Kayinvalidemin para istemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu bakma konularında "yaşlaninca o da bakım ister" minvalinde yorumlar çok itici ve saçma duruyor.Birincisi zaman ne gösterir bilinmez,genç bir insanın da yatağa bağımlı kalması bir kazaya, hastalığa bakar.İkincisi gelecekte bakılmayi haketmek için mütemadiyen çocuk bakmasına gerek yok,kendi çocuğuna bakmış büyütmüş olması bunun için yeterli...

Konuya gelirsek,43 yaşında bir kadın kendi çok istekli ve hevesli değilse neden tüm gününü çocuk bakarak geçirmek istesin ? Ki istese kendi çocuğunu yapabilecek yaşta üstelik Elbette bu emeğin bir karşılığı olmalı...Maddi durumunun "iyi" olması da bu mecburiyeti doğurmuyor.İyi nin karşılığı da kişiden kişiye değişir.Belki daha iyi olmasını istiyordur.

Öyle olmaz mıydı? Anneniz isteseydi tepkiniz ne olurdu?
Anne torununa parayla mı bakacaksın derdim. Torunun bez derdi yok mama derdi yok evde kendi boyama yapıştırma vs etkinlikler yapıyor zaten sen otur tv izle ne istersen onu yap torunun olduğu için hemde vakit geçir cocukla yemek o bu bi beklentim yok sadece çocuğun basinda kal biz geline dek 5 e kadar derdim. Sonuçta bende annem için elimden gelen her fedakarlığı yapıyorum

Kendi oğlunun çocuğuna bakıyor para istemesi çok garibime gitti. Gönül almak için tabi hediye alınır ama bu şekilde olması garip. Paranız olmasa bakmayacak mı?
Bakmayacak mi bilmiyorum. Ama madem asgariye zam oldu bana da ayır biraz diye düşünmüş olabilir. Fakat bende 2 ay anca olucak başlayalı ve şuan kartım da 6 TL var kazandığım parayı eşime kredi borcumuza yatirmasi için veriyorum

Ben para vermedim hic. Lakin hediyeler aldim birde yani burda hep beraber yiyip içip eğleniyoruz. Kendisine bir bardak yikatmiyorum önüne hersey hazırlıyorum hani burda bir zorluk yaşadığını düşünmüyorum dizilerini günlük programlarını da takip ediyor. Evde de dursa aynı burda da dursa aynı.

Aynen onu demek istedim bu cocuk bakılacaksada annesini verecekmiş parasını
Oğlu versin verilecekse ..
Eşimde benim gönlüm kazancimdan fazla veriyor bir kere verdi o şekilde yaptı bende durdum düşündüm ne gerek var çalışmama o zaman benden fazla verilecekse

Idda ederim tabiki. Lakin durumu iyi olanlar çalışmasın demedim. Birisi durumu nasıl ihtiyacı var mı diye sordu. Durumu iyi dedim. Beğenmiyorum diye birsey de demedim. İyi misiniz?

Eşimde benim gönlüm kazancimdan fazla veriyor bir kere verdi o şekilde yaptı bende durdum düşündüm ne gerek var çalışmama o zaman benden fazla verilecekse
E o zaman siz çalışmayın hem kendi çocuğunuzu kendiniz büyütürsünüz kredi borcunu nasıl ödeyeceğini de oğlu düşünsün bi zahmet

Nasil. 17bin olmadi mi asgari 17 bin olunca günlük 850 lira mı oluyor

E o zaman siz çalışmayın hem kendi çocuğunuzu kendiniz büyütürsünüz kredi borcunu nasıl ödeyeceğini de oğlu düşünsün bi zahmet
Evet. O zaman için bunu para vermek adına değil bir ihtiyacı varsa almasi adına verdim dedi geldi etti diye her zaman olucak olan birseu değil dedi

valla ayda 4 bin lira bir bebek için o kadar az ki şu an hiçbir bakıcı bunu kabul etmez. Eğer kar zarar hesabı yapınca değmediğini düşünüyorsanız kendi bebeğinize kendiniz bakın.

Kendisine bir bardak taşıtmıyor bir bardak yikatmiyorum çocuğumun bez mama derdi yok kendi etkinlikler yapıyor sadece başında bor yetişkin kalması gerekiyor o sebeple zaten ise başlayalı toplamda 2 ay olmadı. Kendi annemde zaman zaman gelip bakacağını söyledi

valla ayda 4 bin lira bir bebek için o kadar az ki şu an hiçbir bakıcı bunu kabul etmez. Eğer kar zarar hesabı yapınca değmediğini düşünüyorsanız kendi bebeğinize kendiniz bakın.
Kendisine bir bardak taşıtmıyor bir bardak yikatmiyorum çocuğumun bez mama derdi yok kendi etkinlikler yapıyor sadece başında bor yetişkin kalması gerekiyor o sebeple zaten ise başlayalı toplamda 2 ay olmadı. Kendi annemde zaman zaman gelip bakacağını söyledi. Bebeklik döneminde değil çocuğum

Tabiri caizse eli çok bol benim kazancının üstünde verdi bir kere

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…