- 4 Mart 2012
- 16.039
- 37.324
- 798
- Konu Sahibi Pembelii11
-
Ben şeyi anlamadım. Siz günlük 560 liradan aylık 11.200 mü alıyorsunuz? Asgari ücret zammıyla zam almadınız mı?Ben ise gittiğim de k.validem çocuğuma bakıyor onun için para istiyor benden normal mi bu durum ne demeliyim? Günlük 560 TL arıyorum 200 verirsin diyor
ha anladim simdi, yine de para hesabi yapmasi garip geldi bana. cevremdeki babaanneler cân-i gonulden ucretsiz baktigi icin. hani yine gonlu yapilirdi ama direkt maas istemisYok 560 ben alıyorum günlük asgari ücret tutarında işte neyse günlüğüm. O da 200 istiyor günlük
Bakıcılar 15 binden aşağı bakmıyor. Üstelik herkese de güvenilmez vallahi.. Çocuğunu emanet edecek. Merhametli insan kalmadı.Aylık 4000tlye bakıcı bulamazsınız ki zaten. Çok bir şey istememis kadın. Sonuçta o da vaktini ayiracak. Gönlünü yapın değilse sizinde akliniz kalır.
Durumları iyi değilse mantıklı, durumları iyiyse bence garip.
Belki farklı durumlar vardır bilemeyiz.Onların direk ücret talep etmesi başka.
Çok genç daha, Ben de 60 falan sandım. Çocuk için kendi işinden falan da çıkmamıştır sanırım. Eşiniz ne diyor bu duruma ?Ben teklif ettim. Kabul etti. 43 yaşında. Hediye alıyorum zaman zaman zaten ise yeni başladım toplamda 2 ay olmamıştır
Ne saçmalıyorsunuz.Keşke kadın söylemeden siz akıl etseydiniz.
Para vermek şeklinde değil de işine yarar hediye, bir altın yüzük veya her ay evlerine erzak yağ, un vs alabilirdiniz. Kendi anneniz olsa yaparsınız da kayınvalide olunca sırf eleştirmek için buraya konu açarsınız.
Allah bilir eşinizin başının etini yiyorsunuzdur.
43 yaşındaymış ama dahaNormal emek veriyor sonucta yaşli kadin.
43 yasindaNormal emek veriyor sonucta yaşli kadin.
İstiyorsa vermeniz gerekir. Bakmıyorum derse ne yapacaksınız?Ben ise gittiğim de k.validem çocuğuma bakıyor onun için para istiyor benden normal mi bu durum ne demeliyim? Günlük 560 TL arıyorum 200 verirsin diyor
Öncelikle sakin olun. Her görüşe önem vermeyecek işinize gwlenlee göre yön çizecekseniz neden konu açtınız.Ne saçmalıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?