Kız yok ne zor durumu elinde çok yüklü miktarda para var kayınpederiminTabi ki zaten babanızında hediyesi olması gerekŞaka bir yana benim kuzenimin de babası sözde sürekli borç öderdi ama zengindi adamın 8 tarlası büyükbaş hayvanları vardı ama oğluna borç ödetip dururdu hala anlamış değilim neyin borcu olduğunu birde ölürken son nefesinde eşine paranın yerini söylemiş şehadet getirmek yerine daha söyleyemedikleri de vardır kesin genelde kayınvalide kayınbabalar borç ödüyor ama mutlaka birikimi de oluyor ha çok zor durumdaysa gerçekten zaten eşiniz bunu size belirtir o ayrı bir durum. Siz daha bence hediye isteyin babanızdan asdfg
Eşim biliyor zaten. Kayınpederim biliyor mu bilmiyor mu ondan haberim yokEsine soyle zaten kv bin ceyrek borcu oldugunu..boylece kp bi daha istemez
Babasina soylesinEşim biliyor zaten. Kayınpederim biliyor mu bilmiyor mu ondan haberim yok
Aynen bende öyle tahmin ettiğim için zaten verme dedimKız yok ne zor durumu elinde çok yüklü miktarda para var kayınpederimineşim zaten ciddi durum olsa direk kendisi öderdi babasına
İnanın ben kayınvademin hareketine şaşırmaktan eşime detayları da sormadım.Babasina soylesin
Madem ondan istemis.. hatta arada 3-4 bin fark varmis..onu verelim
Istersenin diye teklif etsin
Kayınvalidem geçenlerde de 2.700 TL’ye süpürge istedi eşimin kartına çekip sipariş verdim ben sözde ödeyeceklerdiAynen bende öyle tahmin ettiğim için zaten verme dedimÇoğunlukla durumları iyi oluyor tabi kayınbabaların içi gidiyor böyle şeylere mesela benim babam çok cimridir ama o paraları ne yapmayı planlıyor çok merak ediyorum zaten durumu çok kötü olsaydı kayınvalideniz böyle bir şey yapmazdı. Atın bankaya faiz işliyor diyin :ddd
Kayınvalidem istiyor ki kimse asla para konuşmasın ben harcayayımAyyy kayınpeder ne fenaymış. Kayınvalidenize üzüldüm kadın jest yapmak istemiş kursağında kalmış.
Geri verme. Zaten 40 gram borcu varmış. Bunu söylersin kavşağa kocan olmak üzere hepsine. Sonra 39 say dersin.
O zaman babana eşin annesinin size borcunu ödediğini söylesin direk niye kıvranıyoruz buradaKayınvalidem geçenlerde de 2.700 TL’ye süpürge istedi eşimin kartına çekip sipariş verdim ben sözde ödeyeceklerdikayınvalidem bunu yapınca kayınpederim de baya sinirlenince eşim de ben hediye aldım anneme süpürgeyi sinirlenme demiş Oda bize girdi yani
Bulamam ama anladımO zaman babana eşin annesinin size borcunu ödediğini söylesin direk niye kıvranıyoruz buradaCümlede ki anlatım bozukluğunu bulunuz asfg
Hiç böyle kv görmedim ben şahsenBulamam ama anladımtekrar konu açılmadı açılırsa eşime söylemesini söylerim
Valla biraz gülelim diye yazdım baya da neşelendiniz belli ki
Aynen annesinin borcunu ödediğini söylesin mis gibi cevapBulamam ama anladımtekrar konu açılmadı açılırsa eşime söylemesini söylerim
Valla biraz gülelim diye yazdım baya da neşelendiniz belli ki
Kayınvalidemin alışveriş anlayışı parasız kocasının adını söylemesiyle ya da fiyat sormadan yapılan bi eylemdirHiç böyle kv görmedim ben şahsen
Ay yok kız benim kayınpeder cimri kayınvalide bonkör ama oda aşırı bonkör bazen insanlara yaptığı bonkörlüğü bile bana yaptığını zannediyorAynen annesinin borcunu ödediğini söylesin mis gibi cevapBen akrabalarımda hep bu muhabbetlerin içinde olduğum için eğleniyorum evet ama biri vardı aile dostumuz onun kayınvalide kayınbabasından Allah herkese nasip etsin ya o kadar ilgili bonkörler ki. Kıza zaten evlenmeden altın, para desteği sundular onun dışında köyden de her şey organik gidiyor bedava ( maalesef her aile onu yapmıyor misal bizimkiler ) üstüne kayınbabası torun yaparsan sana hem ev alacağım hem de inek vereceğim demiş asdf inanılmaz destekleri var daha henüz bizim akrabalarda çıkmadı böylesi darası başıma
Ölü taklidi yapTabi canım asla durdurmam bende zaten. İşin aslına da bakacak olursak kayınpederimin de bana 40 gram altın borcu da var orayı hiç açmıyorlar
AhahahahahhahÖlü taklidi yap
Hahhhh tam da o vallahi bende anlamadım bu ilişkiyiBu siz ameliyatlıyken kötü davranan, laf söyleyen kayinvalide değil miydi?
Çok denişik bir ilişkiniz var belli ki.
Çok tatlı kayınvalideniz :) ne güzel ahahhaDaha ben ucuzdan kapatmaya çalışıyorumben içindeki çeyreği bana olan borca sayıyorum. Kayınvalidem de yok canım bu hediye daha çeyreği de vereceğim diyor eşim kayınvalideme kızıyor bu davranışı için. Kocandan habersiz onun adına ağalık yapma diye kayınvalidem de beni sinirlendirmeyin daha fazlasını alırım diyor
Daha ben ucuzdan kapatmaya çalışıyorumben içindeki çeyreği bana olan borca sayıyorum. Kayınvalidem de yok canım bu hediye daha çeyreği de vereceğim diyor eşim kayınvalideme kızıyor bu davranışı için. Kocandan habersiz onun adına ağalık yapma diye kayınvalidem de beni sinirlendirmeyin daha fazlasını alırım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?