- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.410
- 248
- Konu Sahibi inotherworlds
-
sendeki kayınvalide bende olsa ne vardıı işte söylenecek çok sey varda neyse hamişsinn arkadaşımm benm kaynanam nasılsın nasıl gidio hamilelik die sormaz hele kıyafet alcanı hiç sanmıyorum çünkü oglumda almadıı azımla bunda hamilelik istedim almadılar geri çevirdiler o derece ama ben acaip bozuldumdoguma kadar gitmeyi dşünmüyorumm hamileilik almadıgı için deill eşimi doldurmuşlar neymşte ayıppmış bir gelinin hamilelik al demesi ki ben demedim eşim dedii bende madem ayıpp karnım burnunda karşılarına çıkmakta ayıp dedim bundan sonra hiç gitmemeye karar verdim çokta tınlarında olacanı sanmıyorum çünkü sevmiyolar beni çocuklarımıda sevdirmicm çünkü onlarda bi ayıp sonucu oldu :
hamilelik almak ne:44:
hamilelik almak ne:44:
hamile kıyafeti yani,niye anlamadım bilmiyorum da niye kaynananlardan bekliyorsun.giysi böle göbüşün çıkınca bişi olmuyo ya hamilelik bol bişi baska adımı var acaba
Hamile kıyafeti sanırım abla.
Bebeğinin giysilerini ayrı yıkayıp ayrı deterjan kullanan arkadaşlarım var :) Benin henüz çocuğum yok o bakımdan nasıl yaparım bilmiyorum. Tabi gönül ister ki herkes sağlıklı kaliteli alsın ama ona da bütçen elverirse.
Bir de kayınvalideler ya da o yaştaki insanlar çok dikkat eder böyle şeylere. Aldıklarının giyilmediğini hissederse asıl kıyamet o zaman kopar gibi geliyor bana.
Bir de çin malı her zaman da bağırmıyor. Kaliteli sandığımız bir ton para verdiğimiz c ile başlayan bir bebek malzemeleri satan dükkan zincirinde bile sorun çıkmıştı. Şimdi tam hatırlamıyorum tam olarak hangi üründeydi ama onlarda da sıkıntı var diye duymuştum. Yani yeni bir annenin forum takip ederek hangisinde paraben var hangisinde yok diye düşünerek almak isteyeceği ürünler olabilir. Bence kayınvalide ya örsün ya ördürsün ya da altın taksın.
Hey gidi cuteeeOlsun ya bırak, giymesen de kaldır dolaba en fazla yer tutar. Bir keresinde bana almanyadan (ilk ve tek) hediye gönderdi. Bi tanesi xs bir tane xxl deri mont :) 657 ye tabi kadını punkcı yapacaktı
Bebeğiniz hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız ama kayınvalideniz size hamilelik yada hamile kıyafeti almak zorun damı?sendeki kayınvalide bende olsa ne vardıı işte söylenecek çok sey varda neyse hamişsinn arkadaşımm benm kaynanam nasılsın nasıl gidio hamilelik die sormaz hele kıyafet alcanı hiç sanmıyorum çünkü oglumda almadıı azımla bunda hamilelik istedim almadılar geri çevirdiler o derece ama ben acaip bozuldumdoguma kadar gitmeyi dşünmüyorumm hamileilik almadıgı için deill eşimi doldurmuşlar neymşte ayıppmış bir gelinin hamilelik al demesi ki ben demedim eşim dedii bende madem ayıpp karnım burnunda karşılarına çıkmakta ayıp dedim bundan sonra hiç gitmemeye karar verdim çokta tınlarında olacanı sanmıyorum çünkü sevmiyolar beni çocuklarımıda sevdirmicm çünkü onlarda bi ayıp sonucu oldu :
en iyisi hiçbir şey söylemeyeyim. verilen paraya acıyorum ondan biraz takılıyorum. bir de çoğu aldığını sosyal çevremde giydiremem, eşim subay.
biri ne kadar kötü olabilir ki demiş ama gerçekten öyle. örnek çizgili eşofman altı almış, bel lastiği birinci çizgide başlıyor üçüncü çizgide bitiyor. ucuza ne görürse alıyor galiba.
neyse dediğiniz gibi kırmaya gerek yok. ihtiyacı olanlara veririm artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?