Kayinvalidemin Kredi Talebi(Bankacılar Yardım)

Evet bazi bankalarin emekli sandigi var , onlar mensuplarina evlilik , tasinma , ogrenim kredisi veriyorlar sifir faiz ile

Baskasi icin kredi cekmeden once cok cok iyi dusunun. Buraya oldu bittiye getirip cocuguna kredi kitleyen cok kv-kp okuyoruz...
Nisanliyken istemişti onun icin kredi cekmemi reddetmistim. Şimdiden sonra onu istemiyorlar ama güvenemiyorum ben de haklı olarak. O yüzden emin olmak istedim anlattığı gibi bir fon var mı diye.

Şüpheli bir konu bence verme veya bankaya git sor

Ben bu devirde kimse için kredi cekmem. Bu kredi üstünüze kalır. Zaten ödeyebilseler diğerini öderler
Sanırım ben yanlış anlattım :) Krediyi kendisi çekecekmis fakat çocuğum yeni evlendi diyerek çekmesi gerekiyormuş. Bu yüzden de bizim evlilik cuzdani fotokopimiz gerekiyormus.

Kredi ama evli olan kişilerin üstüne olmaz mi? Yoksa önüne gelen herkes başkasının cüzdanı ile kredi cekerdi
Anladığım kadarıyla bankaya çocuğumu evlendirdim borçlarım var diyerek başvuracak kv.
Nüfus bilgilerinden kendi çocuğu olduğu belli olur önüne gelen de çekemez o zaman.
Sıkıntılı bir duruma benzemiyor pek

Kredi ama evli olan kişilerin üstüne olmaz mi? Yoksa önüne gelen herkes başkasının cüzdanı ile kredi cekerdi
Konu sahibisinin vee eşinin üstüne bir evlilik cüzdanı fotokopisiyle kredi çekemez ..
Prosüdür gereği istememiş olabilir banka.
Kaç Tane evrak imzalamak gerek.
Ama kv.si eski banka çalışanı toleransı Yüksek. Tabi ki evlilik cüzdanıyla her önüne gelen kredi çekemez.

Anladığım kadarıyla bankaya çocuğumu evlendirdim borçlarım var diyerek başvuracak kv.
Nüfus bilgilerinden kendi çocuğu olduğu belli olur önüne gelen de çekemez o zaman.
Sıkıntılı bir duruma benzemiyor pek
Konu sahibisinin vee eşinin üstüne bir evlilik cüzdanı fotokopisiyle kredi çekemez ..
Prosüdür gereği istememiş olabilir banka.
Kaç Tane evrak imzalamak gerek.
Ama kv.si eski banka çalışanı toleransı Yüksek. Tabi ki evlilik cüzdanıyla her önüne gelen kredi çekemez.

Teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için

Vallahi size soyle soyleyım zamanında kayınvalıdem eşim adına ek kart cıkarmıs kartı da yıne kendısı kullanmış. Eşimin ne imzası ne haberi var.Kartta 500 lira falan borc unutulmuş gıtmıs. Yıllar yıllar sonra eşim kredi cekmek için bankaya basvurdu bır banka kv için su kişiyi tanıyormusunuz soyle soyle borcu kalmıs varlık sırketıne devredılmıs o kişiyle irtibata geçin borcunu odesin size öyle kredi verebiliriz dedi biz şok.Nedeni ise eşimin adına ek kart cıkarmıs olması. o 500 liralık borc olmus 13000 lira. Banka tahsil edemeyince varlık sırketıne devrolmus onlar da şişirmiş de şişirmiş.cok sınırım bozulmustu eşim de annesine cok kızdı. Sonra kayınvalıdem varlık sırketıyle konusup anlaşmaya bagladı taksıte boldurdu.Odedi mi odemedi mi bılmıyorum ama boyle bır olay var yani. Bizzat yasadım.

Back
X