• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemin kıskançlığı!!!!

Sen ne diyosun peki kalın deyince kalıyomusunuz
Gitmeden oglunu tembihliyorum anan kal derse yok diyeceksin diyorum .. görümce niye kaynansinda kalmıyor o kalıyorsa bende kalmam diyorum..:KK48::KK48::KK48:.. hos degil görünceyi örnek gostermek ama mecbur. Koyde kalamam ben af edersin lavabo falan disarda gece zor ışık vs de yok..

bence kayınvalideler gelinleri oğullarından kıskanıyorlar o yüzden böyleler :) arkadaş kıskanacaksanız neden evlendiriyorsunuz . evlendirmeyin o zaman bizimde günahımıza girmeyin. ne kaynanalar var gelini ile kanka gibi. bizimkiler baş baş bi yere gitsek ona bile beni hiç götürmüyorsun niye beraber gitmedik benim niye haberim yok diye arkadan arıyor.

Sizin bu kadar lafınıza karşılık sadece " şaka yaptim"dediyse,kayınvalideniz çok edepli bir insanmış
Her lafı soktuktan sonra."şaka yaptım" demek hiçte edepli değil bence. Sadece bu konu da değil her konu da öyle içini boşaltır sonra ben şaka yaptım var mı böyle bişey

bence klasik denemiş sonra siz kızınca şaka yaptım diye geri adım atmış sınırınızı çizmişsiniz düğüne gitseniz ya da gitmeseniz bile kavgalı davranmayın bu konuyu açmayacaktır. Haklısınız bu arada

Annem ve kaynanamın evi yürüyerek 10 dakika falandır . Köy de merkeze yarım saat , yani haftada 2 kere falan giderim , dönüşte de kaynanama uğrarım biraz . Sadece bir kere kendi anneme gittiğim zaman uğramadım diye beni eşime şikayet ettiğinden beri ( karın annesine gelip bana uğramıyor hiç dedi ) ona hiç gitmeden evime geri geliyorum . Eşime de söyledim sadece seninle birlikte giderim artık diye .

Hiç sevmem bu tarz muhabbetleri , haklısınız . Siz de artık koyun mesafeyi bence .

Annem ve kaynanamın evi yürüyerek 10 dakika falandır . Köy de merkeze yarım saat , yani haftada 2 kere falan giderim , dönüşte de kaynanama uğrarım biraz . Sadece bir kere kendi anneme gittiğim zaman uğramadım diye beni eşime şikayet ettiğinden beri ( karın annesine gelip bana uğramıyor hiç dedi ) ona hiç gitmeden evime geri geliyorum . Eşime de söyledim sadece seninle birlikte giderim artık diye .

Hiç sevmem bu tarz muhabbetleri , haklısınız . Siz de artık koyun mesafeyi bence .
Aynı şeyi ben de telefonla arama konusunda yaptım. Benden 7 saat uzakta yaşıyor kayınvalidem. Daha yeni evlendiğim zaman ben pek sık aramıyormuşum ama diğer gelini haftada 3 gün arıyormuş diye beni eşime şikayet etmişti. Ben de bir daha hiç aramadım.
bence uygulanması gereken yegane yöntem budur 😌

Siz haklısınız. Kayınvalideye genelde haftada 1 mutlaka gidiliyormuş zaten, eşiniz sizin annenize haftada 1 gidiyor mu? Burda neyin tartışması yapılmış anlamadım kadın bariz haklı. kendi annesini ayda bir görüp haftada 1 kv'ye mi gitsin. 1 hafta annenize 1 hafta kv'ye gidin o da torun görsün diye

Son düzenleyen: Moderatör:
Kayınvalidelere bu kadar iyilik çok zaten gitsen de gene gelmiyosun oluyo. Kendi her zaman görüyo torununu, oğlunu senin annen baban napsın
Aynen biz altlı üstlü oturuyoruz. Brn çalıltıgom için eşim her öğlen orda yemekte. Hemen hemen her gün bir birimi görüyoruz en köt 2 günde bir yemek yada çay faslı beraber. Ama 2 gün gitme bu ara ne geliyorsunuz ne çağırıyorsunuz niye gelmiyorsunuz diyor. Artık bizi sall diyr bağırasım geliyor

Selam kızlar. Bugün olan bi olayı anlatıcam size çok sinirlerim bozuldu. Pazar günü kaynanama gittik köye düğün vardı düğün bittikten sonra da annem e geçtik annem de köyde 1 saatlik uzak mesafe de oturuyor. Anneme her gittiğim de kayınvalidem burda kalmıyorsun hep annende kalıyorsun falan diyo bende diyorum sana her hafta sonu geliyoruz gerçekten de gidiyoruz ama annemin uzak oraya gittim mi kalmam gerekiyor diyorum. Her neyse baya söyledi bana bunu bugün de aradı beni annemdeyken baştan normal konuştuk sonra bende özledim torunumu burda olunca kalmıyosunuz dedi baya bişeyler dedi, bende patladım bi anda milletin gelini giç gitmiyor ya bende mi öyle olayım illa dedim, anneme de rahat rahat gelemicem heralde bida bana bu muhabbeti yapma sinir oluyorum falan dedim. Sonra şaka yaptım ben sana kızcanı düşünemedim falan dedi ama şaka mı bu ya şaka dediğin bi kere olur. Hafta sonu da kayınvalidemin oraya düğüne gitcektik ama vazgeçtim gitmicem bakalım gelmemek nasıl oluyo. Sizce fazla mı tepki gösteriyorum?
Sizi seviyor ki, gönül koyuyor. Tepkiniz anormal. Bir defa annende kaldığında bir defa kaynananda kal böylece kalp kırmamış olursunuz. Yada hiç birinde kalma.

Selam kızlar. Bugün olan bi olayı anlatıcam size çok sinirlerim bozuldu. Pazar günü kaynanama gittik köye düğün vardı düğün bittikten sonra da annem e geçtik annem de köyde 1 saatlik uzak mesafe de oturuyor. Anneme her gittiğim de kayınvalidem burda kalmıyorsun hep annende kalıyorsun falan diyo bende diyorum sana her hafta sonu geliyoruz gerçekten de gidiyoruz ama annemin uzak oraya gittim mi kalmam gerekiyor diyorum. Her neyse baya söyledi bana bunu bugün de aradı beni annemdeyken baştan normal konuştuk sonra bende özledim torunumu burda olunca kalmıyosunuz dedi baya bişeyler dedi, bende patladım bi anda milletin gelini giç gitmiyor ya bende mi öyle olayım illa dedim, anneme de rahat rahat gelemicem heralde bida bana bu muhabbeti yapma sinir oluyorum falan dedim. Sonra şaka yaptım ben sana kızcanı düşünemedim falan dedi ama şaka mı bu ya şaka dediğin bi kere olur. Hafta sonu da kayınvalidemin oraya düğüne gitcektik ama vazgeçtim gitmicem bakalım gelmemek nasıl oluyo. Sizce fazla mı tepki gösteriyorum?
Gitme Allah aşkına gitme.. Bezdirmişsin zaten insanları👎👎

benim kızım var ileride oğlum olursa evlendiği zaman gelinime böyle saçma şeylerden alınmam ister gelsin ister gelmesin ne zaman isterse o zaman görüşsün ben oğlumla görüşürüm onu zorlayamam sen de gel illa kal diye
Onu o zaman düşünürsünüz şimdiden bol keseden konuşması kolay.

Gençken herkes larg, relaks belli yaştan sonra fikirler değişiyor, olgunlaşıyor.

@Corpse Bride Siz Victor Van Dort'a kavuştuğunuzda kayınvalidenize hiç gitmeyin, ama asla gitmeyin, karşınızdaki ana baba evladı değil çünkü, ağaç kovuğundan çıktı 😄
gelecekteki eşim anneme ne kadar giderse ben de onunkine o kadar gideceğim canım, sonuçta ben de ağaç kovuğundan çıkmadım 😍

Back
X