kayınvalidemin rahatsız edıcı konuşmaları

Sen daha kendini ifade edemiyorsun ki..normal hayatında da boyleysen normal kv min muamelesi.

Bazı insanlar siz dört dörtlük de olsanız illa bir kulp takar, boşvermeye çalışın.

Cok sacma geldi bana rahatsizsam kvdemin dedigi seyden direk yüzüne derim herkesle arayi actiniz desigine göre kimle acmisim diE sorsaydiniz..
sordugumdada ben bılmem valla... arada kalıyorum ben mı alınganlık edıyorum dıye ama yok yanı normal bır laf degıl

sordugumdada ben bılmem valla... arada kalıyorum ben mı alınganlık edıyorum dıye ama yok yanı normal bır laf degıl
Valla ben olsam kusura bakma ama k.... bile takmam konuşsun dursun cokta rajatsiz olursam.agzinin payini veririm

Bazı insanlar siz dört dörtlük de olsanız illa bir kulp takar, boşvermeye çalışın.
haklısınız. ama okadara anlamsız geldı kı ınsan evlatlarına bunu nıye soyler

haklısınız. ama okadara anlamsız geldı kı ınsan evlatlarına bunu nıye soyler

Yettim canım cahile laf anlatılmaz he de geç
ınanın boyle bır cabaya dahı gırmezdım ama bu laf cok canımı sıktı ne munasebet .. asla kımseyı kucuk gormmemde bızden egıtım hayat standardı olarak cok daha dusuk olan bu ınsanların bızı begenme memnun kalmaları soz konusu neden oldu bılemedım..ama szde haklısınız

Madem.rahatsiz oluyorsun söyle ozaman bizim.yorumlarida begenmedin...
:) yok yahu olurmu kendımı kötu hıssettıgım zamanlarda sızlerın yorumları cok yakın arkadaslarımınkınden dahi daha yardımcı oldu bana.. klavye var arada ıfade duygusuz oluyor:)

Inan bu kvdeleri anliyamazsin benimki evimin orda market vardi tee oraya gelirdi sonrada sizin ordaki markete geldim hususi derdi... yani maksat ben oraya geldim ama size ugramadim onu demek istiyor aslinda hic orali olmadim bir iki kere daha yapti sonra baktiki takan yk sustu. Demek istedigim kvdeler malesef hepsi degil ama cogu ayni kiskanclar o yüzden anlamaya calisma☺☺☺ben biraktim

x:kuzenlerın adı olarak belirttım
begenme : bızım gorusmemızın ardından kv onlar sızı begendımı memnun kaldımı dıyor
sonuc olarak bende cok içerledım ne munasebet dıye.. onların begenmesı vs neden onemlı olsunkı

ne dıyım pes.. cok yoruyor onun lafları artık benı esıme kıyamıyorum yoksa hıc gorusmemek lazım.

Soru bikere sacma sen nerden bilecen seni begenip begenmediklerini yüzüne seni begenmedim mi diyecekti kvden düsünmeden konusuyor birtanede benden var öyle o yüzden takma inan cözemesin

ne dıyım pes.. cok yoruyor onun lafları artık benı esıme kıyamıyorum yoksa hıc gorusmemek lazım.
Biz gitmiyoruz pek bir yapti iki yapti 10 yapti elimizi ayagimizi cektik. Malesef esimin anneside söylemek istenem sma cahil bir insan düsünmeden konusuyor en iyisi mesefaleli durmak benim ailemi dahi kiskaniyor düsün artik...

Soru bikere sacma sen nerden bilecen seni begenip begenmediklerini yüzüne seni begenmedim mi diyecekti kvden düsünmeden konusuyor birtanede benden var öyle o yüzden takma inan cözemesin
begenmeseler nolur begenseler nolur dıye dusunmuyorda buna önem verıyor. ben ve esımle onlar kıyas dahı edılemez. ınsanlar gorusmek bırseyler paylaşmak ıstıyor ama kv sanırım benı rahatsız etmek adına konusuyor boyle.suara cok yoruldum alttan alttan laf sokmalarından

Biz gitmiyoruz pek bir yapti iki yapti 10 yapti elimizi ayagimizi cektik. Malesef esimin anneside söylemek istenem sma cahil bir insan düsünmeden konusuyor en iyisi mesefaleli durmak benim ailemi dahi kiskaniyor düsün artik...
boyle olmak zorundamı ya. benim annem hayatta degıl her anne dedıkce ıcım parcalanıyor cok özledım anneme anne demeyı.. yok kendı annen gıbı olmuyormus sen nekadar candan olursan ol. benım annem boyle laflarla kendımı kotu hıssettırmezdı

Başta ben takardim.yeni evliyken simdi hiccc takmuyorum ve inan daha gicik oluyor... elinde dedikodu mamalzemesi yok cünki.. anlamaya calisma.ya takma yada cvpini ver sustur. Ben 6 ay önce bir kavga ettim yapti dedikodulari duymadigimi saniOrdu cünki kendi oglunu bile dedikodusunu eden bir kadin resmen şok oldu yüzü düştü. Bazen bu tip insanlar nasil utanmiyor aklim egrmiyor takma inan olan sama olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…