Kayınvalidemin Saçma Alınganlığı

yerinde olsam hiç kendimi aklamaya ugraşmam seninle sorunu olan oğlunu araya koymasın gelsin seninle halletsin derdini..Hiiiiç kendini ifade etmek için paralama derim.

Eşinde sana serzenişte bulunuyorsa ''yaaa öyle mi ? o zaman sorununu benimle halledebilir,seninle değil'' der geçersin..Sanki pohpohlamak zorundayız..

Şahsen yapma derim..Ben vakti zamanında çooook kendimi açıklama gayretine düştüm..Şimdi hiiiiiiiiiiiç umurumda bile değil,derdi mi var ? Benimle çözsün haa yok benimle değilde ogluyla çözüyorsa oglunun kafasını yesin :9::9:

Son düzenleme:
şu kayınvalideler beni acayip geriyor..yine bir benimkisi gibi vaka!!
takma hiç hepsi öyle.bi yerlerinden anlamaya ve o şekilde aktarmaya bayılıyorlar..
benimkide az önce elimde hazır sarma almıştım marketten onu gördü ne o öyle saklıyorsun ne aldığını diyor deli mi ne!!
''ne saklıcam ayol yemek aldım acıktım'' dedim sonra sarma olduğunu görünce de ''sarma yapıyoruz gelmiyorsunuz dışardan alınca yiyorsunuz''dedi.ben de yapıştırdım cevabı ''benim haberim olmuyor hiç oğlun söylemiyor onun canı gelmek istemiştir bana söylemeye gerek duymamıştır'' diyiverdim.
cinlerim tepeme çıktı ama sıkıvercem ümüğünü o olucak...

Back
X