- 12 Kasım 2016
- 785
- 852
- 23
evlenince evlatlar evlatlıktan çıkmıyor ama anneler hala çocuklarını karşılarında yemeğini yedirip , saçını başını tarar çocukluk halleriyle karıştırıyorlar. kişinin kendi zevkleri olduğunu ( eger evlendiyse eşiyle ortak zevkleri sevdikleri yada sevmedikleri şeyler olduğunu ) yılların getirdiği o çocuğu büyütme ve hayatına yön verme müdahale alışkanlığını üstünden atamamaları tek sorun.. genç adam evlenip tarzında yaada hayatında karısının istediği bitakım değişiklikler yapıyorsa bu kv için bir ölüm kalım çocuuğum elden gidiyor meselesi haline geliyor . bunu anlamak o kadar güç ki ..ısrardan ben de hoşlanmam.bana yapılmasına da,yapmaya da.
ama bir anne oğluna sakalını kes diyemez mi ya?benim oğlum evli.kaynanayım yani.oğlum da sakallı.ben saygı duyuyorum ama anneannesi,dedesi ve babası sevmiyor.kısalt ya da kes diyorlar.böyle bir cevabı,gelinimin verdiğini düşünemiyorum bile.onun yerine ben utanırdım.
ayrıca,sizin babanız,anneniz ,siz evlisiniz diye size karışamaz mı?evlenince,evlatlıktan çıkılıyor mu?