- Konu Sahibi Pembelii11
-
Ara sora hediye alıyordum diye belirtti sanırım bir mesajında, bilmiyorum ki belki de haklısınız.Demek ki karşı taraf da hiç hareket etmemiş. Mutlaka kayınvalidenin bu tepkisinin bir sebebi vardır.
Anne torununa parayla mı bakacaksın derdim. Torunun bez derdi yok mama derdi yok evde kendi boyama yapıştırma vs etkinlikler yapıyor zaten sen otur tv izle ne istersen onu yap torunun olduğu için hemde vakit geçir cocukla yemek o bu bi beklentim yok sadece çocuğun basinda kal biz geline dek 5 e kadar derdim. Sonuçta bende annem için elimden gelen her fedakarlığı yapıyorumÖyle olmaz mıydı? Anneniz isteseydi tepkiniz ne olurdu?
Evet alıyorum 2 ay olmadı tam başlayalı zaten ise . Şimdiye dek 3 adet hediye aldım kendisineAra sora hediye alıyordum diye belirtti sanırım bir mesajında, bilmiyorum ki belki de haklısınız.
DeğilGecim kaynagi bakiciliksa normal bence.
Bakmayacak mi bilmiyorum. Ama madem asgariye zam oldu bana da ayır biraz diye düşünmüş olabilir. Fakat bende 2 ay anca olucak başlayalı ve şuan kartım da 6 TL var kazandığım parayı eşime kredi borcumuza yatirmasi için veriyorumKendi oğlunun çocuğuna bakıyor para istemesi çok garibime gitti. Gönül almak için tabi hediye alınır ama bu şekilde olması garip. Paranız olmasa bakmayacak mı?
Ben para vermedim hic. Lakin hediyeler aldim birde yani burda hep beraber yiyip içip eğleniyoruz. Kendisine bir bardak yikatmiyorum önüne hersey hazırlıyorum hani burda bir zorluk yaşadığını düşünmüyorum dizilerini günlük programlarını da takip ediyor. Evde de dursa aynı burda da dursa aynı.Ben olsam istemeden verirdim. Bakıcı tutmuyorsunuz, bir yabancıya bırakıp gitmiyorsunuz. Allah razı olsun çocuğunuza bakıyor, mecbur da değil. Annem de baksa veririm ben para. İnsanların zamanından çalıyorsunuz sonuçta, emek veriyorlar.
Bilmiyorum. Lakin bende kazandığım aylığı esime kredi borcumuz yatirmasi adına veriyorum kendime cok az ayırıyorum.Aynen 200 liraya bir yoğurt bir makarna alırsın artık. Belki onu da çocuğa meyve vs bir şeyler almak için istedi.
Eşimde benim gönlüm kazancimdan fazla veriyor bir kere verdi o şekilde yaptı bende durdum düşündüm ne gerek var çalışmama o zaman benden fazla verilecekseAynen onu demek istedim bu cocuk bakılacaksada annesini verecekmiş parasını
Oğlu versin verilecekse ..
Idda ederim tabiki. Lakin durumu iyi olanlar çalışmasın demedim. Birisi durumu nasıl ihtiyacı var mı diye sordu. Durumu iyi dedim. Beğenmiyorum diye birsey de demedim. İyi misiniz?Beğenmiyorsan bakıcı tut da kaç paraymış çocuk baktırmak gör? Kadın kendi çocuğunu bakmış büyütmüş zaten daha niye onun da çocuğuna baksın. Durumunun iyi olduğunu iddia etmen de saçma, o zaman her durumu olan iş yerinden de maaş almadan çalışsın?
Ne gibi hareket meselaDemek ki karşı taraf da hiç hareket etmemiş. Mutlaka kayınvalidenin bu tepkisinin bir sebebi vardır.
E o zaman siz çalışmayın hem kendi çocuğunuzu kendiniz büyütürsünüz kredi borcunu nasıl ödeyeceğini de oğlu düşünsün bi zahmetEşimde benim gönlüm kazancimdan fazla veriyor bir kere verdi o şekilde yaptı bende durdum düşündüm ne gerek var çalışmama o zaman benden fazla verilecekse
Nasil. 17bin olmadi mi asgari 17 bin olunca günlük 850 lira mı oluyorKayınvalideniz haklıdır değildir o konuda yorum yapmayacağım ama matematiksel olarak hesapta yanılıyorsunuz. Yeni zamla çalıştığınız gün bazlı ucret 850 lira. Yukarıda asgari ücretle çalıştığınızı yazmışsınız.
Evet. O zaman için bunu para vermek adına değil bir ihtiyacı varsa almasi adına verdim dedi geldi etti diye her zaman olucak olan birseu değil dediE o zaman siz çalışmayın hem kendi çocuğunuzu kendiniz büyütürsünüz kredi borcunu nasıl ödeyeceğini de oğlu düşünsün bi zahmet
Kendisine bir bardak taşıtmıyor bir bardak yikatmiyorum çocuğumun bez mama derdi yok kendi etkinlikler yapıyor sadece başında bor yetişkin kalması gerekiyor o sebeple zaten ise başlayalı toplamda 2 ay olmadı. Kendi annemde zaman zaman gelip bakacağını söylediÇok yanlış bakıyorsunuz duruma. Konu sahibi veya kocası farketmez ki o para sonuçta o haneden çıkacak..
Bir de kadın çocuğa bakrak bu zamanda konu sahibine parayla ölçülemeyecek bir iyilik yapıyor.. Aksine kayınvalideye son derece saygılı olmalılar, kadını el üstüde taşımaları gerekiyor.
Kendisine bir bardak taşıtmıyor bir bardak yikatmiyorum çocuğumun bez mama derdi yok kendi etkinlikler yapıyor sadece başında bor yetişkin kalması gerekiyor o sebeple zaten ise başlayalı toplamda 2 ay olmadı. Kendi annemde zaman zaman gelip bakacağını söyledi. Bebeklik döneminde değil çocuğumvalla ayda 4 bin lira bir bebek için o kadar az ki şu an hiçbir bakıcı bunu kabul etmez. Eğer kar zarar hesabı yapınca değmediğini düşünüyorsanız kendi bebeğinize kendiniz bakın.
Tabiri caizse eli çok bol benim kazancının üstünde verdi bir kereAçıkçası ben olsam ben de KVye para vermem kendi oğlu versin. Konu sahibesi zaten az kazanıyor, çocuk bakımı onun boynuna borç değil ki kazandığını götürüp versin ... ben olsam kocama anan para istiyor ver derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?