Kayınvalidemin hediyesi 😂

Kız yok ne zor durumu elinde çok yüklü miktarda para var kayınpederimin eşim zaten ciddi durum olsa direk kendisi öderdi babasına

Kız yok ne zor durumu elinde çok yüklü miktarda para var kayınpederimin eşim zaten ciddi durum olsa direk kendisi öderdi babasına
Aynen bende öyle tahmin ettiğim için zaten verme dedim Çoğunlukla durumları iyi oluyor tabi kayınbabaların içi gidiyor böyle şeylere mesela benim babam çok cimridir ama o paraları ne yapmayı planlıyor çok merak ediyorum zaten durumu çok kötü olsaydı kayınvalideniz böyle bir şey yapmazdı. Atın bankaya faiz işliyor diyin :ddd

Babasina soylesin
Madem ondan istemis.. hatta arada 3-4 bin fark varmis..onu verelim
Istersenin diye teklif etsin
İnanın ben kayınvademin hareketine şaşırmaktan eşime detayları da sormadım.
Konu 3-4 gün önce oldu ve bir daha konuşulmadı belki de eşim öyle söylemiştir. Ya da babası istememiştir bilmiyorum.

Ayyy kayınpeder ne fenaymış. Kayınvalidenize üzüldüm kadın jest yapmak istemiş kursağında kalmış.

Geri verme. Zaten 40 gram borcu varmış. Bunu söylersin kavşağa kocan olmak üzere hepsine. Sonra 39 say dersin.

Kayınvalidem geçenlerde de 2.700 TL’ye süpürge istedi eşimin kartına çekip sipariş verdim ben sözde ödeyeceklerdi kayınvalidem bunu yapınca kayınpederim de baya sinirlenince eşim de ben hediye aldım anneme süpürgeyi sinirlenme demiş Oda bize girdi yani

Kayınvalidem istiyor ki kimse asla para konuşmasın ben harcayayım öyle bi kafa yapısı var kadının iyi mi kötü mü bilemedim Geçen sene de 100 euro vermişti bana harca diye

O zaman babana eşin annesinin size borcunu ödediğini söylesin direk niye kıvranıyoruz burada Cümlede ki anlatım bozukluğunu bulunuz asfg

O zaman babana eşin annesinin size borcunu ödediğini söylesin direk niye kıvranıyoruz burada Cümlede ki anlatım bozukluğunu bulunuz asfg
Bulamam ama anladım tekrar konu açılmadı açılırsa eşime söylemesini söylerim
Valla biraz gülelim diye yazdım baya da neşelendiniz belli ki

Bulamam ama anladım tekrar konu açılmadı açılırsa eşime söylemesini söylerim
Valla biraz gülelim diye yazdım baya da neşelendiniz belli ki
Aynen annesinin borcunu ödediğini söylesin mis gibi cevap Ben akrabalarımda hep bu muhabbetlerin içinde olduğum için eğleniyorum evet ama biri vardı aile dostumuz onun kayınvalide kayınbabasından Allah herkese nasip etsin ya o kadar ilgili bonkörler ki. Kıza zaten evlenmeden altın, para desteği sundular onun dışında köyden de her şey organik gidiyor bedava ( maalesef her aile onu yapmıyor misal bizimkiler ) üstüne kayınbabası torun yaparsan sana hem ev alacağım hem de inek vereceğim demiş asdf inanılmaz destekleri var daha henüz bizim akrabalarda çıkmadı böylesi darası başıma

Hiç böyle kv görmedim ben şahsen
Kayınvalidemin alışveriş anlayışı parasız kocasının adını söylemesiyle ya da fiyat sormadan yapılan bi eylemdir Kayınpederim de buna deliriyor ama kadın asla durmuyor asla. Bende meyvelerini yemeye başladım yavaştan napayım

Ay yok kız benim kayınpeder cimri kayınvalide bonkör ama oda aşırı bonkör bazen insanlara yaptığı bonkörlüğü bile bana yaptığını zannediyor bizde ona öyleyiz ama ben ne alsam ona da söylerim alırız falan ....

Bu siz ameliyatlıyken kötü davranan, laf söyleyen kayinvalide değil miydi?
Çok denişik bir ilişkiniz var belli ki.
Hahhhh tam da o vallahi bende anlamadım bu ilişkiyi Ama ben her ne olursa olsun onun ihtiyacı olduğunda koşar giderim. Hiç kin tutamıyorum maalesef.

Çok tatlı kayınvalideniz :) ne güzel ahahha

Sana alacaksa bence sinirlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…