- 9 Mayıs 2015
- 1.661
- 5.118
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyleleri de kesin el üstünde tutuluyordur.Merhabalar. Nişanlım yakın bir zamanda bizim evlenince yaşayacağımız eve taşındı, ondan önce annesiyle babasıyla birlikte yaşıyordu. Bugün bizim yaşayacağımız ev için bir evrak gerekti ve o evrak kayinvalidemin evindeydi. Benden rica edildi gidip almam anahtarı verdiler. Aynı zamanda nişanlım kıyafet almamı istedi ona. Gittim evrakları çantama koydum ve nişanlımin odasına geçtim. Bir de ne göreyim nişanlımin yatağında yatmış ve sütyenin yatan ortasına bırakmış benim geleceğimi bilgi halde.
Oğlu evden gitmiş ama orda yaşamıyomuş. Kadın kendi evinde istediği gibi yatar.Merhabalar. Nişanlım yakın bir zamanda bizim evlenince yaşayacağımız eve taşındı, ondan önce annesiyle babasıyla birlikte yaşıyordu. Bugün bizim yaşayacağımız ev için bir evrak gerekti ve o evrak kayinvalidemin evindeydi. Benden rica edildi gidip almam anahtarı verdiler. Aynı zamanda nişanlım kıyafet almamı istedi ona. Gittim evrakları çantama koydum ve nişanlımin odasına geçtim. Bir de ne göreyim nişanlımin yatağında yatmış ve sütyenin yatan ortasına bırakmış benim geleceğimi bilgi halde.
O tık tok tan sardılar buraya gibi gibi geliyor bana orda yorum yapılıyor ya komik absürt konu lazım ya aksiyon olsun diye bana öyle geliyor ya i o yüzden sinir olmuyorum bu konu için demiyorum da özellikle çoğu yeni üye konusunu ti ye alıyorum artık kışkırtma amaçlı gibi geliyor sende gül geç .Oğlunun odasında oğlu var mı
Ev onun evi değil mi
Kadın değil misiniz aileden değil misiniz
Ve alta yatan ima iğrenç ötesi diyeyim size
Bencede çünkü konuyu açıp hiç cevap vermiyorlar bir hikaye uydurup gidiyorlar bence bir süre yeni üyelerin hemen açtığı konuları sadece okuyup geçmek gerekiyorO tık tok tan sardılar buraya gibi gibi geliyor bana orda yorum yapılıyor ya komik absürt konu lazım ya aksiyon olsun diye bana öyle geliyor ya i o yüzden sinir olmuyorum bu konu için demiyorum da özellikle çoğu yeni üye konusunu ti ye alıyorum artık kışkırtma amaçlı gibi geliyor sende gül geç .
Bilmiyorum nedir bu tiktok muhabbeti kullanmıyorumO tık tok tan sardılar buraya gibi gibi geliyor bana orda yorum yapılıyor ya komik absürt konu lazım ya aksiyon olsun diye bana öyle geliyor ya i o yüzden sinir olmuyorum bu konu için demiyorum da özellikle çoğu yeni üye konusunu ti ye alıyorum artık kışkırtma amaçlı gibi geliyor sende gül geç .
Bilmiyorum son günlerde bu siteyi işte tık tokta bir abla yorumluyordu vs diye birçok konu açıldı tabiki bilemem net olarak hangisi gerçek hangisi değil çok absürt geliyorsa ona göre yorum yapılıyor zatenBilmiyorum nedir bu tiktok muhabbeti kullanmıyorum
Fake konuysa gerizekalı ahmaklar sürüsü izninle
Amaç ne bu eğlence mi aksiyon mu ne yani
Bende evlendim aile evinden ayrildim, babam benim odamda yatiyor bazen. Odaya girdigimde babamin donu yatagin üstünde olsa, ne anlam cikarmam gerekir mesela?Merhabalar. Nişanlım yakın bir zamanda bizim evlenince yaşayacağımız eve taşındı, ondan önce annesiyle babasıyla birlikte yaşıyordu. Bugün bizim yaşayacağımız ev için bir evrak gerekti ve o evrak kayinvalidemin evindeydi. Benden rica edildi gidip almam anahtarı verdiler. Aynı zamanda nişanlım kıyafet almamı istedi ona. Gittim evrakları çantama koydum ve nişanlımin odasına geçtim. Bir de ne göreyim nişanlımin yatağında yatmış ve sütyenin yatan ortasına bırakmış benim geleceğimi bilgi halde.
Üşenmedim araştırdım makyaj yaparken bdv okuyan ecenur aydın adında bir zırtopoz varBilmiyorum son günlerde bu siteyi işte tık tokta bir abla yorumluyordu vs diye birçok konu açıldı tabiki bilemem net olarak hangisi gerçek hangisi değil çok absürt geliyorsa ona göre yorum yapılıyor zaten
Milletde burayı ilk elden okumak varken onumu dinliyor yani işte burası trajikomik altyazı geçiyor bize seslendirme yapıyor ünlü olduk desene dur yarın güneş gözlüğü takip çıkalım tanimasin bizi kimseÜşenmedim araştırdım makyaj yaparken bdv okuyan ecenur aydın adında bir zırtopoz var
Bdv deki nick ne acep
O nun sayesinde mi geliyor bu dengesizleri buraya
Allah var yaratıcı bir fikir![]()
Düşünce yapın çok tuhaf gerçekten baya ön yargılı görünüyorsun böyle birseyi buraya konu diye yazmışsın senin geleceğini biliyorsa ne olmuş ki sende kadınsın o da kadın bi sutyen görmüşsün nerelere çekiyorsun anlayamadım gerçekten bence biraz daha ön yargıni kırmaya çalışMerhabalar. Nişanlım yakın bir zamanda bizim evlenince yaşayacağımız eve taşındı, ondan önce annesiyle babasıyla birlikte yaşıyordu. Bugün bizim yaşayacağımız ev için bir evrak gerekti ve o evrak kayinvalidemin evindeydi. Benden rica edildi gidip almam anahtarı verdiler. Aynı zamanda nişanlım kıyafet almamı istedi ona. Gittim evrakları çantama koydum ve nişanlımin odasına geçtim. Bir de ne göreyim nişanlımin yatağında yatmış ve sütyenin yatan ortasına bırakmış benim geleceğimi bilgi halde.
Ne anlama gelıcek. Sen gelıceb dıye kırmızı halı serip hazırolda mı beklemelıydı. Belkı tansıyonu düştü. Ya bu kadar değişik olmayın. Bı tedavi olunMerhabalar. Nişanlım yakın bir zamanda bizim evlenince yaşayacağımız eve taşındı, ondan önce annesiyle babasıyla birlikte yaşıyordu. Bugün bizim yaşayacağımız ev için bir evrak gerekti ve o evrak kayinvalidemin evindeydi. Benden rica edildi gidip almam anahtarı verdiler. Aynı zamanda nişanlım kıyafet almamı istedi ona. Gittim evrakları çantama koydum ve nişanlımin odasına geçtim. Bir de ne göreyim nişanlımin yatağında yatmış ve sütyenin yatan ortasına bırakmış benim geleceğimi bilgi halde.
Acaba bu konu hakkında birşey yapamazlarmiki kac gündür bunlarÜşenmedim araştırdım makyaj yaparken bdv okuyan ecenur aydın adında bir zırtopoz var
Bdv deki nick ne acep
O nun sayesinde mi geliyor bu dengesizleri buraya
Allah var yaratıcı bir fikir![]()
"Oğlum benimdir, benim kalacak" mesajı nerede olsa tanırım.Merhabalar. Nişanlım yakın bir zamanda bizim evlenince yaşayacağımız eve taşındı, ondan önce annesiyle babasıyla birlikte yaşıyordu. Bugün bizim yaşayacağımız ev için bir evrak gerekti ve o evrak kayinvalidemin evindeydi. Benden rica edildi gidip almam anahtarı verdiler. Aynı zamanda nişanlım kıyafet almamı istedi ona. Gittim evrakları çantama koydum ve nişanlımin odasına geçtim. Bir de ne göreyim nişanlımin yatağında yatmış ve sütyenin yatan ortasına bırakmış benim geleceğimi bilgi halde.