Kayınvalidemin Kapı Tıklayışı

kötü olmuş cnm ya, ben de bazen sert cıkıyorum sonra üzülüyorum. yarın sen de bir sey yapar caya çağırırsın. sıkma canını olur bazen..

Dalgınlığına gelmiş demek ki üstelik özür de dilemiş, siz de çocuk dan ötürü hassaslaşmışsınız, bence sizde özür dileyip gönlünü alın, yazık çorba yapmış size de vermek istemiş hiç çıkışmamış da size...

Konu sahibi arkadasim, cocuk baktigin icin o anda sinirlenmeni anliyorum. Ama olan olmus, bir arkadasin da dedigi gibi "sinirliydim, istemeden sana patladim" gibi birsey dersin, ozur de dilersen kapanir bu konu. Bir de sana bir oneri vermek istiyorum, durum ne olursa olsun insanlarin yaptiklarina degil, niyetlerine bak. Besbelli ki, o kadincagizin da torunu uyandirmak, annesini sinirlendirmek gibi bir niyeti yoktu. Onun niyeti size corba getirmekti, bu da cok guzel birsey. Cocuk uyanir, senin gununu mahveder, iyi degil tabii ki, ama bu kadar masum bir insanin kalbini kirmaktan daha kotu degildir bence.

Konu sahibi arkadasim, cocuk baktigin icin o anda sinirlenmeni anliyorum. Ama olan olmus, bir arkadasin da dedigi gibi "sinirliydim, istemeden sana patladim" gibi birsey dersin, ozur de dilersen kapanir bu konu. Bir de sana bir oneri vermek istiyorum, durum ne olursa olsun insanlarin yaptiklarina degil, niyetlerine bak. Besbelli ki, o kadincagizin da torunu uyandirmak, annesini sinirlendirmek gibi bir niyeti yoktu. Onun niyeti size corba getirmekti, bu da cok guzel birsey. Cocuk uyanir, senin gununu mahveder, iyi degil tabii ki, ama bu kadar masum bir insanin kalbini kirmaktan daha kotu degildir bence.
Böyle bişey yaşayacağımı bilseydim zaten yapmazdım
Hem gönlünü aldım olay tatlıya bağlandı.

Gereksiz yere kırıcı olmuşsun.
Ama o psikolojiyi de çok iyi anlıyorum.
Tam çocuğu uyutacaksın, biri ses çıkartır. En kötüsü biri ısrarla kapıyı tıklar, zile basar.
İnan ben de deliriyordum.
Ve senin verdiğin tepkilerin benzerini veriyordum.
Bebeğin küçük daha, dünyanın merkezinde onun bakımı var senin için. Büyüdükçe sen de güleceksin bu günlerine bakıp.
O nedenle üzme kendini, suçlama.

Bundan sonra daha ılımlı davranırsın.

benim babaannem gelinler kapıya açmadımı banyodadır falan diye kapının önüne kor yemek meyve vs.onlar kapıyı açtımı görür alır..neyse gönlünü almışsınız

Back
X