Kayınvalidemin hediyesi 😂

Tabi canım asla durdurmam bende zaten. İşin aslına da bakacak olursak kayınpederimin de bana 40 gram altın borcu da var orayı hiç açmıyorlar
ey maşallah ne güzel bir gelin

bu sebeple isteyin altınlarınızı şu zamanda büyük para madem kolunuzdan geri istiyor kendisi de borcunu ödesin artık
benim borcum olsa kolundan istemeye utanırdım ya...

Kayınpederimin 40 gram altın borcu var adama onu hatırlatamıyorum ki çeyreği mi isteyeyim deve de kulak yani
Çeyrek

Kayınvalideniz arkanızdaysa vermeyin zaten oda isteseydi uğraşmayın derdim Babanız size derse de aşk olsun baba hediyem o benim verilir mi hiç de şakayla kaç oradan Tabi çok zorlarsa bi şey diyemem ama duruma göre hareket edersiniz :)) Ben vermezdim asdfg

ey maşallah ne güzel bir gelin

bu sebeple isteyin altınlarınızı şu zamanda büyük para madem kolunuzdan geri istiyor kendisi de borcunu ödesin artık
benim borcum olsa kolundan istemeye utanırdım ya...
Kayınpederim hiiçççç utanmaz sağolsun. 160 gramdı borcu, 40 gram kalmıştı onu da vermeyi düşünmüyor artık. Aslında istememesi lazım bence de 5 bin liralıkbi bileklik yani

Eşiniz babasıyla konuşup halletsin

Ne bonkör kayınvalide hep kayınpeder karıştırıyor
Vallahi çok güzel özetledinizkayınvalidem çok değişik bi insan kayınpederim olmasa daha iyi alışverişler yapacağız da işte kayınpederim karıştırıyor hep ortalığı

Kayınpederim hiiçççç utanmaz sağolsun. 160 gramdı borcu, 40 gram kalmıştı onu da vermeyi düşünmüyor artık. Aslında istememesi lazım bence de 5 bin liralıkbi bileklik yani
ayy bu durumda bilekliği verirken insanın da eli titrer
kayınvalide boşuna bunu yapmıyor işte kocasını bildiği için böyle hakkından geliyor
eşinizle istişare edin en iyisi

Siz çok gülmüşsünüz ama bence olayın başından sonuna çok çirkin . Ben olsam çok sinirlenir ve kayınpederime bilekliği teslim ederdim. Aralarındaki sorunlar sizi ilgilendirmez neticede eşinize gelip bilekliği istemiş. Sonrasında da tavırlarım değişirdi kimse kusura bakmasın. Ayrıca çeyreği düşünce 3-4 bin demişsiniz size göre yüksek bir rakam değilse eşiniz de olayı duyulmadan kapatmak için ödeyebilirdi.

Kayınpederim bana asla ver demez o konu da rahatım. Eşime bir kez demiş yarım ağızla oda kalmış öyle
Verilen hediye geri alınır mı canımmmmm değil mi

Kayınpederim bana asla ver demez o konu da rahatım. Eşime bir kez demiş yarım ağızla oda kalmış öyle
Verilen hediye geri alınır mı canımmmmm değil mi
Tabi ki zaten babanızında hediyesi olması gerek Şaka bir yana benim kuzenimin de babası sözde sürekli borç öderdi ama zengindi adamın 8 tarlası büyükbaş hayvanları vardı ama oğluna borç ödetip dururdu hala anlamış değilim neyin borcu olduğunu birde ölürken son nefesinde eşine paranın yerini söylemiş şehadet getirmek yerine daha söyleyemedikleri de vardır kesin genelde kayınvalide kayınbabalar borç ödüyor ama mutlaka birikimi de oluyor ha çok zor durumdaysa gerçekten zaten eşiniz bunu size belirtir o ayrı bir durum. Siz daha bence hediye isteyin babanızdan asdfg

Evet bana göre çok önemli bi konu değil doğrusu. Çirkin diye adlandırmışsınız ama ben sizin kadar mana yüklemiyorum olaylara. Zaten eşimin de benim de durumumuz gayet iyi.. eşim babası kesin isteseydi direk kendisi öderdi zaten. Öyle ciddi bi durum olmadı yani

Kendi paranla sana hediye almış resmen komedi ya

Ben olsam almışken geri vermezdim. Eşime de derdim ki babana söyle zaten borcunuz vardı ona sayın. Hediye vermek çok istiyorsanız bir tane daha alın Peh kadına bak birde hava basıyor milletin içinde
Tabi canım sen ne diyorsun. Diyor ki bide sen babana bakma modeli beğenmediysen gramı önemli değil git değiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…