• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidemin israrlari

İyi de sakalına laf edince neden susuyor

Ne bileyim benim eşim anında annesine cevap verir ben böyle istiyorum diye

Eşim istiyor vs değil

Sonuçta ısrar ederse, etme ısrar diyeceksiniz tabii

Örneğin o elbisede uzatmayıp olmaz diyecektiniz ikincide de verdim ya cevabı deyip üçüncüde susacaksınız

Son yazdığın olmuyor damdan ya, benim kv de inanılmaz ısrarcı, ki kendi çocukları artık dayanamıyor.
Bana yapınca ben gülüyorum, sonra o da gülüyor, elinde değil yani.

Demek koynuna giriyorsunuz diye annesi karışamıyor öyle mi?
Alooo kadın doğurmuş demek istiyorum.

He bence koca adam kendisi karar versin, karısını da elbette mutlu etsin. Ama adamın sakalı hakkında bırakın son sözü o söylesin.

Bence özür paklamaz, o yüzden zamanla unutulur diye umun.
Anne dogurdu diye herseye karismak zorunda mi? Hele de evli barkli koca adama?

Anne dogurdu diye herseye karismak zorunda mi? Hele de evli barkli koca adama?

Kes sakalını diyebilir gayet, tutup kolundan berbere götürmüyor ya.
Zaten huyu da ısrarcıymış. Ben de ısrar hiç sevmem ama, eşinizin cevap vermesi gereken bir ortammış. Sizinle birlikte hak yarışı yapacaksa oyum kv ye gider.

Son yazdığın olmuyor damdan ya, benim kv de inanılmaz ısrarcı, ki kendi çocukları artık dayanamıyor.
Bana yapınca ben gülüyorum, sonra o da gülüyor, elinde değil yani.

İşte gülüyor ve susuyor

Ben direkt sana ne derim anneme de Kv ye de böyle bir durumda

Eşimin ablasının düğünü vardı eve girdik benim üstümde kot etek sıfır kol bady var saçım topuz makyaj vs eşimde kanvas pantolon desenli Polo yaka tişört

Eşime döndü düz bir şey giyseydin ya dedi yani ben öyle gidecekmişim düğüne

Güldüm daha giyinmedik ki dedim

Sonra kp e garip bir gömlek giydirmiş ben de ona aaa düz birşeyler giyseydi ya dedim

İşte gülüyor ve susuyor

Eşimin ablasının düğünü vardı eve girdik benim üstümde kot etek sıfır kol bady var saçım topuz makyaj vs eşimde kanvas pantolon desenli Polo yaka tişört

Sonra kp e garip bir gömlek giydirmiş ben de ona aaa düz birşeyler giyseydi ya dedim

Ama başka bir konuda yine aynı noktaya geleceksiniz.
Konu sahibinin sözünü hiç onaylamıyorum dediğim gibi, ama belki de kendi sorununa çözüm olmuştur ve kv bir daha hiç karışmaz.

İşte gülüyor ve susuyor

Ya tamam bi insan fikrini soyleyebilir hele de anneyse zaten soylesin ama soyledigi sey dikkate alinmadigi halde ne diye tekrar tekrar soyler ki bi insan?

Ama başka bir konuda yine aynı noktaya geleceksiniz.
Konu sahibinin sözünü hiç onaylamıyorum dediğim gibi, ama belki de kendi sorununa çözüm olmuştur ve kv bir daha hiç karışmaz.
Bende kendi sözümü onaylamiyorum yanlis cirkin bi laf ettim. Belki susmam gerekirdi belki daha kibar konusmam gerekirdi belki gülüp gecmem gerekirdi ama ayni sey defalarca soylenince insan bi yerden sonra patliyor.

baya agir olmus konynuna girdigini belirtmen
esin annenne ben koynuma aliyom fln dese nasil abes olur dusunsene

ozur dilemelsin, eisn hakli adam senin dedigini yapiyor so,nuçta
hatice deil netice onemli :)

Koynuna ben giriyorum baya ayıp olmuş:oops:yine de özür dilemenize gerek yok bence. Olaya başka bi açıdan bakarsak sabrınız taşmış deyivermişsiniz. Belki de artık ısrar etmeden önce bir düşünür ve huyundan vazgeçer, kurtulmuş olursunuz. Yoğun ısrarlardan ben de nefret ederim ve he deyip geçilmiyor ne yazık ki. O anda yoğun baskıdan kurtulmak için ağızdan kaçıveriyor böyle cümleler. Dert etmeyin.

Yaşını başını almış kadın, kalbini kırmaya değer mi?
Söylediğinizin ne kadar ayıp olduğundan bahsetmiyorum bile.
He deyip geçeceksiniz kadına. Biraz idare etmek bu kadar mı zor? Anlayamıyorum insanları.

Kv ile yazdığın herseyi bende yaşadım kedi sahiplendim oğluma mikrop kaptiraxaksin ben senin evinde su bile içmem dedi eliyle içti yemeğe kal dedim evinde suyu elimle içtim yemek mi yerim dedi eşimin sakalına laf etti eşime bere aldım arkası uzun olanlardan kafasından çıkartıp durdu at şunu bu ne diye herseyé karışıp karışıp ben birsey demedim diyo zor gerçekten ne kadar alttan alsan sussan bi yerde artık dayanamiyorsun hep o ne isterse o olacak yani çok baskıcı ne yazık ki çekeceksin tepki gösterdiğin zaman eşinde sana tepkili duruyor sonuçta beni o büyüttü diyor bizim annemize yapılsa bizde tepkili olurduk ana sonuçta bişi denmiyor ama orda koynuna ben giriyorum lafı hoş olmamış en azından kusura bakma anne bi An boş bulundum ağzımdan çıktı de

o elbiseyi aldik bir kere giydin bos yere almisiz dedi. Sabir cektim icimden ve sustum.

Bence az bile söylemişsin. Her şey her zaman her yerde söylenmez.
Alıntıladığım cümle çok terbiyesizce. Aldılarsa aldılar. Onlar istedikleri zaman giymek zorunda değilsin. Keşke 'geri vereyim anne sen giy' deseydin.

İstediğini söyleyen istemediğini işitir. Eşine uyup özür dileme sakın. Bu hem eşine hem de kv ne çok kötü bir taktik kazandırır.

Ya tamam bi insan fikrini soyleyebilir hele de anneyse zaten soylesin ama soyledigi sey dikkate alinmadigi halde ne diye tekrar tekrar soyler ki bi insan?

Sessiz kalıp kalıp en sonunda fena patlamışsınız. Düdüklü tencerelerde basınç çok yükselince patlamasın diye dışarı hava veren bir mekanizma olur. Siz de patlamayı beklemeyin, ara ara laf söyleyip basıncınızı azaltın.

Sakin sakin nötr bir ifadeyle "Anne eşim her defasında karım bu halimi seviyor diyor ama sen yine de kes diyorsun. Keserse ben üzüleceğim. Üzüleceğimi bile bile 5. kez kes diyorsun" diyebilirsiniz. Hayır kızım senin üzüleceğine düşünmedim falan derse, tamam dersiniz. Sonra bir daha aynı şeyi söylediğinde yine aynı cümleyi sakin sakin "6. kez kes diyorsun" diyerek söyleyin. 10. falan olduğunda eşi de onun adına utanıp siz yokken uyarır zaten. Bir de rakamlarla konuşuyorsunuz, kimse karşı çıkamaz.

Aynı şey elbise vs için de geçerli. "Anne etek ve bluz giymek istediğimi söylemiştim. Isrardan hiç hoşlanmıyorum. Bu, bu konuda 3. kez ısrar edişin" diyebilirsiniz. Bir sonrakinde 4., 5. vs dersiniz.

Yani ısrarcı taraf siz olun. O pes etsin.

koynuna ben gırıyorum lafı benım gerçekten midemi bulandırıyor , hiç sevmiyorum bu sözü

evet çok çirkin olmuş , he de geç

-uMutsuz- -uMutsuz- kp rinde varmıydı ortamda ?.valla bnm kv de oyle birsey yerken bile yuz kere sunuda ye diyor ama derse desin cocuklari da bizde guluyoruz.bende sevmiyorum ama yapcak birsey yok yalama gibi hep ayni seye israr ediyor anliyorum seni ama takma .

Back
X