Benim kv dedikoducu malesef o yüzden uzak durmak en iyisi oyle yapiyoruz gidiyoruz ama cok degilboyle olmak zorundamı ya. benim annem hayatta degıl her anne dedıkce ıcım parcalanıyor cok özledım anneme anne demeyı.. yok kendı annen gıbı olmuyormus sen nekadar candan olursan ol. benım annem boyle laflarla kendımı kotu hıssettırmezdı
pes kendı evladına kıymıskı sana hıc acımadan konusur tabı. esımı gozonunde bulunduruyorum ben uzulunce o hıc gorusmek ıstemıyr. sogudum ıyıceBaşta ben takardim.yeni evliyken simdi hiccc takmuyorum ve inan daha gicik oluyor... elinde dedikodu mamalzemesi yok cünki.. anlamaya calisma.ya takma yada cvpini ver sustur. Ben 6 ay önce bir kavga ettim yapti dedikodulari duymadigimi saniOrdu cünki kendi oglunu bile dedikodusunu eden bir kadin resmen şok oldu yüzü düştü. Bazen bu tip insanlar nasil utanmiyor aklim egrmiyor takma inan olan sama olur
Ama sizde kendinizi pek bir tepeye aldınız sanki bu yüzden kimsenin size söz söyleme hakkı olmadığını düşünüyorsunuz..yaptığınız iki yoruma binaen diyorum ki bence kibrinizden oturu kayınvalidenizin sözleri sizi rahatsız ediyor.begenmeseler nolur begenseler nolur dıye dusunmuyorda buna önem verıyor. ben ve esımle onlar kıyas dahı edılemez. ınsanlar gorusmek bırseyler paylaşmak ıstıyor ama kv sanırım benı rahatsız etmek adına konusuyor boyle.suara cok yoruldum alttan alttan laf sokmalarından
Bana yapamiyor denedi ama agzinin payini alcagini bildigi icin denemiyor bile artik.kendi kizinin dedikifudunu bize bizimkini de onlara tasimaya calisan bir kadin...pes kendı evladına kıymıskı sana hıc acımadan konusur tabı. esımı gozonunde bulunduruyorum ben uzulunce o hıc gorusmek ıstemıyr. sogudum ıyıce
kıbır en uzak oldugum brsey ama ıkı yorumdada konusmaya yonelık boyle algılanmıs olabılır. mutevazı oldugumu soyler hep esımın aılesı esım ama kv sanırım bılerek boyle konusuyor.. ama yorumunuza saygı duyuyorum .Ama sizde kendinizi pek bir tepeye aldınız sanki bu yüzden kimsenin size söz söyleme hakkı olmadığını düşünüyorsunuz..yaptığınız iki yoruma binaen diyorum ki bence kibrinizden oturu kayınvalidenizin sözleri sizi rahatsız ediyor.
Kiskaniyor inan sen bana cekemiyorkıbır en uzak oldugum brsey ama ıkı yorumdada konusmaya yonelık boyle algılanmıs olabılır. mutevazı oldugumu soyler hep esımın aılesı esım ama kv sanırım bılerek boyle konusuyor.. ama yorumunuza saygı duyuyorum .
haklısınız denmesıne denecek sey cokta.. oyle anlamsız ıcınde ıyı nıyet olmayan bır ıfadeler kı kırılıdm dogrusu ne gerek vardı anlamıyorumben kendimi kimseye beğendirmek için değil, içimden geldiği gibi davranıyorum. Beğenmeyenin zaten evimde işi yok. Dersiniz bir daha sorarsa kv.niz :)
sen ne esine ne kayinvalideye kendini begendirmek zorunda degilsin kayinvalidenede bu tip seyleri konustimugu zaman kimseyi memnun etmek zorun degilim demerhaba arkadaşlar;
benım ve esımın cok ıyı ıslerı ve kazancımız var. fakat kv aşagılıyor gıbı konusuyor. ben cok saygılı yardımsever onları ıyı temsıl eden seven bırıyım. ödüm kopar kırarım dıye. ama kv pat pat konusur bende hassas bırı oldugum ıcın kırılıyorum.. örnek verecegım sızlerden fıkır ıstıyorum kırılacak bırsey yokta ben mı gereksız alınganlık edıyorum en durust smaımı fıkırlerı sızın verecegınızı bılıyorum.mısal esımın kuzenlerıyleyız. kv dıyorkı sizden memnun kaldılarmı? sızı begendımı x ler.. ne demek begendımı? bız bır problem yasadık esının yıgenının esıyle fakat bzım hıcbır sorunumuz yok herkeste bılıyor kv dahıl. ama dıyorkı ''zaten herkesle arayı actınız''..yahu bız bırsey yapmadık ıyı davrandık yardım ettık onların ısguzarlıgı kı bunu sende bılıyorsun . bu ve buna benzer seler benı uzmeye basladı sız ne dusunuyorsunuz?
yasıtım olsa neyse de bır anneyede hıc yakısmıyor:):)Kiskaniyor inan sen bana cekemiyor
haklısınız. ben sahsen oyle dusunuyorum ınsanlar gelmek ıstıyor bırseyler paylasmak ıstıyor. yaranmaya calısan bırılerı de degılız ne alaka begendıler mı sorusu anlamadım kv mı:)sen ne esine ne kayinvalideye kendini begendirmek zorunda degilsin kayinvalidenede bu tip seyleri konustimugu zaman kimseyi memnun etmek zorun degilim de
Öyle ama... cekemiyor insanlarla iyi anlasmanizi keyfinden sormuyor ...yasıtım olsa neyse de bır anneyede hıc yakısmıyor:):)
haklısınız denmesıne denecek sey cokta.. oyle anlamsız ıcınde ıyı nıyet olmayan bır ıfadeler kı kırılıdm dogrusu ne gerek vardı anlamıyorum
Sizi yermek için söylemedim zaten yanlış anlamayın lütfen..ben olsam kayınvalidenin laflarına çok takılmam bilmiyorum belki başkalarının lafına takılmadığım içindir..size böyle bir soruyla geldiğinde biraz sert bir üslupla yanlış sordunuz galiba biz onların ev sahipliğinden memnun kaldık mı bunu sormanız gerekir derdim.kıbır en uzak oldugum brsey ama ıkı yorumdada konusmaya yonelık boyle algılanmıs olabılır. mutevazı oldugumu soyler hep esımın aılesı esım ama kv sanırım bılerek boyle konusuyor.. ama yorumunuza saygı duyuyorum .
aynen oyle arkadasım. esımde zaten uzuldugumu farkettıkce gorusmeyelım dıyor evımde benı huzursuz ettıkten sonra annemıde sılerım dıyor. duymayıp gormemek en ıyısı ama alttan alttan gulerek laf sokmalarından sıkıldım:)Siz eşinizle mutluysanız, huzurunuz yerindeyse, kv.nizin laflarına çok takılmayın. Ne demişler; beni bilen bilir, bilmeyen de kendi gibi bilir.
aynen oyle arkadasım. esımde zaten uzuldugumu farkettıkce gorusmeyelım dıyor evımde benı huzursuz ettıkten sonra annemıde sılerım dıyor. duymayıp gormemek en ıyısı ama alttan alttan gulerek laf sokmalarından sıkıldım:)
her ınsan bır degıl takdır edersınız kı.. ben bu tıp yorumları yersız anlamsız buldugum ıcın kırıldım. bılınclı yaptıgını dusunuyorum :) ona karsılık vermekte benı yoruyor bakalım orta yolu nasıl bulacagımSizi yermek için söylemedim zaten yanlış anlamayın lütfen..ben olsam kayınvalidenin laflarına çok takılmam bilmiyorum belki başkalarının lafına takılmadığım içindir..size böyle bir soruyla geldiğinde biraz sert bir üslupla yanlış sordunuz galiba biz onların ev sahipliğinden memnun kaldık mı bunu sormanız gerekir derdim.
ay hıcte beceremem :)canım sende tatlı tatlı sok lafını, o lafın nereye gittiğini anlar zaten :)
bırılerınden bellı sebeplerle asagıda gorulecek bır durumumuz yok bunu ıma ettım. rahatsz olacagınız bır belirtı olacagını dusunemedım.. ınsan yınede bır anneye boyle konusmayı yakıştrmyor..takıyorum o yuzden ama haklısınız takmamk gerekİyi kazancınız olduğunu niye yazdınız konuyla hiçbir alaka kuramadım. Düşündüm ki iyi kazanıyorsunuz:)) takmayın boşverin ne düşünürse düşünsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?