• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidemin para istemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke kadın söylemeden siz akıl etseydiniz.

Para vermek şeklinde değil de işine yarar hediye, bir altın yüzük veya her ay evlerine erzak yağ, un vs alabilirdiniz. Kendi anneniz olsa yaparsınız da kayınvalide olunca sırf eleştirmek için buraya konu açarsınız.

Allah bilir eşinizin başının etini yiyorsunuzdur.

Toplumumuzun yapısı gittikçe değişiyor. Çocuğuna bakıyor diye insanın annesine para verip ihtiyaçlarını görmesi başka. Onların direk ücret talep etmesi başka. Bu bana itici ve uzak geliyor.
Bir sonraki aşama ne olacak? Mesela şimdi çocuklarına para karşılığı anne ya da kv ye baktıran kişiler, anneleri yaşlanıp elden ayaktan düşünce, bakıma muhtaç olunca, onlara bakmak için ücret mi talep edecekler?

Ben ise gittiğim de k.validem çocuğuma bakıyor onun için para istiyor benden normal mi bu durum ne demeliyim? Günlük 560 TL arıyorum 200 verirsin diyor
Ben şeyi anlamadım. Siz günlük 560 liradan aylık 11.200 mü alıyorsunuz? Asgari ücret zammıyla zam almadınız mı?

Aylık 4000tlye bakıcı bulamazsınız ki zaten. Çok bir şey istememis kadın. Sonuçta o da vaktini ayiracak. Gönlünü yapın değilse sizinde akliniz kalır.
Bakıcılar 15 binden aşağı bakmıyor. Üstelik herkese de güvenilmez vallahi.. Çocuğunu emanet edecek. Merhametli insan kalmadı.

Bana gore garip. Zaten fulltime bakamadi annem cocuklarima. Cok acil durumlar disinda gerek olmadi

Bence vermek gerekiyor.
Bakıcı tutsaniz daha fazla verirsiniz
Her kaynana torununa bakmıyor malesef
Para da verseniz bakmaz.
Evet haklısınız torunu bakabilir diye düşünebilirsiniz ama bakmak zorunda değil.
İstiyorsa eğer o söylemeden para da vermek zorundasiniz.

Keşke kadın söylemeden siz akıl etseydiniz.

Para vermek şeklinde değil de işine yarar hediye, bir altın yüzük veya her ay evlerine erzak yağ, un vs alabilirdiniz. Kendi anneniz olsa yaparsınız da kayınvalide olunca sırf eleştirmek için buraya konu açarsınız.

Allah bilir eşinizin başının etini yiyorsunuzdur.
Ne saçmalıyorsunuz.

Ben ise gittiğim de k.validem çocuğuma bakıyor onun için para istiyor benden normal mi bu durum ne demeliyim? Günlük 560 TL arıyorum 200 verirsin diyor
İstiyorsa vermeniz gerekir. Bakmıyorum derse ne yapacaksınız?

Ne saçmalıyorsunuz.
Öncelikle sakin olun. Her görüşe önem vermeyecek işinize gwlenlee göre yön çizecekseniz neden konu açtınız.

Yazdıklarım gayet açık ve anlaşılır. Kadın kendi çocuklarını büyütmüş belli bir yaşa gelmiş mecbur mu şimdi torun bakmaya.. Ya gönlünü yapacaksınız yada bakıcılara kreşere bakacaksınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X