Daha bilekligin parasini bile vermemişKayınvalidem daha bana diyor ki sana olan çeyrek borcum değil bu. Ben bunu direk hediye aldım sana.
Çeyreği de ayrı vereceğim. Ben kabul etmiyorum
ey maşallah ne güzel bir gelinTabi canım asla durdurmam bende zaten. İşin aslına da bakacak olursak kayınpederimin de bana 40 gram altın borcu da var orayı hiç açmıyorlar
Kayınpederimin o kuyumcu da baya baya parası var çünküDaha bilekligin parasini bile vermemiş
Nerde çekregi alıp verecek size
Ah bende bi anlasam neyin içine düştüğümüE zaten borcu varmış geri vermeye gerek yok. Hediye mi bu şimdi
Kayınpederimin 40 gram altın borcu var adama onu hatırlatamıyorum ki çeyreği mi isteyeyimo zaman bence bilekliği verin geri ben olsam verirdim
kayınvalide bunu huy edinmemiş olsa size borç ödeme yolu olarak yapmış olsa düşüncem başka olurdu.
yalnız çeyreğinizi de hatırlatırsınız kayınbabanıza o zamanuygun bir zamanda uygun bir dille. lazım oldu diyerek istersiniz artık... hazır konusu açılmışken
Kayınvalideniz arkanızdaysa vermeyin zaten oda isteseydi uğraşmayın derdimHayırlı akşamlar hanımlar, nasılsınız iyi misiniz
Ben direk konuya geçeyim
Geçen cuma günü kvmin misafiri vardı beni 1 gün öncesinden çağırdı temizlik hazırlık orda yattık hatta, çocuklar ordan okula gittiler. Alınacakları vardı tümden ben aldım hallettim vs... 1 gün sonra ise ben hala kvmde iken kuyumcuya gidip bana çeyrekli bi bileklik hediye almış ve gelmiş. Çeyrek aslında benim (kvme ödünç vermiştim 1 sene önce) Kayınvalidem ise benim misafirlerlerine fedakarlığımdan ötürü böyle bi jest yapmış bana.
Eeee sorun burda ne derseniz şimdi geliyoreeeee
Kvm bu bilekliği bana alırken para vermemiş ve tanıdık sarrafa borç yazdırıp çıkmış kayınpederimin adına. Kayınpederimde bunu duyunca delirmiş ve şu an bilekliği geri versin demiş eşime. Kayınvalidem de asla verme ben sana hediye aldım, baban saman alevi gibi parlar söner diyor.
Çeyrek zaten benim kalan kısım da 3-4 bin tl eder toplamda. Eeeee ben ne yapmalıyım sizceKayınpederim bir kez getirin demiş eşime, eşim de bana söylediğinde verelim diye kayınvalidem de vardı yanımda asla verdirmem diye laf orda kaldı.
Bir hediye aldım kayınvalidemden ne sevineceğimi bildim ne üzüleceğimi
Ama baya da güldüm kızlar
(Bu arada kayınvalidem ve kayınpederimin sözel iletişimleri sıfırdır. Ondan kaynaklanıyor bu iletişimsizlik.)
Kayınpederim hiiçççç utanmaz sağolsun. 160 gramdı borcu, 40 gram kalmıştı onu da vermeyi düşünmüyor artık. Aslında istememesi lazım bence de 5 bin liralıkbi bileklik yaniey maşallah ne güzel bir gelin
bu sebeple isteyin altınlarınızı şu zamanda büyük para madem kolunuzdan geri istiyor kendisi de borcunu ödesin artık
benim borcum olsa kolundan istemeye utanırdım ya...
Vallahi çok güzel özetledinizEşiniz babasıyla konuşup halletsin
Ne bonkör kayınvalide hep kayınpeder karıştırıyor
ayy bu durumda bilekliği verirken insanın da eli titrerKayınpederim hiiçççç utanmaz sağolsun. 160 gramdı borcu, 40 gram kalmıştı onu da vermeyi düşünmüyor artık. Aslında istememesi lazım bence de 5 bin liralıkbi bileklik yani
Ben olsam almışken geri vermezdim. Eşime de derdim ki babana söyle zaten borcunuz vardı ona sayın. Hediye vermek çok istiyorsanız bir tane daha alınAh bende bi anlasam neyin içine düştüğümü
Kayınpederim bana asla ver demezKayınvalideniz arkanızdaysa vermeyin zaten oda isteseydi uğraşmayın derdimBabanız size derse de aşk olsun baba hediyem o benim verilir mi hiç de şakayla kaç oradan Tabi çok zorlarsa bi şey diyemem ama duruma göre hareket edersiniz :)) Ben vermezdim asdfg
Tabi ki zaten babanızında hediyesi olması gerekKayınpederim bana asla ver demezo konu da rahatım. Eşime bir kez demiş yarım ağızla oda kalmış öyle
Verilen hediye geri alınır mı canımmmmm değil mi
Evet bana göre çok önemli bi konu değil doğrusu. Çirkin diye adlandırmışsınız ama ben sizin kadar mana yüklemiyorum olaylara. Zaten eşimin de benim de durumumuz gayet iyi.. eşim babası kesin isteseydi direk kendisi öderdi zaten. Öyle ciddi bi durum olmadı yaniSiz çok gülmüşsünüz ama bence olayın başından sonuna çok çirkin . Ben olsam çok sinirlenir ve kayınpederime bilekliği teslim ederdim. Aralarındaki sorunlar sizi ilgilendirmez neticede eşinize gelip bilekliği istemiş. Sonrasında da tavırlarım değişirdi kimse kusura bakmasın. Ayrıca çeyreği düşünce 3-4 bin demişsiniz size göre yüksek bir rakam değilse eşiniz de olayı duyulmadan kapatmak için ödeyebilirdi.
Tabi canım sen ne diyorsun. Diyor ki bide sen babana bakma modeli beğenmediysen gramı önemli değil git değiştirBen olsam almışken geri vermezdim. Eşime de derdim ki babana söyle zaten borcunuz vardı ona sayın. Hediye vermek çok istiyorsanız bir tane daha alınPeh kadına bak birde hava basıyor milletin içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?