kayınvalidemin rahatsız edıcı konuşmaları

Benim kv dedikoducu malesef o yüzden uzak durmak en iyisi oyle yapiyoruz gidiyoruz ama cok degil

pes kendı evladına kıymıskı sana hıc acımadan konusur tabı. esımı gozonunde bulunduruyorum ben uzulunce o hıc gorusmek ıstemıyr. sogudum ıyıce

Ama sizde kendinizi pek bir tepeye aldınız sanki bu yüzden kimsenin size söz söyleme hakkı olmadığını düşünüyorsunuz..yaptığınız iki yoruma binaen diyorum ki bence kibrinizden oturu kayınvalidenizin sözleri sizi rahatsız ediyor.

ben kendimi kimseye beğendirmek için değil, içimden geldiği gibi davranıyorum. Beğenmeyenin zaten evimde işi yok. Dersiniz bir daha sorarsa kv.niz :)

pes kendı evladına kıymıskı sana hıc acımadan konusur tabı. esımı gozonunde bulunduruyorum ben uzulunce o hıc gorusmek ıstemıyr. sogudum ıyıce
Bana yapamiyor denedi ama agzinin payini alcagini bildigi icin denemiyor bile artik.kendi kizinin dedikifudunu bize bizimkini de onlara tasimaya calisan bir kadin...

kıbır en uzak oldugum brsey ama ıkı yorumdada konusmaya yonelık boyle algılanmıs olabılır. mutevazı oldugumu soyler hep esımın aılesı esım ama kv sanırım bılerek boyle konusuyor.. ama yorumunuza saygı duyuyorum .

Kiskaniyor inan sen bana cekemiyor

ben kendimi kimseye beğendirmek için değil, içimden geldiği gibi davranıyorum. Beğenmeyenin zaten evimde işi yok. Dersiniz bir daha sorarsa kv.niz :)
haklısınız denmesıne denecek sey cokta.. oyle anlamsız ıcınde ıyı nıyet olmayan bır ıfadeler kı kırılıdm dogrusu ne gerek vardı anlamıyorum

sen ne esine ne kayinvalideye kendini begendirmek zorunda degilsin kayinvalidenede bu tip seyleri konustimugu zaman kimseyi memnun etmek zorun degilim de

sen ne esine ne kayinvalideye kendini begendirmek zorunda degilsin kayinvalidenede bu tip seyleri konustimugu zaman kimseyi memnun etmek zorun degilim de
haklısınız. ben sahsen oyle dusunuyorum ınsanlar gelmek ıstıyor bırseyler paylasmak ıstıyor. yaranmaya calısan bırılerı de degılız ne alaka begendıler mı sorusu anlamadım kv mı:)

haklısınız denmesıne denecek sey cokta.. oyle anlamsız ıcınde ıyı nıyet olmayan bır ıfadeler kı kırılıdm dogrusu ne gerek vardı anlamıyorum

Siz eşinizle mutluysanız, huzurunuz yerindeyse, kv.nizin laflarına çok takılmayın. Ne demişler; beni bilen bilir, bilmeyen de kendi gibi bilir.

Sizi yermek için söylemedim zaten yanlış anlamayın lütfen..ben olsam kayınvalidenin laflarına çok takılmam bilmiyorum belki başkalarının lafına takılmadığım içindir..size böyle bir soruyla geldiğinde biraz sert bir üslupla yanlış sordunuz galiba biz onların ev sahipliğinden memnun kaldık mı bunu sormanız gerekir derdim.

Siz eşinizle mutluysanız, huzurunuz yerindeyse, kv.nizin laflarına çok takılmayın. Ne demişler; beni bilen bilir, bilmeyen de kendi gibi bilir.
aynen oyle arkadasım. esımde zaten uzuldugumu farkettıkce gorusmeyelım dıyor evımde benı huzursuz ettıkten sonra annemıde sılerım dıyor. duymayıp gormemek en ıyısı ama alttan alttan gulerek laf sokmalarından sıkıldım:)

canım sende tatlı tatlı sok lafını, o lafın nereye gittiğini anlar zaten :)

her ınsan bır degıl takdır edersınız kı.. ben bu tıp yorumları yersız anlamsız buldugum ıcın kırıldım. bılınclı yaptıgını dusunuyorum :) ona karsılık vermekte benı yoruyor bakalım orta yolu nasıl bulacagım

İyi kazancınız olduğunu niye yazdınız konuyla hiçbir alaka kuramadım. Düşündüm ki iyi kazanıyorsunuz:)) takmayın boşverin ne düşünürse düşünsün

İyi kazancınız olduğunu niye yazdınız konuyla hiçbir alaka kuramadım. Düşündüm ki iyi kazanıyorsunuz:)) takmayın boşverin ne düşünürse düşünsün
bırılerınden bellı sebeplerle asagıda gorulecek bır durumumuz yok bunu ıma ettım. rahatsz olacagınız bır belirtı olacagını dusunemedım.. ınsan yınede bır anneye boyle konusmayı yakıştrmyor..takıyorum o yuzden ama haklısınız takmamk gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…