• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidemin israrlari

tamam bakarız giyeriz de geç, bazı lafları duyma. cok ısrarcı ınsanların ozelliği şu. sen cevap verdikce, o cevap vermeye devam eder. baktı ki senden tepkin yok, susar gider. susmasa da takmayacan. salla gitsin.

Elbise konusuna "henüz karar vermedim" deseydin bu kadar sormazdı.
Çok detaycı biriymiş orası ayrı.
Ayrıca koynuna ben giriyorum demen aşırı itici. Kadın kardeş kardeş yaşamadığınızı tahmin ediyordur herhalde.
Huyu buysa he tamam diye geçiştireceksiniz.
Traş olunca sivilceler çıkıyor ondan kesmiyorum diyebilir mesela.
+1

niye bayan sürekli geçiştirmek susmak zorunda kalıcak . ben insanları anlamıyorum ya neden bu ısrarcılık , sürekli bir müdahale etme isteği , kız rahatsız oluyorki tepkilerinide belli etmiş , sormuşsun anne şunu giycem demiş tmm kızım sen bilirsin öyle uygun gördüysen de geç git. aynı sorun bendede var fazlasıyla karışma isteği , bende nefret ederim kendi annemde çok karışan bir insan çok ısrarcı , ona bile sabredemiyordum patlıyordum malesef kv aynı sorun fazlasıyla var. bu durum beni çok soğuutuyor , konu shibide sonuna kadar haklı , herkesin kaldırabileceği şeyler farklı onunda nefret ettiği şey başına gelmiş , sevmediğin ot dibinde bitiyor işte gülümm allah sabır versin..

Kv ile yazdığın herseyi bende yaşadım kedi sahiplendim oğluma mikrop kaptiraxaksin ben senin evinde su bile içmem dedi eliyle içti yemeğe kal dedim evinde suyu elimle içtim yemek mi yerim dedi eşimin sakalına laf etti eşime bere aldım arkası uzun olanlardan kafasından çıkartıp durdu at şunu bu ne diye herseyé karışıp karışıp ben birsey demedim diyo zor gerçekten ne kadar alttan alsan sussan bi yerde artık dayanamiyorsun hep o ne isterse o olacak yani çok baskıcı ne yazık ki çekeceksin tepki gösterdiğin zaman eşinde sana tepkili duruyor sonuçta beni o büyüttü diyor bizim annemize yapılsa bizde tepkili olurduk ana sonuçta bişi denmiyor ama orda koynuna ben giriyorum lafı hoş olmamış en azından kusura bakma anne bi An boş bulundum ağzımdan çıktı de
:KK57: kvyi anneme benzetim:D gelini evlenince kopek olsun istemiş annem razi gelmemiş buna çok güldüm valla :D ah anne ahhh :D

Eşin çok haklı konuşmuş, zaten her şeyi söylemişsin kadın da cevap bile vermemiş daha doğru düzgün. Annecim biraz abarttım kusura bakma de sadece kayınvalde nin değil eşinin de gönlünü fethedersin

Off sacma konusmayin bari ya. Ben sadece ayni nokta ustunde duranlara dedim. Kimseye fevri davrandigimi düşünmüyorum.
kesnlikle haklısın. sen sinir stres olacağına onlar düşünsün.. sesini çıkarmadıkça iyice tepene çıkar afedersin ama giydiğin dona kadar karışır

Hani boyle cok tutulan turk dizileri vardir ya zengin oglan fakir kiz, kiz hamile ama baskasindan. Oglanla kiz sevisiyorlar sonra oglanin boy boy cocuklari cikiyor sevisme sahneleri dolu dolu...
Herkes agzi acik bi sekilde izliyor bu dizileri ama herkese sorsan diziler kötü toplum ahlakini bozuyor, bu diziler kaldırılmalı, gencleri yoldan cikariyor bu diziler falan filan. Aslina bakarsan bu diziler en cok izlenen diziler.

Benim konuma gelecek olursak " ben giriyorum koynuna" cumlesi olmasaydi bu konuya bu kadar yorum yapilmazdi. Neden? Cunku orda farkli bisey var cinsellik cagristiran bisey var. Ama yapılan yorumlara bakarsak igrenc, itici, kötü, terbiyesiz, saygisiz...
Ne demek istedigimi anlatabildim sanirim.

Bu dediklerim sadece benim konum icin degil icinde cinsellik ihanet ihtiras vb seyler barindiran butun konular icin.

Son düzenleme:
Oooo cok sert olmus koynuna girme diyalogu.. Ben desem sanirim birdaha yuzume bakmaz kayinvalidem.. Tepkiler kisiden kisiye degisir ama bence özür dileyin ve sebebini de belirtin..

Hani boyle cok tutulan turk dizileri vardir ya zengin oglan fakir kiz, kiz hamile ama baskasindan. Oglanla kiz sevisiyorlar sonra oglanin boy boy cocuklari cikiyor sevisme sahneleri dolu dolu...
Herkes agzi acik bi sekilde izliyor bu dizileri ama herkese sorsan diziler kötü toplum ahlakini bozuyor, bu diziler kaldırılmalı, gencleri yoldan cikariyor bu diziler falan filan. Aslina bakarsan bu diziler en cok izlenen diziler.

Benim konuma gelecek olursak " ben giriyorum koynuna" cumlesi olmasaydi bu konuya bu kadar yorum yapilmazdi. Neden? Cunku orda farkli bisey var cinsellik cagristiran bisey var. Ama yapılan yorumlara bakarsak igrenc, itici, kötü, terbiyesiz, saygisiz...

Bu dediklerim sadece benim konum icin degil icinde cinsellik ihanet ihtiras vb seyler barindiran butun konular icin.

Olay o degil bence bunu esinizin annesine demiş olmaniz.. Yoksa komsunla arkadasinla tartisirsin ve mizacina gore kullanirsin ya da kullanmazsin oyle bi kelimee..

Ben de sevmem kayinvalidemi ve soguk olurum genelde her zaman ama kelimeye dokemem bu esimi uzer esimle aramizi bozar.. Ama bi komsuma derim seninle anlasamiyorum gorusmeyelim diye isinamadim derim..
Amma velakin bir kelime 10 ayri sekilde kullanabilirmisiz diyor uzmanlar.. Bunu secmek kisiye kalmis mizaciniza kalmis.. Iciniz rahatsa ozur dilemeyin dedim ya tepkiler kisiden kisiye degisir.. Benim kayinvalidem bana tamam kizim demezdi öyle bi kelimede ...Anlatabildim mi??

Olay o degil bence bunu esinizin annesine demiş olmaniz.. Yoksa komsunla arkadasinla tartisirsin ve mizacina gore kullanirsin ya da kullanmazsin oyle bi kelimee..

Ben de sevmem kayinvalidemi ve soguk olurum genelde her zaman ama kelimeye dokemem bu esimi uzer esimle aramizi bozar.. Ama bi komsuma derim seninle anlasamiyorum gorusmeyelim diye isinamadim derim..
Amma velakin bir kelime 10 ayri sekilde kullanabilirmisiz diyor uzmanlar.. Bunu secmek kisiye kalmis mizaciniza kalmis.. Iciniz rahatsa ozur dilemeyin dedim ya tepkiler kisiden kisiye degisir.. Benim kayinvalidem bana tamam kizim demezdi öyle bi kelimede ...Anlatabildim mi??

Koynuna girmeyi karistirmasaydin her turlu sen hakliydin

Simdi esinin elestiri oklari da sana cevrilmis

Esinle senin arani bozmuyosa duymayiver dediklerini

O söz hos olmamis ama özür dilemene de gerek yok bence. Esin de yani 45 yaşındaki kadını 60 70 falan goruyor heralde. Kv çok abartmis karışmasin arkadas. O karişınca iyi de sen laf verince mi sorun.

ısrardan ben de hoşlanmam.bana yapılmasına da,yapmaya da.

ama bir anne oğluna sakalını kes diyemez mi ya?benim oğlum evli.kaynanayım yani.oğlum da sakallı.ben saygı duyuyorum ama anneannesi,dedesi ve babası sevmiyor.kısalt ya da kes diyorlar.böyle bir cevabı,gelinimin verdiğini düşünemiyorum bile.onun yerine ben utanırdım.
ayrıca,sizin babanız,anneniz ,siz evlisiniz diye size karışamaz mı?evlenince,evlatlıktan çıkılıyor mu?

Ay annem beni oturtur gazoza ilaç koyan heriflerin filmini izletirdi, sonra bundan ders al kimsenin gazozunu içme derdi.

Sizin konu da öyle valla, ders almalık, kv ye denmeyecek sözler 101. Cinsellik çağrıştıran demişsiniz de koynuna girmek sözü çağrıştırmıyor direk söylüyor yani, sözünüzü hafifletmeyin.

Olay koyna girmek, koyna girilmek, sevişmek vs. değil. Olay sizin adamın koynuna giriyor olmanızı meziyet gibi kaynananıza söylemeniz. Merak etmeyin bütün çiftler birbirinin koynuna giriyor. Ama bunu ulu orta büyüklerin yanında üst düzey bir şeymiş gibi dillendirmiyor. Verdiğiniz örnekle alakası yok ki başta tepki alınca evet haklısınız çirkin bir ifade demişsiniz şimdi savunmaya geçmişsiniz önce size göre doğru olan ne ona karar verin isterseniz. Son olarak da insanın karşısındaki insan ne seviyede olursa olsun ağzından çıkan her söz kendi kalitesini belli eder.

O lafınıza ben bile utandım gerçekten. Koynuna ben giriyorum ne demek? Çok ayıp. He diyin geçin illa bir şey demeniz gerekmez.

Back
X