- 23 Ağustos 2012
- 52.063
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.609
- 898
- Konu Sahibi Pembelii11
-
Keşke kadın söylemeden siz akıl etseydiniz.
Para vermek şeklinde değil de işine yarar hediye, bir altın yüzük veya her ay evlerine erzak yağ, un vs alabilirdiniz. Kendi anneniz olsa yaparsınız da kayınvalide olunca sırf eleştirmek için buraya konu açarsınız.
Allah bilir eşinizin başının etini yiyorsunuzdur.
Her görüşe elbette önem veririm. Sizinkisi bilip bilmeden konuşmak oluyor. Anneniz istese verirsiniz. Hediye almalısınız düşünüp falan yazmışsınız ya.Öncelikle sakin olun. Her görüşe önem vermeyecek işinize gwlenlee göre yön çizecekseniz neden konu açtınız.
Yazdıklarım gayet açık ve anlaşılır. Kadın kendi çocuklarını büyütmüş belli bir yaşa gelmiş mecbur mu şimdi torun bakmaya.. Ya gönlünü yapacaksınız yada bakıcılara kreşere bakacaksınız.
Öyle olmaz mıydı? Anneniz isteseydi tepkiniz ne olurdu?Her görüşe elbette önem veririm. Sizinkisi bilip bilmeden konuşmak oluyor. Anneniz istese verirsiniz. Hediye almalısınız düşünüp falan yazmışsınız ya.
İster istemez orası kendi bileceği iş ..madem istemiş bu çocugun babası yokmu o versin siz niye veriyorsunuz
43 yaşındaymış ama daha
Ben her yazılanın gerçeği yansıttığını düşünmüyorum açıkçası.. Herkesin malı başkasına çok görünür.KVnin durumu varmış, konu sahibesi günlük sadece 560Tl kazanıyor ve 200TLsini verecek eline 360TL kalıyor. Burda yardıma ihtiyacı olan taraf konu sahibesi.
Çok yanlış bakıyorsunuz duruma. Konu sahibi veya kocası farketmez ki o para sonuçta o haneden çıkacak..Açıkçası ben olsam ben de KVye para vermem kendi oğlu versin. Konu sahibesi zaten az kazanıyor, çocuk bakımı onun boynuna borç değil ki kazandığını götürüp versin ... ben olsam kocama anan para istiyor ver derdim.
Tabii ki kimse kimseye güvenerek dünyaya bir çocuk getirmiyor. Kayınvalidesi bakmaya mecbur da değil. Ama direkt istenmesi beni irrite ederdi sanırım. Başkasının çocuğu değil senin çocuğunun çocuğu sonuçta. Karşı taraf jest yapar hediye alır ya da kendi parayı verir ne bileyim. Ama ihtiyacı varsa o ayrı tabii, aman ne bileyimOlabilir. 30 yaşimdayim, bana bebek bak deseler (parasiyla bile bakmam o ayri) bedavaya duzenli bakicilik yapmazdim kim olursa olsun.
Bizim aile icinde de musait olan o ara calişmayan varsa yegenine vs ucretli bakmisti. Kim niye bedava gün doldursun. Yaparken birlikte karar verilmedi sonuçta degil mi
Demek ki karşı taraf da hiç hareket etmemiş. Mutlaka kayınvalidenin bu tepkisinin bir sebebi vardır.Karşı taraf jest yapar hediye alır ya da kendi parayı verir ne bileyim
Tabii ki kimse kimseye güvenerek dünyaya bir çocuk getirmiyor. Kayınvalidesi bakmaya mecbur da değil. Ama direkt istenmesi beni irrite ederdi sanırım. Başkasının çocuğu değil senin çocuğunun çocuğu sonuçta. Karşı taraf jest yapar hediye alır ya da kendi parayı verir ne bileyim. Ama ihtiyacı varsa o ayrı tabii, aman ne bileyim
Aynen onu demek istedim bu cocuk bakılacaksada annesini verecekmiş parasınıAçıkçası ben olsam ben de KVye para vermem kendi oğlu versin. Konu sahibesi zaten az kazanıyor, çocuk bakımı onun boynuna borç değil ki kazandığını götürüp versin ... ben olsam kocama anan para istiyor ver derdim.
Aynen 200 liraya bir yoğurt bir makarna alırsın artık. Belki onu da çocuğa meyve vs bir şeyler almak için istedi.200 lira para değil ki. Harçlık olarak istemiştir
Kv ye bak benden 5 yaş büyük benim bebem daha 8 aylıkBen teklif ettim. Kabul etti. 43 yaşında. Hediye alıyorum zaman zaman zaten ise yeni başladım toplamda 2 ay olmamıştır
Ben olsam istemeden verirdim. Bakıcı tutmuyorsunuz, bir yabancıya bırakıp gitmiyorsunuz. Allah razı olsun çocuğunuza bakıyor, mecbur da değil. Annem de baksa veririm ben para. İnsanların zamanından çalıyorsunuz sonuçta, emek veriyorlar.Ben ise gittiğim de k.validem çocuğuma bakıyor onun için para istiyor benden normal mi bu durum ne demeliyim? Günlük 560 TL arıyorum 200 verirsin diyor
İllaki her olay özeldir ve farklılıkları vardır. Mesajımı toplumun geneli şeklinde yazmıştım onun için.Belki farklı durumlar vardır bilemeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?