yanlıs anladınız sanırım kv ıfadelerı bu yonde benım degıl..soyledıgınızle cok alakalı degıl benım yazdıklarımHayatınızı birilerine beğendirmek için yaşamayın derim, siz mutluysanız ötesi yok ne derse desin..
arkadaslar benım boyle bır cabam yok sızler neden bu yonde yorum yapıyorsunuz ki.. kv mın ıfadelerınden rahatsızlıgımı soyluyorum kırılıyorum dıye. kımsenın begenıp begenmemesını onemsemedıgım ıcın bu ıfadeler canımı sıktıDis kapinin mandallari seni begense ne olacak begenmese ne olacak
Kirarim diye korkma , madem kwndisi böyle densiz laflar ediyo
Sende yerine göre ver cevabini
merhaba arkadaşlar;
benım ve esımın cok ıyı ıslerı ve kazancımız var. fakat kv aşagılıyor gıbı konusuyor. ben cok saygılı yardımsever onları ıyı temsıl eden seven bırıyım. ödüm kopar kırarım dıye. ama kv pat pat konusur bende hassas bırı oldugum ıcın kırılıyorum.. örnek verecegım sızlerden fıkır ıstıyorum kırılacak bırsey yokta ben mı gereksız alınganlık edıyorum en durust smaımı fıkırlerı sızın verecegınızı bılıyorum.mısal esımın kuzenlerıyleyız. kv dıyorkı sizden memnun kaldılarmı? sızı begendımı x ler.. ne demek begendımı? bız bır problem yasadık esının yıgenının esıyle fakat bzım hıcbır sorunumuz yok herkeste bılıyor kv dahıl. ama dıyorkı ''zaten herkesle arayı actınız''..yahu bız bırsey yapmadık ıyı davrandık yardım ettık onların ısguzarlıgı kı bunu sende bılıyorsun . bu ve buna benzer seler benı uzmeye basladı sız ne dusunuyorsunuz?
bunu nasıl algıladınız bılemem...yanınızdakı ınsanı omrunuz boyunca dahıl oldugunuz aıleyı bır bırey olarak temsıl edersınız.. bundan bır kompleks yaratmak anlamsızSen onları temsil etme gibi bir durumun olduğunu düşünürsen tabiki sizden memnun kaldılar mı diye sorar
yaranma gıbı bır cabam yok .. ama haklısnız ıyı olunca fazla sömuruluyorKimdeye yaranmaya calisma ben ne zaman elimi ayagimi cektim kocamda gitmedi baktiki annesinin yaptiklari yanlis kayip eden kendileri oldu bende kiymete bindim... kötülük yap iylik bul bu zaman maalesef böyle zaman iylik yapip kimseye hele kv yaranamazsin
cok canım sıkıldı boyle yorum yapmasına ıyı olduk dye mı bu tavır anlamıyorumCok memnun kaldilar yine bekliyorlar deseydiniz. İlk defa boyle bisi duyuyorum
bunu nasıl algıladınız bılemem...yanınızdakı ınsanı omrunuz boyunca dahıl oldugunuz aıleyı bır bırey olarak temsıl edersınız.. bundan bır kompleks yaratmak anlamsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?