Kayınvalidemin Hediyeleri!!!!

ahhh canım ahh seni anlıyorum çok iyi hemde bende ilk doğum yapacağım zaman isterdim ki mağazada gönlüme göre alayım tamam oda alsın ama mesela bana aldırmadı oda bilinmedik bir bebek mağasızndan aldı benim içime sinmedi..ne biliyim ilk bebeeğim hergün hayaller kuruyorum falan şöyle olur böyle olur diye isterdim çok iyi bir mağazadan ama birkaç parça...annemlerde en iyi yerden almışlar bende hastane çıkışı onların aldıklarını kullandım ben normal doğum yaptım okadar efor sarfettim yataığma gelince ilk dediği şey benim aldıklarımı neden kullanmadın bende dedim hangisi varsa koydum ne farkeder...o gün bugun çocuğuma birşey almaz parasını gönderir bende çok memnunum açıkçası çünkü ben rahat kıyafetler seviyorum..oda elbise alıyor falan

evet o kadar cabuk büyüyor ki, zaten iki de bir kiyafet almak zorunda kalacaksin ;D

siz çok zor birisiniz sanırım, kadıncağız hediye alıyor siz de bunu dert ediyorsunuz neymiş efendim eşofman altının bel lastiğindeki çizgiler muntazam değilmiş allah aşkına oturup o çizgileri mi takip ettiniz.....ayrıca eşinizin mesleğiyle çocuğunuza giydireceğiniz kıyafet arasında ilişki kurmanız da çok ilginç...

çizgili don deyince aklıma geldi
canım yeğenim doğmadan diziyordum herşeyini aldım
doğduğunda hemen memleketi trabzona gittik
çarşıda dolanırken pazar gibi bir yer vardı balık pazaramı ne
orada pazarda bir don gördüm Alllahım bukadarmı şeker olur
1 liraya satıyordu adam böyle çizgili taytımsı pijamamsı birşey
aldım aldım getirdim eve,annemler bayıldı inanırmısınız 2yaşına kadar giydi
dayısı geldi ayyy neşeker donu var derdi,arkadaşlarım bayılırdı o çizgili dona
annemde onu neredeyse her iki günde bir giydirirdi
artık küçük gelmeye başlayınca annem yıkadı sakladı çünkü abimde bende anneme atma bizim çocuklar olunca onlarda giyer dedik
çok pişmanım şimdi keşke iki üç tane daha alsaydım

gel gelelim konu sahibine
ilk konuyu açtığında tepkim aynı olmuştu okur okumaz canımı sıkmıştı tavrın
tekrar gözüme çarptı konu ve bu defa yazacam dedim
kadıncağız almış,iyi veya kötü al teşekkür et dursun bir köşede
eşinin annesi o,elbette alacak torununa senin çocuğun olduğu kadar oğlunun da çocuğu aynı zamanda istediğini alır
hayır merak ediyorum bu aileye gelmeden evvel nasıl bir bollukta nasıl bir kalitede yaşıyordunda şokta kaldın şimdi
eşinin subay oluşu seni üst kademeye çıkarmıyor maalesef yada çok çok kaliteli giyinip giydirip kuşanıp kuşandırıp hava atabileceğin bir işte değil yani,
anlayamadım gerçekten çok saçma bir sebep yazdın.
bence sen biraz sonradan görmesin kusura bakma
subaylar arasında çizgili don giydirmek yasakta bizim mi haberimiz yok yoksa
donun lastiği ilk çizgiden başlayıp üçüncü çizgide son buluyorsa bu iş çok vahim işlere mi yol açıyor yoksa ordu içinde
bir şarkımı ne vardı yahu hatırladım bir an
bende sandım kaymakamın karısı karısı
böyleydi galiba

ne kadar yargılayıcısınız. ben giydiririm kararım değişti gibi bir dünya laf etmişim. hala yorum yapılıyor. çok ilginç.
benim takıldığım konu heveslerim var birlikte alalım. illa ki ucuzu da pahalısı da olacak. hepsine eyvallah.
ama yorum yapmış olmak için yapmayın lütfen. insaf.

yoo yorum yapmak için değildi o
başlığın yeterince kafi zaten !!!!!
heveslendin elbette her anne gibi tabiki sende alacaksın bunun için sana kimse birşey demez
fakat eşinin mesleğini bile karıştırıyorsun bu çok gülünç oldu
umarım kararın gerçekten değişmiştir

Bu konuyu bir düşünce ile açtım ve keşke açmasaydım diyorum.
yorum yapmanıza gerek yok artık sağolun.
isteyen istediğini alsın giydirsin farketmez.

Giydiririm kararım değişti gibi şeyler söyledim okuyan görür.
hala yorum yapılıyor, sağolun gerek yok artık.

canım benim bak şunu anlamamışşın.
ucuzu tabi ki olur ama hepsi olmamalı. alınanın sağlıklı olmasına vs dikkat etmeli, yeterli. evde giydirdim yatarken giydirdim vs. ama bu çocuk dışarıda insan içine çıkınca ne giyecek.
eşimin mesleğinin hiç önemi yok. kastettiğim şuydu: sosyal çevreye göre de dış kıyafet biraz şekilleniyor.
mesela düğüne giderken biraz daha dikkat etmez miyiz? bunun gibi.

işi sabote etmeyin lütfen.

Konuyu okuyunca Ben yengeme aynı işkenceyimi yaptım acaba diye düşündüm o zaman yeni mezunum maaşım az yeğen heyecanı derken param neye yettiyse o kadar herşeyini almaya çalıştım çoğuda outlet sebetlerinden işte insan yaşla beraber olgunlaşıyor şimdiki aklım olsa parayı toparlar düzgün bi tane bişi alırdım

Cnm Dugunde sana taki takmayan birinin dogmamis cocuguna surekli kiyafet almasi tuhafima gitti acikcasi.

Ama bir de su yonden dusunursek hem maddi durumum iyi degil diyorsun hemde kaliteli kiyafetler almayi dusunuyorsun bu da garip bir durum kayinvalidenin aldigi kiyafetler ha kaliteli olmus ha olmamis kadin heveslenmis almis hem ne fark eder cogu insan fakirlikten bunu bile bulamiyor o yuzden bence alinan kiyafeleri begenmediysen bile kucumseme !!!! bazi anneler bebeklerinin ayagina caresizlikten yoksulluktan misal bir corap bile bulamazken sende lutfen haline sukret !!!

Neden sorun ettiniz anlamıyorum, bebekler çok çabuk büyüyo zaten, ilk 3 ay olmasa da sonrasında hep kendi istediğinizi alırsınız zaten. Ki bebeği giydirmek büyüdükçe zevkli hale geliyo 😉 bence bu kadar kasmayın. Hediye adı üstünde
Hepsini giydirmek zorunda da değilsin. Eğer kalitesizse zaten 1 yıkamada çeker ya da bozulur. Yine siz yenisini almak el durumunda olursunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Madem ilk torunu hevesini alana kadar alsın istediği kıyafeti. Geldiği zamanda aldığı kıyafetlerden giydirirsiniz bir kaç kere. Dünyaaa malı için kırmayın birbirinizi boşverin:)

kendimden pay biçeyim

ben kayınvalidemle yüzyüze görüşmüyorum bayramdan bayrama telefon ediyorum o kadar
hamileyim kayınvalidem eşime bebeğime birşeyler almak istediğini söylemiş
eşim de alma birşey biz kendi zavkimize göre almak istiyoruz demiş
eşime çok kızdım
kadının niye hevesini kırdın alsaydı giydirirdim bir kere nolacak diye
eşim de niye hatır için beğenmediğin şeyi giydiresin istemiyorum dedi
ki ben hediyelerini de en azından bir kere giydim taktım
kendi kızı bile beğenip giymez kendisi söylemişti bana

şimdi tekrar söylemiş eşim de mutnojmete sorayım beraber gideriz demiş
o da benden haber bekliyor şimdi ben de olur dedim
çok heyecanlı çünkü biliyorum
niye hevesi kırılsın
yarı küs olduğum kadınla alışverişi göze aldım ben hatırı en çok da eşimin hatırı kırılmasın diye

siz de bir kere giydirin -gerçi zaten giydireceğim demişsiniz
resmini çekin gönderin
kesenize bereket nasıl yakışmış mı diye
sonra da resmi silin kıyafeti birine verin gitsin :)
sıkmayın canınızı bebişiiz de sıkılır sonra

Tek derdin bu olsun inşallah:)
Bırak alsın canım benim dert etme sende gez beğen 3 takım al şık olsun ama misafir gelince ve hastanede giydirmek için evde de kimse yokken kaynananın aldıklarını giydirirsin olur biter bende senin gibi dert ediyordum bebeğimin eşyalarını kaynanam ben alıcam dedi doğum geldi ortada bişey yoktu bir çöpü bile yoktu yavrumun annem alıcak diye eşimde aldırmıyordu sonra geldi kaynanam doğuma 1 hafta kala herşeyini aldık ben beğendim o aldı ama büyük almaya çalıştı yeni doğana 6,9 ay almaya kalktı mesela kızdım istediğimi aldım falan şimdi gülüyorum niye takmışım ki niye üzülmüşüm :) şimdi herşeyini ben alıyorum zaten yakışıklı yakışıklı gülüyor bana oğluşum:) kaynanamın aldıklarınıda beğenmiyorum ya büyük ya dandik alıyor evde giydiriyorum ( kız kıyafeti almışlığı bile vardır beterin beteri var diye düşün:) )

yazdıkların biraz tezat mı geldi bana yoksa öyle mi acaba?
Maddi durumunuz pek iyi değil ama kadının aldıklarını beğenmiyorsun. Kaliteli almak istiyorsun.. ELine para geçince alacaksın. Ama evdeki hesap çarşıya uymazsa kvalidenin getirdiklerine kalma sonra.
Kusura bakmazsan biraz ileri gidiyorsun. Alsa bir şey almasa bir şey.
Madem beğenmiyorsun, topla ihtiyacı olan birine ver. Emin ol kullanacak birileri çıkar. Bu kadar mı dert oldu sana?

Arkadaşın zor biri olduğunu sanmıyorum ama sizin... Allah sizin de başınıza verirse anlarsınız. Tabi sizi başkasının başına verdiği için savunmaya geçmiyorsanız

Arkadaşın zor biri olduğunu sanmıyorum ama sizin... Allah sizin de başınıza verirse anlarsınız. Tabi sizi başkasının başına verdiği için savunmaya geçmiyorsanız

arkadaşın zor biri olduğunu forumda birçok kişi düşünüyor sadece ben değil, ciddi problerin olmalı ki saldırıyorsun yazık acıdım sana. allah senin çevrendekilere kolaylık versin!!!!

Sonuçta torunu olucak her ne kadar senin gözünde kötü bir kv de olsa torununa maddi imkanı ölçüsünde birşeyler almak istiyor ne güzel alsın işte. Sen de o varken gönlü olsun diye bir kaçını giydirirsin evine gidince de kendi aldıklarını giydirirsin bu kadar takılma bebeğini düşün bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…