahahhahaa :)))
banada sinyal veriyor Allah yoluna dön imana gel cute benimki taytınlan geziyor ama benden baska bısı bekliyor

Bende aynı şeyi yaşadım 1 sene sonra verdim birine anne buluzünü

Benim duruyodu
Ama taşınırken Ous atmış olabilir
Atma huyu var, bi de taşınırken azalsın diye atmıştır yoksa verirdim birine
Epey geçti daha sormazlar nerde hediyemiz beğenmedin mi diye

aman cute yaa ne takıosunn boşver giydirme..
sende ona birşey götürceğinde özenmezsin olur biter..
hiç umursama ne umursucann salla gitsinnnn

yanı suanda dusununce cok sacma gelıyorda o gun ve devam eden bır ıkı gun baya sınırlenmıstım
cocuguma ozenmedıgı ıcın ve bunuda ıma ettıgı ıcın
delimidir nedir

Benim duruyodu
Ama taşınırken Ous atmış olabilir
Atma huyu var, bi de taşınırken azalsın diye atmıştır yoksa verirdim birine
Epey geçti daha sormazlar nerde hediyemiz beğenmedin mi diye

Benimki sormadı sağolsun

muhahahhahaa :)))
banada sinyal veriyor Allah yoluna dön imana gel cute benimki taytınlan geziyor ama benden baska bısı bekliyor

tayt deyince aklıma geldi...geçen eşimin anneaannesi beni taytla gördü...nasıl laf soksam diye düşündü ve buldu...
kızımmm yavrumm tayt karnını sıkar bebeği rahatsız eder dedi..
bende dedim daha bebek yok kesesi bile yok rahatsız olmaz..7 katman içinde o merak etmeyin üstelik napalım parasız kaldık kot alamadım daraldı hepsi dedimm..şak oturdu yerineee

yanı suanda dusununce cok sacma gelıyorda o gun ve devam eden bır ıkı gun baya sınırlenmıstım
cocuguma ozenmedıgı ıcın ve bunuda ıma ettıgı ıcın
delimidir nedir

hala foto eklicennnnn egemizin doğum gününü göremedikkkk

benim kayınvalidemde bir iğne almadı her iki çocuğumdada ne bana ne bebeklerime ikisinede birer aitın.benim arkadaslarımda taktı o altını kıyafet bile aldı.

benim ki hiç almadı bile
daha ne istiyorsunuz kalitesiz de olsa heves etmiş düşünmüş almış belki bütçesi ona el veriyor.
inan almasa bu sefer de beni önemsemiyor ilk torunu hiç heves etmiyor derdiniz...
Ha kaynanamın hakkını yemiyeyim sümük ağız silme mendillerini aldı 5 tl ye

Ben de geçen bu tarz bir şey söylüyordum birine. Dedim ki biz ne meybuzlar ne leblebi tozları yedik. Şimdi çocuğumuza organik olsun diye kasıyoruz. Arkadaşım da emin ol dedi, o meybuzların içinde şu anki herhangi bir şekerli besinden daha az zararlı şey var. O zamanlar neolursa olsun gerçek pancardan şeker elde edilirdi şimdi en ufak şeyde glikoz şurupları var. Keşke o çocukluğumdaki meybuzlar olsa. Gönül rahatlığıyla yedirirdim dedi. Bunu diyen arkadaş tüm ürünlerin kodlarına dikkat etmeye çalışan bir arkadaş. Yani emin ol o ayağındaki lastik ayakkabılar bu günlerdekilerden sağlıklı. Teknoloji ilerledikçe nasıl oluyorsa bir şeyi daha sağlıksız üretmenin yollarını da buluyoruz. Sırf ucuz olsun diye.

benim arkadaşım kızının bebeğine pazardan 1 liraya badiler aldı,yıkadı yıkadı giydirdi.asla da bozulmadı dedi,arkadaşım.demekki gelini olsa kabul etmeyecekti
ben de kız kardeşimin bebeğine aldım.şimdi de yeğenim hamile onun için alacağım.zaten fazla uzun süre giyemiyorlar.en pahalısı da olsa giyeceği süre bellidir.hele kusan bir bebekse çok giysiye ihtiyaç oluyor.

Hepsini giydirmek zorunda degilsin ayrıca bebiş cabuk buyuyor çok para harcama sakın hediye gelir ben hiç almadım desem yeri yani canım kalıyokıyafetler takma kafana saglıkla dogum yap ve kucagına al insallah

Kadin alsa bir dert , Almasa bir dert ...
Kadin aliyormus iste birak alsin .. Heveslenmis ustelik maddi
durumu neye el veriyosa onu aliyodur..

Zaten uzakta oturuyormus , seninde maddi durumun duzelince
alirsin gonlune gore..
Kaynanan gelince onun aldiklarini giydirirsin , gittiginde kendi
aldiklarini giydirirsin...
Boyle birsey icin kalp kirmaya gerek yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…