kudursun! çatlasın! çok kötü diyorum belki ayıp ediyorum ama artık bende de sabır taştığı için ben de kötüyüm!!
kudursun da kudursun!!!
az bile diyosun beter olsun diğer oğlunuda evlendirsinde 2.gelinini görcez bakalım rabbim adaletini göstercektr inşallah
var cnm , oğlu için tapıyo nerdeyse ve bizi çok kıskanıyo. çünkü Allahıma şükürler olsun iyiyyzdir şakalaşıp ciddi olacğımz yeri bilirz. anneside ilgi alaka bekleyen bi yaratık. eşimde bunu ona göstermiyo sonç olarak kuduruyo
Bunları okudukça evlenmekten korkuyorum ya..
Gerçi ben nişanlımın annesinde benzer alametler görmedim çok şükür ama.
Arkadaşlar nişanlıyken kaynanasıyla sorun yaşamayıp evlenince yaşayan var mı?
valla ben olsam anneme kardeşime durumu anlatarak bi süre kalıcı misafir gelmemelerine söyler sonra kaynıım kalmak istediği zaman kusura bakma ev 1+1 sıkışıyoruz zaten daha da kimse kalmaya gelmiyor der arayı bayağı açardım bu onlara artık bu evde kalamazsınız mesajı verir çokda güzel olur zaman zaman unutuldukça kardeşlerin annen kalmaya gelir laf ederse onlar ailem ama başkalarının yanında rahat olamıyorum derdim
en büyük örneği şuan benm heralde cnm. biz nişanlıyken melek gibiydi toz kondurmazdı herşeyin en güzeli alıp yedirrdi , giydirirdi. sana en büyük tavsiyem sakın sen sen ol asla taviz verme. tabi bilemem belki kayınvaliden gerçkten iyi bi insandır ,ki inşallah öyledir inşallah hep iyi geçinirsinz. ama evlendiktn sonra böyle olduk bizde onun öncesnde hergün telle konuşmalar süpriz hediyeler vs vs geçti bnm nişanlılığm hep el üstündeydm. hepsinin sahte kişiliği olduğu ortaya çktı işte
çok kısa kesicem. 10 aylık evlyim 3 gündür de kardeşim bizimle kalıyo çünkü annem ve babam çalıştığı için evde yanlız sıkılıyo okullar açılana kadar eşim gelsin kalsın bi kaçgün dedi. ev 1+1 dün kaynanamlar geldi eşimin kardeşi kalmak istedi yer olmadığından dolayı (yani kardeşim salonda yattığı için) kalamadı. kaynanam olacak şeytan kılıklı kadın annemi arayıp ,oğlun evimizde kalmasın 2ye kadar televizyon izliyo daha o televizyonun taksidi ödenmedi die çok aşırı terbiyesizlikte bulunmuş. annemde beni arayıp durumu anlattı kadın ağlıyodu. bende sinirlenip o kadını arayıp ne yapmaya çalıştığını sordum. yarın senin oğlunda gelcek o televizyon izleyemiycekmi dedim ,benim oğlumun evine oğlum gelcek tabi dedi bende suratına kapattım.
şuan kardeşim yolda eve gidiyo 14 yaşında konuyla hiç suçu günahı yok ,ben ağlamaktan perişan oldum. eşime sordum habern varmıydı böyle bişeyden die ,yoktu neden öyle bi gerizekalılık yaptı dedi akşam konuşuruz dedi.
elim ayağım titriyo ne yapmalıyım eşimle kötü olmak istemiyorum ,kaynanamdan nefrt ediyorum. ama akşam kıyameti kopartcm. çok kötüym yaa kimseye anlatamyrm burdan başka. bi fikir vern nolr
çok kısa kesicem. 10 aylık evlyim 3 gündür de kardeşim bizimle kalıyo çünkü annem ve babam çalıştığı için evde yanlız sıkılıyo okullar açılana kadar eşim gelsin kalsın bi kaçgün dedi. ev 1+1 dün kaynanamlar geldi eşimin kardeşi kalmak istedi yer olmadığından dolayı (yani kardeşim salonda yattığı için) kalamadı. kaynanam olacak şeytan kılıklı kadın annemi arayıp ,oğlun evimizde kalmasın 2ye kadar televizyon izliyo daha o televizyonun taksidi ödenmedi die çok aşırı terbiyesizlikte bulunmuş. annemde beni arayıp durumu anlattı kadın ağlıyodu. bende sinirlenip o kadını arayıp ne yapmaya çalıştığını sordum. yarın senin oğlunda gelcek o televizyon izleyemiycekmi dedim ,benim oğlumun evine oğlum gelcek tabi dedi bende suratına kapattım.
şuan kardeşim yolda eve gidiyo 14 yaşında konuyla hiç suçu günahı yok ,ben ağlamaktan perişan oldum. eşime sordum habern varmıydı böyle bişeyden die ,yoktu neden öyle bi gerizekalılık yaptı dedi akşam konuşuruz dedi.
elim ayağım titriyo ne yapmalıyım eşimle kötü olmak istemiyorum ,kaynanamdan nefrt ediyorum. ama akşam kıyameti kopartcm. çok kötüym yaa kimseye anlatamyrm burdan başka. bi fikir vern nolr
sen neden kardeşini gönderdim ben onu anlayamadımm gerizekalı kaynanana mı kızdınnn ben olsam hiç göndermezdim kardeşimin rahatını bozmazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?