- Konu Sahibi inotherworlds
-
daha ne olsun, ne güzel işte heves ediyor alıyor kadın...
kıyafetlerin kalitesiz olması bence önemsiz, zaten kaç hafta giyecek ki yenidoğan bebek o minicik şeyleri, hızla büyüyecekler bence markaya büyük paralar vermek anlamsız bir karış kumaş için...
idare edecek şeyleri kullanın, çok kötü bulduklarınızı ayırın ihtiyaç sahibi birine verirsiniz ileride kullanmadıklarınızı... hem maddi anlamda sıkıntınız varmış, bu durum sizin için şans bence....
en iyisi hiçbir şey söylemeyeyim. verilen paraya acıyorum ondan biraz takılıyorum. bir de çoğu aldığını sosyal çevremde giydiremem, eşim subay.
biri ne kadar kötü olabilir ki demiş ama gerçekten öyle. örnek çizgili eşofman altı almış, bel lastiği birinci çizgide başlıyor üçüncü çizgide bitiyor. ucuza ne görürse alıyor galiba.
neyse dediğiniz gibi kırmaya gerek yok. ihtiyacı olanlara veririm artık.
çizgili don deyince aklıma geldi
canım yeğenim doğmadan diziyordum herşeyini aldım
doğduğunda hemen memleketi trabzona gittik
çarşıda dolanırken pazar gibi bir yer vardı balık pazaramı ne
orada pazarda bir don gördüm Alllahım bukadarmı şeker olur
1 liraya satıyordu adam böyle çizgili taytımsı pijamamsı birşey
aldım aldım getirdim eve,annemler bayıldı inanırmısınız 2yaşına kadar giydi
dayısı geldi ayyy neşeker donu var derdi,arkadaşlarım bayılırdı o çizgili dona
annemde onu neredeyse her iki günde bir giydirirdi
artık küçük gelmeye başlayınca annem yıkadı sakladı çünkü abimde bende anneme atma bizim çocuklar olunca onlarda giyer dedik
çok pişmanım şimdi keşke iki üç tane daha alsaydım
gel gelelim konu sahibine
ilk konuyu açtığında tepkim aynı olmuştu okur okumaz canımı sıkmıştı tavrın
tekrar gözüme çarptı konu ve bu defa yazacam dedim
kadıncağız almış,iyi veya kötü al teşekkür et dursun bir köşede
eşinin annesi o,elbette alacak torununa senin çocuğun olduğu kadar oğlunun da çocuğu aynı zamanda istediğini alır
hayır merak ediyorum bu aileye gelmeden evvel nasıl bir bollukta nasıl bir kalitede yaşıyordunda şokta kaldın şimdi
eşinin subay oluşu seni üst kademeye çıkarmıyor maalesef yada çok çok kaliteli giyinip giydirip kuşanıp kuşandırıp hava atabileceğin bir işte değil yani,
anlayamadım gerçekten çok saçma bir sebep yazdın.
bence sen biraz sonradan görmesin kusura bakma
subaylar arasında çizgili don giydirmek yasakta bizim mi haberimiz yok yoksa
donun lastiği ilk çizgiden başlayıp üçüncü çizgide son buluyorsa bu iş çok vahim işlere mi yol açıyor yoksa ordu içinde
bir şarkımı ne vardı yahu hatırladım bir an
bende sandım kaymakamın karısı karısı
böyleydi galiba
ne kadar yargılayıcısınız. ben giydiririm kararım değişti gibi bir dünya laf etmişim. hala yorum yapılıyor. çok ilginç.
benim takıldığım konu heveslerim var birlikte alalım. illa ki ucuzu da pahalısı da olacak. hepsine eyvallah.
ama yorum yapmış olmak için yapmayın lütfen. insaf.
yoo yorum yapmak için değildi o
başlığın yeterince kafi zaten !!!!!
heveslendin elbette her anne gibi tabiki sende alacaksın bunun için sana kimse birşey demez
fakat eşinin mesleğini bile karıştırıyorsun bu çok gülünç oldu
umarım kararın gerçekten değişmiştir
selam kızlar. hamileyim.
k.validem bebeğe kafasına göre kıyafet alıp duruyor. çoğunu beğenmiyorum ve söylesem darılacak. çünkü ilk torun. ki bu kadın düğünde bana bir takı bile takmayan biri. farklı şehirlerde oturuyoruz.
şu an maddi durumumuz iyi değil. iki ay sonra elimize para geçecek o zaman istediğim gibi şeyler almak istiyorum. bu sefer de zaten bebeğin çoğu kıyafeti tamamlanmış olacak.
sinir oluyorum. onunla konuşmaya çekiniyorum anında küsen biri. aldığı kıyafetler de çok kalitesiz ve ben aldığım şeyleri kaliteli almak isterim.
eşim anne alma artık biraz da biz alalım dedi ama duramıyor. offf!!
selam kızlar. hamileyim.
k.validem bebeğe kafasına göre kıyafet alıp duruyor. çoğunu beğenmiyorum ve söylesem darılacak. çünkü ilk torun. ki bu kadın düğünde bana bir takı bile takmayan biri. farklı şehirlerde oturuyoruz.
şu an maddi durumumuz iyi değil. iki ay sonra elimize para geçecek o zaman istediğim gibi şeyler almak istiyorum. bu sefer de zaten bebeğin çoğu kıyafeti tamamlanmış olacak.
sinir oluyorum. onunla konuşmaya çekiniyorum anında küsen biri. aldığı kıyafetler de çok kalitesiz ve ben aldığım şeyleri kaliteli almak isterim.
selam kızlar. hamileyim.
Arkadaşın zor biri olduğunu sanmıyorum ama sizin... Allah sizin de başınıza verirse anlarsınız. Tabi sizi başkasının başına verdiği için savunmaya geçmiyorsanızsiz çok zor birisiniz sanırım, kadıncağız hediye alıyor siz de bunu dert ediyorsunuz neymiş efendim eşofman altının bel lastiğindeki çizgiler muntazam değilmiş allah aşkına oturup o çizgileri mi takip ettiniz.....ayrıca eşinizin mesleğiyle çocuğunuza giydireceğiniz kıyafet arasında ilişki kurmanız da çok ilginç...
Arkadaşın zor biri olduğunu sanmıyorum ama sizin... Allah sizin de başınıza verirse anlarsınız. Tabi sizi başkasının başına verdiği için savunmaya geçmiyorsanız
selam kızlar. hamileyim.
Şaka gibisiniz. Çok şükür ki etrafımda sizin gibilerden çok yok.arkadaşın zor biri olduğunu forumda birçok kişi düşünüyor sadece ben değil, ciddi problerin olmalı ki saldırıyorsun yazık acıdım sana. allah senin çevrendekilere kolaylık versin!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?