Kızlargerçekten desteğinze çok ihtiyacım var çok kötüyüm çokkk.cuma günü k.validemle k.pederimin evlilik yıl dönümüydü.k.pederim hediye olarak iphod almış.adacağız 6 yadır ne alsam diye düşünüyodu.eşimde fikir olarak iphodu söyledi.annem mp3 çalar istiyodu ne zamandır diye ve aldılar.cuma günü k.pedeirm hediyesini verdi k.validemin hediyeyi aldığında o surat ifadesini ömrüm billah unutmucam surat oldu 5 karış.söylediği ilk cümle Ala ala bunumu aldınız? dedi.biz şok olduk resmen neler diyo neler adam olduğu yerde kala kaldı.herkes öğrenirsin zor bişi değil diyo.telefonu kullanmayı bilmiyodun bak öğrendin bunuda öğrenirsin dediler ama banamısın demedi.eline alıp baktı ama surat yine düşük.en sonunda eşim ne bekliyodun anne dedi.herkes sinir oldu k.valideme.anneler gününde k.valideme alyans alcaktık ama aksilik oldu alamadık.bi mağazadan çok şık 2 kıyafet aldık.kalkmış bize:almışsınız 2 tane paçavra getirmişsiniz dedi..çocuklarım çalışıyo ama aldıkları hediyeye bak.demişti.güya bu hediyesinide mahvetmişiz.ertesi gün oldu öğlen 1:30 kadar uyudum zaten yorgundum,bi baktım k.validem kapnın zilini çalıyo biz uyanalım diye.sonra kalkmayınca ev telefonundan cep telefonumu çaldırıyo.görümcemede aynısını yapıo tabi ama benim odama gelemdiği için cebimi arıyo.neyse kalktım tabi benim sinirlerim bozuk saçma sapan bi şekilde uyandırılıyorum uykumdan.kahvaltı yaptık.kız kardeşim aradı beni görmeye gelcekmiş.kardeşim geldi bize.abla dedi evdekilerin nesi var suratları asık dedi k.validemden bahsediyo.bende bişi yok tatlım dedim.kardeşim biraz oturdu eve gidicem abla dedi.tamam dedim seni durağa bırakıyim ordan 2 dk kuaföre uğriyim dedim.sonra kız kardeşim odaya gitti k.valideme Allahaısmarladık demeye.ablam beni durağa bırakıcak ordandan kuaföre gidicek dedi.kapıdan çıkarkende görüşürüz dedimçıktım.eve geldim bi süre sonra eşim eve geldi odamda oje sürüyodum kapıyı açınca k. validemi gördüm ağlıyodu.eşimyanına gitti ne oldu anne falan dedi bende o ara odaya geçtim bişi almakiçin.odamdan çıktım bi baktım görümcemle eşim mutfakta konuşuyo ne konuşuyosunuz dedim.görümcem gülerek kardeşimle özel konuşuyoruz dedi bende tamam dedim gittim arkadam gel gel şaka yaptım dedi bende yok yok siz konuşun dedim.eşim geldi odaya aşkım kuaföre giderken niye anneme sölemedin annem çok kırılmış dedi hani sen damlaya odada tembihlemişsin gibi olmuş dedi.nasıl yani ya dedim kapıdan çıkarken damla söledi ki kardeşime tembihlememde allaha şükür ağzım var dedim niye kardeşimi alet ediyimki dedim.sinirlerim tepeme çıktı.bumuymuş yani tek sorunu dedim bu yüzdenmi ağlıyodu dedim.benim hiçbişiden haberim yok kalkıp arkmdan onlara tirip yaptığımı düşünüyolar ama bana gelip bişi demiyolar.benim içimde bi art niyet bi kötülük olsa hiç haber vermeden çıkar giderdim o kapıdan dedim.bu kadar ince düşünemedim kusura bakma dedim ama annenin başka bi sorunu var ve beni kullarak sanki onu o hale ben getrmişim gibi konuşuyo dedim.etesi sabah oldu eşim dediki anneme günaydın de cnm boşver sen o sinirli dedi.bende sırf senin hatrın için söylücem dedim ki demez olaydım günaydın dedim hiç suratıma bakmadan günaydın dedi.sofradayız kahvaltı yaptık k.validem sürücü kursuna gitcekmiş.eşim dediki anne ben öğretirim dedi.bi gülüşme oldu ortamda k.validemin sölediği cümleyi aynen yazıyorum.gerek yok öğretmenize ben sürücü kursuna gidicem herkesin gerçek yüzünü gördüm dedi.inanın ohaaa oldum eşim falan ne demek istedin anne dedi aynaya bak o zaman dedi.böle bişi düşümlendi boğazıma ne yağcamı şaşırdım kalktım sofradan eşim geldi beni annem götür dedim yoksa kafayı yicem dedim.eşimde anneme götürdü.yani ne yaptımki ben ona.kimseye biş demedim.bi bakıyorum arkamdan konuşuluyo senaryo yazılıyo ve en son ben duyuyorum.benmiyim kabahatli bana sölermisiniz nerde hata yaptım?:gitme: