Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1Elbise konusuna "henüz karar vermedim" deseydin bu kadar sormazdı.
Çok detaycı biriymiş orası ayrı.
Ayrıca koynuna ben giriyorum demen aşırı itici. Kadın kardeş kardeş yaşamadığınızı tahmin ediyordur herhalde.
Huyu buysa he tamam diye geçiştireceksiniz.
Traş olunca sivilceler çıkıyor ondan kesmiyorum diyebilir mesela.
Off sacma konusmayin bari ya. Ben sadece ayni nokta ustunde duranlara dedim. Kimseye fevri davrandigimi düşünmüyorum.Konu sahibi öyle fevri ki birazdan hepimize sizene sizmi giriyorsunuz kaynanamın koynuna der...
Kv ile yazdığın herseyi bende yaşadım kedi sahiplendim oğluma mikrop kaptiraxaksin ben senin evinde su bile içmem dedi eliyle içti yemeğe kal dedim evinde suyu elimle içtim yemek mi yerim dedi eşimin sakalına laf etti eşime bere aldım arkası uzun olanlardan kafasından çıkartıp durdu at şunu bu ne diye herseyé karışıp karışıp ben birsey demedim diyo zor gerçekten ne kadar alttan alsan sussan bi yerde artık dayanamiyorsun hep o ne isterse o olacak yani çok baskıcı ne yazık ki çekeceksin tepki gösterdiğin zaman eşinde sana tepkili duruyor sonuçta beni o büyüttü diyor bizim annemize yapılsa bizde tepkili olurduk ana sonuçta bişi denmiyor ama orda koynuna ben giriyorum lafı hoş olmamış en azından kusura bakma anne bi An boş bulundum ağzımdan çıktı de
Hahhahh .). Bende bekliyorum ne zaman dicek .))Konu sahibi öyle fevri ki birazdan hepimize sizene sizmi giriyorsunuz kaynanamın koynuna der...
kesnlikle haklısın. sen sinir stres olacağına onlar düşünsün.. sesini çıkarmadıkça iyice tepene çıkar afedersin ama giydiğin dona kadar karışırOff sacma konusmayin bari ya. Ben sadece ayni nokta ustunde duranlara dedim. Kimseye fevri davrandigimi düşünmüyorum.
Aman canım kedi köpek tavşan kuş fark etmiyor anneler içinkvyi anneme benzetim
gelini evlenince kopek olsun istemiş annem razi gelmemiş buna çok güldüm valla
ah anne ahhh
![]()
Hani boyle cok tutulan turk dizileri vardir ya zengin oglan fakir kiz, kiz hamile ama baskasindan. Oglanla kiz sevisiyorlar sonra oglanin boy boy cocuklari cikiyor sevisme sahneleri dolu dolu...
Herkes agzi acik bi sekilde izliyor bu dizileri ama herkese sorsan diziler kötü toplum ahlakini bozuyor, bu diziler kaldırılmalı, gencleri yoldan cikariyor bu diziler falan filan. Aslina bakarsan bu diziler en cok izlenen diziler.
Benim konuma gelecek olursak " ben giriyorum koynuna" cumlesi olmasaydi bu konuya bu kadar yorum yapilmazdi. Neden? Cunku orda farkli bisey var cinsellik cagristiran bisey var. Ama yapılan yorumlara bakarsak igrenc, itici, kötü, terbiyesiz, saygisiz...
Ne demek istedigimi anlatabildim sanirim.
Bu dediklerim sadece benim konum icin degil icinde cinsellik ihanet ihtiras vb seyler barindiran butun konular icin.
Hani boyle cok tutulan turk dizileri vardir ya zengin oglan fakir kiz, kiz hamile ama baskasindan. Oglanla kiz sevisiyorlar sonra oglanin boy boy cocuklari cikiyor sevisme sahneleri dolu dolu...
Herkes agzi acik bi sekilde izliyor bu dizileri ama herkese sorsan diziler kötü toplum ahlakini bozuyor, bu diziler kaldırılmalı, gencleri yoldan cikariyor bu diziler falan filan. Aslina bakarsan bu diziler en cok izlenen diziler.
Benim konuma gelecek olursak " ben giriyorum koynuna" cumlesi olmasaydi bu konuya bu kadar yorum yapilmazdi. Neden? Cunku orda farkli bisey var cinsellik cagristiran bisey var. Ama yapılan yorumlara bakarsak igrenc, itici, kötü, terbiyesiz, saygisiz...
Bu dediklerim sadece benim konum icin degil icinde cinsellik ihanet ihtiras vb seyler barindiran butun konular icin.