- 13 Ağustos 2022
- 2.265
- 7.397
- 88
- Konu Sahibi Pembelii11
-
200 bin değil 200 lira istenilen 200 lirayla borç mu kapatacaksınızKendimiz benim son dönem kazandığım paranın üstünde gönlümüz den kopmasiyla verdik zaten eşim verdi yani bende 3 defa hediye aldım alırım da daha sorun değil. Yalnız ise başlayalı 2 ay olmadı ve ise başlama sebebim kredi borcumuzu kisa sürede kapatmak eşime veriyorum kazandığımı
24 27Sen,kocan kaç yaşında
Konu o değil benim çalışmam ya k.valideme cocuk parası yada eşime kredi parasi oluyor ben hadi destek olayım kredi kapansın sonra evim de oturayım diye düşünmüştüm. K.valide sonucta oğluma destek oluyor bende idare edebilirim diyebilir zaman zaman annemde bakıyor bakicak da200 bin değil 200 lira istenilen 200 lirayla borç mu kapatacaksınız
E tamamda kadında istiyor napıcaz şimdi? O zaman kreşe verKonu o değil benim çalışmam ya k.valideme cocuk parası yada eşime kredi parasi oluyor ben hadi destek olayım kredi kapansın sonra evim de oturayım diye düşünmüştüm. K.valide sonucta oğluma destek oluyor bende idare edebilirim diyebilir zaman zaman annemde bakıyor bakicak da
E o zaman bir bakıcıyla anlaşın ücretsiz çalışsın. Evde de dursan aynı burda da dursan aynı deyin.Ben para vermedim hic. Lakin hediyeler aldim birde yani burda hep beraber yiyip içip eğleniyoruz. Kendisine bir bardak yikatmiyorum önüne hersey hazırlıyorum hani burda bir zorluk yaşadığını düşünmüyorum dizilerini günlük programlarını da takip ediyor. Evde de dursa aynı burda da dursa aynı.
İstemese de vermek lazım. Hem bizleri büyütmüşler tam rahatça oturacaklar birde torunlar çıkıyor. Eminim çok seviyordur torunu ama o yaşlarda insanların kafası çekmiyor artık. Emek verecel karşılığı olmalı.Ben ise gittiğim de k.validem çocuğuma bakıyor onun için para istiyor benden normal mi bu durum ne demeliyim? Günlük 560 TL arıyorum 200 verirsin diyor
bu kısım çok mantıklı kesinlikle eğer kv para vermek istemiyorsanız biraz daha üstüne ekleyip kreşe verinOturur kendim bakarım ya da kreşe veririm, daha pahalı da olsa her gün bir şey öğrenir yaşıtları ile aktivite yapar. .
Valla öyle tanıdıklar emeklisini alıyorlar büyük bir hevesleToplumumuzun yapısı gittikçe değişiyor. Çocuğuna bakıyor diye insanın annesine para verip ihtiyaçlarını görmesi başka. Onların direk ücret talep etmesi başka. Bu bana itici ve uzak geliyor.
Bir sonraki aşama ne olacak? Mesela şimdi çocuklarına para karşılığı anne ya da kv ye baktıran kişiler, anneleri yaşlanıp elden ayaktan düşünce, bakıma muhtaç olunca, onlara bakmak için ücret mi talep edecekler?
Bence çocuğunuz ilkokula başlayana kadar çalışmayın. Anaokulu vb işler bulun. Bizim okul anaokulunda çalışan kadının çocukları okul sonrası yanına geliyor. Nispeten daha rahat bakıyor.Ama ben krediye destek olup bitirelim diye ise başladım
İşte bu bizim toplum yapısına göre ayıplanan bir durum. Ama böyle giderse bu da bir gereklilik, hak gibi olacak.Valla öyle tanıdıklar emeklisini alıyorlar büyük bir hevesle
Parayı verin yaşlandiginda bakmayin kayinvalidenize ilk defa duydum babaannenin torununa parayla baktigini yaslandiginda siz ondan parami alicaksinizBen ise gittiğim de k.validem çocuğuma bakıyor onun için para istiyor benden normal mi bu durum ne demeliyim? Günlük 560 TL arıyorum 200 verirsin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?