- 4 Mart 2012
- 16.039
- 37.324
- 798
- Konu Sahibi Pembelii11
-
Anladım sizi şartlarınız biraz zor ama yinede evladınızın güvenli bir şekilde bakıldığını düşünün ve 200 tl yi gözden çıkarın. İnanın yapcağınız şey evladınız için olacak. Çocuğunuz okul çağına gelene kadar sabredin.Kendisine bir bardak taşıtmıyor bir bardak yikatmiyorum çocuğumun bez mama derdi yok kendi etkinlikler yapıyor sadece başında bor yetişkin kalması gerekiyor o sebeple zaten ise başlayalı toplamda 2 ay olmadı. Kendi annemde zaman zaman gelip bakacağını söyledi
Tamam da bu sizin düşünceniz kadın bu yaptığı için sizden 200 tl istiyor yani. Onun başında 200 tl ye duracak ikinci bir kişi bulabilecek misiniz? Ben mesela İstanbul’da yaşıyorum şu an günlük 800 istiyorlar hamileyim işe dönünce bakacak adam arıyorum. 200 e saydığınız gibi hiç iş yapmayacak biri var mı sizce bu devirde ? Ben güveniyorsam hiç gözüme gelmez.Kendisine bir bardak taşıtmıyor bir bardak yikatmiyorum çocuğumun bez mama derdi yok kendi etkinlikler yapıyor sadece başında bor yetişkin kalması gerekiyor o sebeple zaten ise başlayalı toplamda 2 ay olmadı. Kendi annemde zaman zaman gelip bakacağını söyledi. Bebeklik döneminde değil çocuğum
Ama ben krediye destek olup bitirelim diye ise başladım37 yaşındayım, bundan beş sene sonra birisi para verse bile çocuk bakmak istemem. Zaten kendi üç bebemi büyüteceğim diye ömrüm gitti.
KV istiyorsa vereceksiniz. Eşinize kredi için para vermeyin, annene vereceğim deyin. Kendi düşünsün.
vermem gerekirBen ise gittiğim de k.validem çocuğuma bakıyor onun için para istiyor benden normal mi bu durum ne demeliyim? Günlük 560 TL arıyorum 200 verirsin diyor
"Biri" dediğiniz anneanne ve babaanneTamam da bu sizin düşünceniz kadın bu yaptığı için sizden 200 tl istiyor yani. Onun başında 200 tl ye duracak ikinci bir kişi bulabilecek misiniz? Ben mesela İstanbul’da yaşıyorum şu an günlük 800 istiyorlar hamileyim işe dönünce bakacak adam arıyorum. 200 e saydığınız gibi hiç iş yapmayacak biri var mı sizce bu devirde ? Ben güveniyorsam hiç gözüme gelmez.
KomiksinizBence kv başkasının çocuğuna baksın, hem sizin vereceğiniz rakamın 4 katını kazanır, hem de dedikodusu yapılmaz.
Yani zorlandıklarında anne bu ay vermesem olur mu diye bir inisiyatifleri de var Bence. Sonuçta işçi iş veren hukukları yok. Kadın boğazlarına Yapışmaz zorlandıkları dönemde. Kaldı ki kendilerinin teklif etmesi lazım anne bu bizden sana diye çam sakızı çoban armağanı diye. Daha hoş bir durum olurduAynen 200 liraya bir yoğurt bir makarna alırsın artık. Belki onu da çocuğa meyve vs bir şeyler almak için istedi.
Ama ben krediye destek olup bitirelim diye ise başladım
Ne diyeyim bacım aldığın hediyeler tatmin etmedi belki de kadını..Evet alıyorum 2 ay olmadı tam başlayalı zaten ise . Şimdiye dek 3 adet hediye aldım kendisine
Yanlış anlamazsanız siz ne kadar vermeyi düsünüyorsunuz annenize?Evet tabi ki normal ben de anneme vereceğim , istemesi normal hakkı..
bakıcı günlük sizin aldığınızdan bile fazlasını ister
Bence siz daha komiksiniz.Komiksiniz
Kaç yaşında çocuğunuz? Etkinliklik yapıcak kadar büyükse kreş düsünemez misiniz? Gerci kreşler çok çok daha pahali. Baştan para muhabbeti hoş olamamiş ama yinede vermeniz gerekir yaşam şartı herkese zor artik evladinizi emanet edeceksiniz günlük değilde aylik anlaşın orta yollu. Bende kendi anneme ücret düsünüyorum mesela kendisinin maasi olmasina rağmen."Biri" dediğiniz anneanne ve babaanne
Ve her ikisinin de durumları iyi yeterince. Evleri var maaşları var
Benim ise başlama sebebim eşimle kredi borcumuzu kisa sürede ödeyip bitirip işi bırakmak bu niyetle başladım
Onun dışında çocuğum da bebek değil herseyi kendi yapıyor tuvalet yemek yeme oyun oynama vs sıralı bakacaklar ikisi bir dönem sadece. Zaman zaman her ikisi için benimde fedakarliklarim oldu maddiyata dokmedim.
Maaş şeklinde düşünmüyorum talep etmedi ama ihtiyacı olacak.. ben evden çalışıyorum doğumdan sonra da çalışmaya devam edeceğim küçük bebekle ilgilenmiş olacak.. faturalarını karşılayacağım alışverişini yapacağım muhtemelen aylık 5-6 kadar da hesabına gönderirim nasip olursaYanlış anlamazsanız siz ne kadar vermeyi düsünüyorsunuz annenize?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?