çok kısa kesicem. 10 aylık evlyim 3 gündür de kardeşim bizimle kalıyo çünkü annem ve babam çalıştığı için evde yanlız sıkılıyo okullar açılana kadar eşim gelsin kalsın bi kaçgün dedi. ev 1+1 dün kaynanamlar geldi eşimin kardeşi kalmak istedi yer olmadığından dolayı (yani kardeşim salonda yattığı için) kalamadı. kaynanam olacak şeytan kılıklı kadın annemi arayıp ,oğlun evimizde kalmasın 2ye kadar televizyon izliyo daha o televizyonun taksidi ödenmedi die çok aşırı terbiyesizlikte bulunmuş. annemde beni arayıp durumu anlattı kadın ağlıyodu. bende sinirlenip o kadını arayıp ne yapmaya çalıştığını sordum. yarın senin oğlunda gelcek o televizyon izleyemiycekmi dedim ,benim oğlumun evine oğlum gelcek tabi dedi bende suratına kapattım.
şuan kardeşim yolda eve gidiyo 14 yaşında konuyla hiç suçu günahı yok ,ben ağlamaktan perişan oldum. eşime sordum habern varmıydı böyle bişeyden die ,yoktu neden öyle bi gerizekalılık yaptı dedi akşam konuşuruz dedi.
elim ayağım titriyo ne yapmalıyım eşimle kötü olmak istemiyorum ,kaynanamdan nefrt ediyorum. ama akşam kıyameti kopartcm. çok kötüym yaa kimseye anlatamyrm burdan başka. bi fikir vern nolr
çok kısa kesicem. 10 aylık evlyim 3 gündür de kardeşim bizimle kalıyo çünkü annem ve babam çalıştığı için evde yanlız sıkılıyo okullar açılana kadar eşim gelsin kalsın bi kaçgün dedi. ev 1+1 dün kaynanamlar geldi eşimin kardeşi kalmak istedi yer olmadığından dolayı (yani kardeşim salonda yattığı için) kalamadı. kaynanam olacak şeytan kılıklı kadın annemi arayıp ,oğlun evimizde kalmasın 2ye kadar televizyon izliyo daha o televizyonun taksidi ödenmedi die çok aşırı terbiyesizlikte bulunmuş. annemde beni arayıp durumu anlattı kadın ağlıyodu. bende sinirlenip o kadını arayıp ne yapmaya çalıştığını sordum. yarın senin oğlunda gelcek o televizyon izleyemiycekmi dedim ,benim oğlumun evine oğlum gelcek tabi dedi bende suratına kapattım.
şuan kardeşim yolda eve gidiyo 14 yaşında konuyla hiç suçu günahı yok ,ben ağlamaktan perişan oldum. eşime sordum habern varmıydı böyle bişeyden die ,yoktu neden öyle bi gerizekalılık yaptı dedi akşam konuşuruz dedi.
elim ayağım titriyo ne yapmalıyım eşimle kötü olmak istemiyorum ,kaynanamdan nefrt ediyorum. ama akşam kıyameti kopartcm. çok kötüym yaa kimseye anlatamyrm burdan başka. bi fikir vern nolr
Yaşadıkların çok üzücüymüş canım, kimsenin başına gelmemesini dilerim. Eşinin annesi gibi oğlumun evi, oğlumun eşyası, oğlumun parası modunda gezen kayınvalideler fazlasıyla mevcuttur. Öncelikle bu problemi yaşayan tek kişi olmadığını bilmeni isterim. Eşinle bu konuyu paylaşırken de sakin olmanı ve özenli cümleler kullanmanı tavsiye ediyorum. Çünkü eşin de annesinin yaptığını savunmuyor fakat eğer sen annesine hakaret edersen eşini istemeden de olsa karşına alabilirsin. Aranızdaki huzuru bozmamaya dikkat etmelisin.
yok ben asla saygısızlık etmedim. aradım önce kibarca halini hatrını sordum sonra annemi aramışsın ne dediğini tam anlayamamş dedim, utanmaz yüzsüz yüzsüz banada anlattım böyle böyle dedim die.
dün eşim bana rahat olamadığımızı kardeşin gitsin az başbaşa kalalım sonra gene gelsn dedi ,bugn zaten göndercektm. keşke böyle göndermeseydm. çok üzülüyorum
ne terbiyesiz kadınmış kaynıvaliden!!
bence akşam eşine sakince anlat,üzüldüğünü görsün,gerisi ona kalmış,annesine sorsun bunun hesabını..kendininki kardeş de seninki değil mi,ne iğrenç bi düşünce oğlunun eviymiş..daha yeni evlisin,yüz verme,haddini bildirinki daha fazla saçmalıklar yapmasın,eşin inşallah bu konularda seni ezdirmez...
Kayınvalidenin yaptığı tam bir gerizekalılık ama oğlunun annesine "gerizekalı niye böyle yapmış" demesine çok şaşırdım :26:
yok ben asla saygısızlık etmedim. aradım önce kibarca halini hatrını sordum sonra annemi aramışsın ne dediğini tam anlayamamş dedim, utanmaz yüzsüz yüzsüz banada anlattım böyle böyle dedim die.
dün eşim bana rahat olamadığımızı kardeşin gitsin az başbaşa kalalım sonra gene gelsn dedi ,bugn zaten göndercektm. keşke böyle göndermeseydm. çok üzülüyorum
ona oğlunun değil gelinin ve oğlunun evi olduğunu ve bu avde ancak eşinin ve sizin sözününüz geçeceğini söyleyin keşke göndermeyin inadına kalacak diye diretseydiniz.... güzel bir cvb olurdu benim evimde bnm sözüm geçer gibisinden kaynananız zaten haddini aşmış terbiyesizlik etmiş... bence sizde deyin bu terbiyesizliğinin üzerine oğlunu göndererek iyice küçültme kendini diye açıkça söyleyin kopsun gitsin deli midir nedir onane elalemin evinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?