- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi inotherworlds
-
sanırım bende bencılım
egenın dogum gununde ınanılmaz yakın bırı o kadar dandık bır hedıye getırmıskı hırsımdan onu cope atıcaktım :))) tovbe allah affetsın bunu baska turlu bagdastırdı bırde ayrım yaparak dıgerlerınden yanı dıger yakın oldugumuz aıle uyelerınden
neyse sonuc olarak bende onu baska bırıne hedıye ettım :)
de hamıleyken ınsan ıkı katı hassas oluyor benım ex kaynanamda cok acayıp seyler almıstı cok bozulmustum hıc unutamam :) hastane cıkısını bıle almıstı tabıkı gıydırmedım aaa
O gene iyi benim kayınvalidem kendine alıp olduramadığı seyleri bana hediye ediyor veya kendi eskilerinihayır birde bana yapıyor bana cute ye ya
O gene iyi benim kayınvalidem kendine alıp olduramadığı seyleri bana hediye ediyor veya kendi eskilerinihayır birde bana yapıyor bana cute ya
eskiden kasıt eski halı eski avize bazen eski bir hırka
Vercektim zaten ama olurda sorarsa ayıp olur diye vermedim
Sorarsa giymeyi bile düşündüm 'anne bluzu'nu, düşünün artık
Bebeğe mi giydirilmez, bebek ne giydiğinden habersiz ve birkaç aya üstüne olmayacak zaten
kesinlikle hemfikirim cnm
anne saol düsünmüssün demek varken
canım beğenmezsin giydirmezsin o ayrı..
ama yalandan bir tşk edincede ölmezsin...
ben şahsen gelen hediyeleri beğenmesemde alırım tşk ederim sonra ihtiyacı olana şutlarım..
kv de bana bir bluz almıştı çok komik birşeydi..
herhalde xxl falandı..bende tşk ettim sonra kilolu bir arkadaşıma hediye ediverdim..hediyeyi hediye etmek sünnettir demii
aslıdna soyle bu kısı evlatlık alacak benım ıcın sorun degıl hatat cok sevınırım onun adına butun bunların ardından demezmı bızde bırde sus yanı cenenı kapa en azından ıste evlatlık alıcakmısta bayramlarda dogumg unulerınde onun cocugunu ayırt edermısmıyız işte diğerleri kadar özen vermezmiymişiz
sasırdım yanı benım ıcın bır corap bıle alsa degerlı ama orada dıgerlerıne bılmem ne markalı yagmurluklar hedıye edılırken benım cocuguma kalıtesız ayrı 2 beden kucuk bır sey hedıye edınce cok sınırlendım hatta 2 gun sınırımden dogru duzgun uyuyamadım hatta ben bunu gıydıremıcem tatlım kucuk geldı sen gıydırırsın dıyecektım vazgectım allah allah :)
sınır bastı haaa
Hey gidi cuteeeOlsun ya bırak, giymesen de kaldır dolaba en fazla yer tutar. Bir keresinde bana almanyadan (ilk ve tek) hediye gönderdi. Bi tanesi xs bir tane xxl deri mont :) 657 ye tabi kadını punkcı yapacaktı
Bende aynı şeyi yaşadım 1 sene sonra verdim birine anne buluzünü
aman cute yaa ne takıosunn boşver giydirme..
sende ona birşey götürceğinde özenmezsin olur biter..
hiç umursama ne umursucann salla gitsinnnn
Benim duruyodu
Ama taşınırken Ous atmış olabilir
Atma huyu var, bi de taşınırken azalsın diye atmıştıryoksa verirdim birine
Epey geçti daha sormazlar nerde hediyemiz beğenmedin mi diye
muhahahhahaa :)))
banada sinyal veriyor Allah yoluna dön imana gel cutebenimki taytınlan geziyor ama benden baska bısı bekliyor
yanı suanda dusununce cok sacma gelıyorda o gun ve devam eden bır ıkı gun baya sınırlenmıstım
cocuguma ozenmedıgı ıcın ve bunuda ıma ettıgı ıcın
delimidir nedir
hala foto eklicennnnn egemizin doğum gününü göremedikkkk
Biz kücükken tozun toprağın icinde karınca yiyerek büyüdük, ayağımıza giydiğimiz lastik terlikler kim bilir hangi merdiven altında üretilmişti. cok sükür hicbirimizde bişi yok, hepimiz dipçik gibiyiz.
Maddi durumum iyi cok sükür ama asla kasmayacağım, marka olsun en güzeli olsun bilmem ne diye. Cocuğun yediği helal giydiği haram derler. 1 ay giyebileceği badiye tuluma 100 lira vereceğime onunla organik yiyecekler getirtir sağlıklı olmasını sağlarım.
selam kızlar. hamileyim.
k.validem bebeğe kafasına göre kıyafet alıp duruyor. çoğunu beğenmiyorum ve söylesem darılacak. çünkü ilk torun. ki bu kadın düğünde bana bir takı bile takmayan biri. farklı şehirlerde oturuyoruz.
şu an maddi durumumuz iyi değil. iki ay sonra elimize para geçecek o zaman istediğim gibi şeyler almak istiyorum. bu sefer de zaten bebeğin çoğu kıyafeti tamamlanmış olacak.
sinir oluyorum. onunla konuşmaya çekiniyorum anında küsen biri. aldığı kıyafetler de çok kalitesiz ve ben aldığım şeyleri kaliteli almak isterim.
eşim anne alma artık biraz da biz alalım dedi ama duramıyor. offf!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?