Kayınvalidemin Hediyeleri!!!!

Ne güzel düşünmüş, içinden gelmiş almış kendince bişeyler. Bence mutlu olmalısınız. Beğenmediklerinizi giydirmezsiniz olur biter
Diğer yönlerini bilemem ama Allah herkese böyle düşünceli kayınvalide nasip etsin :)

O sana gelen hediyeleri bulamayanlar da var bunu unutma
Çocuk zaten ilk doğduğunda günde kırk kere üstünü değiştirceksin. Kusacak, çiş yapcak bilmem ne işte... Değiştire değiştire giydirirsin ne var
Annem benim eski kıyafetlerimle büyütmüş kardeşlerimi.

sendeki kayınvalide bende olsa ne vardıı işte söylenecek çok sey varda neyse hamişsinn arkadaşımm benm kaynanam nasılsın nasıl gidio hamilelik die sormaz hele kıyafet alcanı hiç sanmıyorum çünkü oglumda almadıı azımla bunda hamilelik istedim almadılar geri çevirdiler o derece ama ben acaip bozuldum doguma kadar gitmeyi dşünmüyorumm hamileilik almadıgı için deill eşimi doldurmuşlar neymşte ayıppmış bir gelinin hamilelik al demesi ki ben demedim eşim dedii bende madem ayıpp karnım burnunda karşılarına çıkmakta ayıp dedim bundan sonra hiç gitmemeye karar verdim çokta tınlarında olacanı sanmıyorum çünkü sevmiyolar beni çocuklarımıda sevdirmicm çünkü onlarda bi ayıp sonucu oldu :

hamilelik almak ne:44:

Bence çok yanlış düşünüyorsunuz almasa bana takı takmadı bebeğime de hiç değer vermiyor diyeceksiniz bazen gerçekten anlamıyorum insanları ne güzel düşünmüş almış kadın sevmediyseniz birine yardım amaçlı verin sevaptır

ben de o bahsettiğin arkadaşlarındanım :)
bebeklik dönemi geçene kadar kızımın kıyafetlerini ayrı ve farklı deterjanla yıkamıştım.
ama organik değildi aldıklarım.

bahsettiğin tipte düşünce kayınvalideyi bırak yeni nesilde bile olmayabiliyor :)
hem herşey de giyilemeyecek durumda değildir ya, kayınvalide de uzaktaymış zaten.
o geldiğinde göstermelik giydirir o zaman artık.

Hey gidi cuteee Olsun ya bırak, giymesen de kaldır dolaba en fazla yer tutar. Bir keresinde bana almanyadan (ilk ve tek) hediye gönderdi. Bi tanesi xs bir tane xxl deri mont :) 657 ye tabi kadını punkcı yapacaktı

seninkide iyimis bir xs biri xxl olduguna gore zannedersem indirimden onlari bulmus olmali :111::111::111::111:
bizim gelinin bedenini bulamadim ama napalim idare etsin artik biri icin biraz kilo alsin oburu icin versin giyiverir canim nolcek sanki deeemiii

ay cok komik su kayinvalideler yaaaa kafalari nasil calisiyor bazen merak ediyorum

iyiki oglum yok yanmistim valla

Canim evin icinde giydir ne olacak ki hayret bişey. Benim kaynanam alsa alsa gelse öyle iyi kötü ayırt etmem yok demem. Ben ogretmenim istesem tüm maasimi cocuguma harcayayim desem her seyini marka alsam da olur ama yazik günah bir güzel yikayip utuleyip mis gibi giydirirsin evin icinde. Yeri geliyo ben de bebegime pazardan aldığım oluyo benim bebegim cok kusan bir bebek o yuzden her seyi giydiriyorum kiyafet yetmiyor çünkü. Sen o alinanlarin hepsini sakla derim. Ben gezmeliklerini misafirliklerini en kalitelisinden aliyorum onları da giyiyo. Bu benim fikrim senin fikrine de saygı duyarım.

Yemin ediyorum zorla dert arıyorsunuz kendinize.
şimdiki çoğu hamileler de her şeye bir çıtkırıldım bir hassas. her şeyde hamileliğin arkasına sığınmalar bilmem ne.
bizim annelerimiz o kadar çocuk doğurdu da birinde bu kadar hassas olmadılar ya.
hamilelik psikolojisi sonradan türedi

çocukların sürekli üstleri batar, birgünde ona yakın kıyafet değiştirmek zorunda kalacaksınız, çeşit olur temiz temiz giydirirsiniz ne güzel işte.

Bebeğiniz hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız ama kayınvalideniz size hamilelik yada hamile kıyafeti almak zorun damı?

bende 7.ayıma giricem ve k.validem şuana kadar bir çorap bile heves edip almadı buna ne dersiniz peki?
tek bir iğne almadı vede ilk torunu sözde ölüyo bitiyo hayaller kuruyo ama bence inan biraz heves ederde bi kıyafet alır ne bileyim bana tuhaf geliyo..

konu sahibine katılıyorum
şöyleki bebege bişey alınacaksa annesiyle alsa olmazmı
ben kv aldıgını begenip giydirmek zorunda degilim
yada neye ihtiyacı var yok bilmez bize sorsunlar
yada parasını versin konu sahibi alsın
ha şuda var ben burda kv almak zorunda demiyorumm
alacaksa bizden yardım istesin

mesele niye ucuz kötüdür pahalı iyidire geliyor anlamadım.
konu sahibinin ucuz olduğu için beğenmemezlik ettiğini düşünmüyorum.
zira son derece pahalı olmasına rağmen büyük oranda polyester karışımı kıyafetler var.
bu onların iyi olduğunu göstermez.
ben çok dikkat ederim bu tarz şeylere, hiçbir zaman da büyük paralar dökmem.
önemli olan tam pamuklu olması.bazen 5 liraya da bulunabiliyor.
benim kayınvalidem de aynısını yapardı, sonra net olarak dile getirdim. 25 liraya naylon elbise alana kadar gerçekten işe yarayacak 10 liraya içlik al
anne daha memnun olurum dedim.
kızım 3 yaşında, artık bir şey almak istediğinde ya birlikte gidiyoruz ya da iyi kötü tahmin ediyor ne alınacağını.

İlk konuda "şuan durumumuz iyi değil" deyip iyi niyetle, hevesle alınan şeylere gerçekten dertmiş gibi "offff!!!" puf demeniz biraz garip kaçmıyo mu?
Valla kayınvalidenizi tanısam arayıp ben diyeceğim almayın diye şöyle gelip konu açtığınızı of puf dediğinizi duysa ne kadar üzülürdü.
Adı üstünde hediye o, annesi sizsiniz diye her gelen hediye size mi soruluyo sanki, kim neyi beğenirse onu alıp hediye ediyo.
Beğenen giydiriyo, beğenmeyen kendi zevkine göre olanı "kendi alıp" giydiriyo.

Şükredip, dert aramayın derim ben. Burun kıvırdığınız ofladığınız şeye muhtaç olmayasınız diye...

kvnizin aldıklarından göze güzel gelenleri ayırın en azından o varken giydirirsiniz gönlü olur geri kalanını dağıtırsınız aldıklarının hepsini hatırlayacak değil herhalde
zaten bebek olduğunda anlayacaksınız ne kadar çok kıyafet giydirildiğini helede kusan bir bebek olursa sürekli üst baş değiş anlık bile giydirdiğiniz zamanlar olacak bırakın hevesini alsın
benim kvdede banyo havlusu getirmişti oğluma çok sert ve etiketsizdi herhalde görümcemin oğlununkini getirmişti benimde hoşuma gitmedi gidip bir tane daha almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…