Sen daha kendini ifade edemiyorsun ki..normal hayatında da boyleysen normal kv min muamelesi.arkadaslar benım boyle bır cabam yok sızler neden bu yonde yorum yapıyorsunuz ki.. kv mın ıfadelerınden rahatsızlıgımı soyluyorum kırılıyorum dıye. kımsenın begenıp begenmemesını onemsemedıgım ıcın bu ıfadeler canımı sıktı
sordugumdada ben bılmem valla... arada kalıyorum ben mı alınganlık edıyorum dıye ama yok yanı normal bır laf degılCok sacma geldi bana rahatsizsam kvdemin dedigi seyden direk yüzüne derim herkesle arayi actiniz desigine göre kimle acmisim diE sorsaydiniz..
Valla ben olsam kusura bakma ama k.... bile takmam konuşsun dursun cokta rajatsiz olursam.agzinin payini veririmsordugumdada ben bılmem valla... arada kalıyorum ben mı alınganlık edıyorum dıye ama yok yanı normal bır laf degıl
haklısınız. ama okadara anlamsız geldı kı ınsan evlatlarına bunu nıye soylerBazı insanlar siz dört dörtlük de olsanız illa bir kulp takar, boşvermeye çalışın.
haklısınız. ama okadara anlamsız geldı kı ınsan evlatlarına bunu nıye soylerBazı insanlar siz dört dörtlük de olsanız illa bir kulp takar, boşvermeye çalışın.
Yettimhtys bak yine senlik bi konu
ınanın boyle bır cabaya dahı gırmezdım ama bu laf cok canımı sıktı ne munasebet .. asla kımseyı kucuk gormmemde bızden egıtım hayat standardı olarak cok daha dusuk olan bu ınsanların bızı begenme memnun kalmaları soz konusu neden oldu bılemedım..ama szde haklısınızYettimcanım cahile laf anlatılmaz he de geç
:) yok yahu olurmu kendımı kötu hıssettıgım zamanlarda sızlerın yorumları cok yakın arkadaslarımınkınden dahi daha yardımcı oldu bana.. klavye var arada ıfade duygusuz oluyor:)Madem.rahatsiz oluyorsun söyle ozaman bizim.yorumlarida begenmedin...
bende aynı fıkırdeyım fakat kv mın bu ıfadesı cok anlamsız geldıKimse kimseyi begenmek zorunda değil sizi beğenmeyen de evinize girmesin net
x:kuzenlerın adı olarak belirttımsorunu pek anlayamadım. x? beğenme? kuzen? yeğen?
ama tek söyleyebileceğim düşünerek konuşmak iyidir de size haksızlık varsa susmayın. saygı çerçevesinde düşüncelerinizi dile getirin. yoksa kırılan hep siz olursunuz.
ne dıyım pes.. cok yoruyor onun lafları artık benı esıme kıyamıyorum yoksa hıc gorusmemek lazım.Inan bu kvdeleri anliyamazsin benimki evimin orda market vardi tee oraya gelirdi sonrada sizin ordaki markete geldim hususi derdi... yani maksat ben oraya geldim ama size ugramadim onu demek istiyor aslinda hic orali olmadim bir iki kere daha yapti sonra baktiki takan yk sustu. Demek istedigim kvdeler malesef hepsi degil ama cogu ayni kiskanclar o yüzden anlamaya calisma☺☺☺ben biraktim
Soru bikere sacma sen nerden bilecen seni begenip begenmediklerini yüzüne seni begenmedim mi diyecekti kvden düsünmeden konusuyor birtanede benden var öyle o yüzden takma inan cözemesinx:kuzenlerın adı olarak belirttım
begenme : bızım gorusmemızın ardından kv onlar sızı begendımı memnun kaldımı dıyor
sonuc olarak bende cok içerledım ne munasebet dıye.. onların begenmesı vs neden onemlı olsunkı
Bir daha bu tutum da bi sözü olursa gülerek espirisi bir dille amannn beğenmeyen de küçük oğluna almasın debende aynı fıkırdeyım fakat kv mın bu ıfadesı cok anlamsız geldı
Biz gitmiyoruz pek bir yapti iki yapti 10 yapti elimizi ayagimizi cektik. Malesef esimin anneside söylemek istenem sma cahil bir insan düsünmeden konusuyor en iyisi mesefaleli durmak benim ailemi dahi kiskaniyor düsün artik...ne dıyım pes.. cok yoruyor onun lafları artık benı esıme kıyamıyorum yoksa hıc gorusmemek lazım.
begenmeseler nolur begenseler nolur dıye dusunmuyorda buna önem verıyor. ben ve esımle onlar kıyas dahı edılemez. ınsanlar gorusmek bırseyler paylaşmak ıstıyor ama kv sanırım benı rahatsız etmek adına konusuyor boyle.suara cok yoruldum alttan alttan laf sokmalarındanSoru bikere sacma sen nerden bilecen seni begenip begenmediklerini yüzüne seni begenmedim mi diyecekti kvden düsünmeden konusuyor birtanede benden var öyle o yüzden takma inan cözemesin
haklsın valla:)Bir daha bu tutum da bi sözü olursa gülerek espirisi bir dille amannn beğenmeyen de küçük oğluna almasın de
boyle olmak zorundamı ya. benim annem hayatta degıl her anne dedıkce ıcım parcalanıyor cok özledım anneme anne demeyı.. yok kendı annen gıbı olmuyormus sen nekadar candan olursan ol. benım annem boyle laflarla kendımı kotu hıssettırmezdıBiz gitmiyoruz pek bir yapti iki yapti 10 yapti elimizi ayagimizi cektik. Malesef esimin anneside söylemek istenem sma cahil bir insan düsünmeden konusuyor en iyisi mesefaleli durmak benim ailemi dahi kiskaniyor düsün artik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?