- 3 Ekim 2007
- 14.654
- 36.703
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
-
Her kandilde aramam gerektigi baskisini yapan esim, bazi kandillerde sen annemi aramazsan ben de anneni aramam tehditleri savururken, bazi kandillerde de kendisi annesiyle konusurken "anne bak sekerlileblebi tozu da konusmak istiyo kandilini kutlicak" diye telefonu kulagima yapistirma emrivakisinde bulunur.
Maksat annesi sayilsin aransin..
Kayinvalidemin arada bi "aramiyorsun hayirsiz gelinim" dokundurmasina maruz kalmisligim varken; kocama da hanimin beni aramiyor fisfigine de sahit olmuslugum vardir.
Bu ozetten sonra asil bomba geliyor....
Bugun kayinvalidemle beraberiz. Az once eltimi, yani gelinini bizzat kendisi gozlerimin onunde aradi ve "kandiliniz kutlu olsun kizim" dedi!
Arkadas herkesin dudugu bana mi otuyor anlamiyorum. Bir kayinvalidenin gelinini arayip kandilini kutladigina ilk kez sahit oldum.
Nedir bu cifte standart? Takdir sizin..
O ne beee!!! öyle.bari gidince bolca dua edin bir daha ısrar etmesinler diye...her kandilde kayınvalidemin kayınvalidesinde toplanıyoruz.keşke sadece aramak zorunda olsaydım
En iyi sizi ben anlarim Allah sabır ihsan eylesin şu iki yüzlülük belasından kurtarsın bizi. O güzel canınızı sıkmayın kandil gecesiHer kandilde aramam gerektigi baskisini yapan esim, bazi kandillerde sen annemi aramazsan ben de anneni aramam tehditleri savururken, bazi kandillerde de kendisi annesiyle konusurken "anne bak sekerlileblebi tozu da konusmak istiyo kandilini kutlicak" diye telefonu kulagima yapistirma emrivakisinde bulunur.
Maksat annesi sayilsin aransin..
Kayinvalidemin arada bi "aramiyorsun hayirsiz gelinim" dokundurmasina maruz kalmisligim varken; kocama da hanimin beni aramiyor fisfigine de sahit olmuslugum vardir.
Bu ozetten sonra asil bomba geliyor....
Bugun kayinvalidemle beraberiz. Az once eltimi, yani gelinini bizzat kendisi gozlerimin onunde aradi ve "kandiliniz kutlu olsun kizim" dedi!
Arkadas herkesin dudugu bana mi otuyor anlamiyorum. Bir kayinvalidenin gelinini arayip kandilini kutladigina ilk kez sahit oldum.
Nedir bu cifte standart? Takdir sizin..
Tamamen yanlis okumussunuz. Aramiyorum yazmadim. Bugun de beraberdik zaten. Konu o degil yani. Yine de vaaz icin tesekkurlerYaa pes dogrusu hani acip bakayim kv kandili gunun anlamina da uygun deyi acaba ama...
Ben sok resmen yaa bu kadar mi zor bi tlf acip konusmak kandil kutlamak ya huu boyle gunler kirginliklar bir yere birakilmali ne olacak yani arayip konisinca yorumlarin bazilarini da okudum ona da ayrica sastim dogrusu tamam zorla olmazsa guzel olur ama siz de bi guzellik yapin arayiverin ya hic degilse problem ve kirginliklar varsa bile tek tarafli degildir muhakkak esinizin hatri icin ne olur ki.
Biz hz.muhammedin ummetiyiz ya efendimiz hastalaninca evinin onune hergun pislik atan yahudi komsu evine gelmis ama gecmis olsuna degil aci cektigini gormek icin ama efendimiz hasta haliyle kalkip h.geldin degip cubbesini cikariyor ve altina seriyor ama yahudi gordugu bu karsilamadan utanip neden yaptigini anlamiyorum deyip sucunu ve niyetini itiraf ediyor ama peygbr efendimiz olsun diuor sen benim evimdesin bana bu yakisir diyor.
Boyle bi muamele karsisinda yahudi komsu musluman oluyor ne guzel bir din bu deyip...
Arkadaslar biraz uzn oldu kusura bakmayin ama bence iyilik yapin denize atin balik bilmezse halik bilir.
Kusura bakmayın ama özellikle şu mübarek gecede sizin böyle yazmanız tuhafıma gitti..Bu pislik lanet yalaka iki yüzlü kaynanalarin da ,hicbir vasfi olmayan kotu niyetli is bilmez ve hicbir halta yaramadigi halde basinin ustunde tasinilan gelinlerin (eltilerin) Allah belasini versin ya!!! Tutmayin beni yaaa!Su kandil gecesi dualarimiz tutsa keske amin deyin kizlar! Sen bu saydigim ozellikteki insanlari tez vakit birbirine dusur yarabbiiiiiiii! Kandil kandil beni boyle konusturduklari icinde extra daha cok ettiklerini bulsunlar insallaaaaaah! AMİNNNNN!!!!!!!!
aramadinz demedim ki arayin ne olur ki neden bu kadar agir geliyor baglaminda dedim.gozunuzde buyutmeyin yani bilmiyorum bu gelin kv konulari hassas terazi vesselam iyi niyetle bi seyler yazdim ama gucendirdim mi ki benu gucendirdiniz yanu vaaz icin tesekkurler dedinuz ama ironi mi var aman neyse iyi dusunuyorum rica ederim iyi geceler...Tamamen yanlis okumussunuz. Aramiyorum yazmadim. Bugun de beraberdik zaten. Konu o degil yani. Yine de vaaz icin tesekkurler
Turunun tek ornegi galiba.tam da muzelik.Beni genelde kv arar sağ olsun, ben çalışıyorum o yüzden. Kızım rahatsızlık verdiysem kusura bakma der, çok tatlı yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?