Kayınvalidemin hediyesi 😂

Kayinvalide ile kayinpeder ayni annemle babam gibiymiş
Annemde böyle yapar hep babam da çildirirdi
Kayinpederin de kötü niyeti yoktur isterken sinirle demiştir bence
Yerinizde olsam verirdim yine de.

ceyrek haric kalani altin mi eminmisiniz bileklik imitasyonlari 50 lira cunku

Kayinvalide ile kayinpeder ayni annemle babam gibiymiş
Annemde böyle yapar hep babam da çildirirdi
Kayinpederin de kötü niyeti yoktur isterken sinirle demiştir bence
Yerinizde olsam verirdim yine de.
Dur yarın eşime vereyim al babana götür diye bakalım sonu ne olacak. Gaza geldim büyük topa giriyorum inşallah almaz kayınpederim

Dur yarın eşime vereyim al babana götür diye bakalım sonu ne olacak. Gaza geldim büyük topa giriyorum inşallah almaz kayınpederim
Babam almazdi ,olmus bir kere ya benim sinirimi bilmiyor musunuz diye gülerek azarlardi
Bakalim sizin kayinpeder ne yapacak

Kpnin gönülsüz olması, bir nevi gasp oldugundan bileklik iade edilmeli. Karısı kocasının parasını çalmış da geline vermiş gibi. Bilekliği yollayıp borç olan çeyrek ve kırk gramı ne zaman verecekleri sorulabilir

Yok y’a burdaki tek kotu kpderiniz cimri adam
alinmis hediye neden geri verilsin ki sacma
Ayy benimki olsa elimdekini yolar
Yok benim kayınpeder büyük oynar. Aldığımız mülkümüze ortak olmak ister, diğer oğlunu ortak etmek ister... benden 160 gram altın isterr.... öyle yani

Yok y’a burdaki tek kotu kpderiniz cimri adam
alinmis hediye neden geri verilsin ki sacma
Ayy benimki olsa elimdekini yolar
benimki gölü aldi elimden damlatiyor goren duyanda kaynanandan daha ne istiyorsun diyor

elinden 50 bin lira alip sanki ginlunden geciyormus gibi millete gostere gostere 50 lira verse ne olur

Gasp, çalmak ...
Ay bismillahirrahmanirrahimmmm. Kendimi çok kötü hissettirdiniz yaa. Ne kadar resmî ve ne kadar ağır kelimeler. Korktum vallahi

benimki gölü aldi elimden damlatiyor goren duyanda kaynanandan daha ne istiyorsun diyor

elinden 50 bin lira alip sanki ginlunden geciyormus gibi millete gostere gostere 50 lira verse ne olur
Ah kaderdasim benimki bizi zengin goruyor bizden alip diger ogluna yedirmeye calisiyor
Ama disaridan baksan tek vari yogu biziz oyle fedakar cefakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…