Kayınvalidemin sorunu ne?

lucky88

Bırak gülüşlerin can evimin penceresi olsun.
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
1.174
15
158
Kızlargerçekten desteğinze çok ihtiyacım var çok kötüyüm çokkk.cuma günü k.validemle k.pederimin evlilik yıl dönümüydü.k.pederim hediye olarak iphod almış.adacağız 6 yadır ne alsam diye düşünüyodu.eşimde fikir olarak iphodu söyledi.annem mp3 çalar istiyodu ne zamandır diye ve aldılar.cuma günü k.pedeirm hediyesini verdi k.validemin hediyeyi aldığında o surat ifadesini ömrüm billah unutmucam surat oldu 5 karış.söylediği ilk cümle Ala ala bunumu aldınız? dedi.biz şok olduk resmen neler diyo neler adam olduğu yerde kala kaldı.herkes öğrenirsin zor bişi değil diyo.telefonu kullanmayı bilmiyodun bak öğrendin bunuda öğrenirsin dediler ama banamısın demedi.eline alıp baktı ama surat yine düşük.en sonunda eşim ne bekliyodun anne dedi.herkes sinir oldu k.valideme.anneler gününde k.valideme alyans alcaktık ama aksilik oldu alamadık.bi mağazadan çok şık 2 kıyafet aldık.kalkmış bize:almışsınız 2 tane paçavra getirmişsiniz dedi..çocuklarım çalışıyo ama aldıkları hediyeye bak.demişti.güya bu hediyesinide mahvetmişiz.ertesi gün oldu öğlen 1:30 kadar uyudum zaten yorgundum,bi baktım k.validem kapnın zilini çalıyo biz uyanalım diye.sonra kalkmayınca ev telefonundan cep telefonumu çaldırıyo.görümcemede aynısını yapıo tabi ama benim odama gelemdiği için cebimi arıyo.neyse kalktım tabi benim sinirlerim bozuk saçma sapan bi şekilde uyandırılıyorum uykumdan.kahvaltı yaptık.kız kardeşim aradı beni görmeye gelcekmiş.kardeşim geldi bize.abla dedi evdekilerin nesi var suratları asık dedi k.validemden bahsediyo.bende bişi yok tatlım dedim.kardeşim biraz oturdu eve gidicem abla dedi.tamam dedim seni durağa bırakıyim ordan 2 dk kuaföre uğriyim dedim.sonra kız kardeşim odaya gitti k.valideme Allahaısmarladık demeye.ablam beni durağa bırakıcak ordandan kuaföre gidicek dedi.kapıdan çıkarkende görüşürüz dedimçıktım.eve geldim bi süre sonra eşim eve geldi odamda oje sürüyodum kapıyı açınca k. validemi gördüm ağlıyodu.eşimyanına gitti ne oldu anne falan dedi bende o ara odaya geçtim bişi almakiçin.odamdan çıktım bi baktım görümcemle eşim mutfakta konuşuyo ne konuşuyosunuz dedim.görümcem gülerek kardeşimle özel konuşuyoruz dedi bende tamam dedim gittim arkadam gel gel şaka yaptım dedi bende yok yok siz konuşun dedim.eşim geldi odaya aşkım kuaföre giderken niye anneme sölemedin annem çok kırılmış dedi hani sen damlaya odada tembihlemişsin gibi olmuş dedi.nasıl yani ya dedim kapıdan çıkarken damla söledi ki kardeşime tembihlememde allaha şükür ağzım var dedim niye kardeşimi alet ediyimki dedim.sinirlerim tepeme çıktı.bumuymuş yani tek sorunu dedim bu yüzdenmi ağlıyodu dedim.benim hiçbişiden haberim yok kalkıp arkmdan onlara tirip yaptığımı düşünüyolar ama bana gelip bişi demiyolar.benim içimde bi art niyet bi kötülük olsa hiç haber vermeden çıkar giderdim o kapıdan dedim.bu kadar ince düşünemedim kusura bakma dedim ama annenin başka bi sorunu var ve beni kullarak sanki onu o hale ben getrmişim gibi konuşuyo dedim.etesi sabah oldu eşim dediki anneme günaydın de cnm boşver sen o sinirli dedi.bende sırf senin hatrın için söylücem dedim ki demez olaydım günaydın dedim hiç suratıma bakmadan günaydın dedi.sofradayız kahvaltı yaptık k.validem sürücü kursuna gitcekmiş.eşim dediki anne ben öğretirim dedi.bi gülüşme oldu ortamda k.validemin sölediği cümleyi aynen yazıyorum.gerek yok öğretmenize ben sürücü kursuna gidicem herkesin gerçek yüzünü gördüm dedi.inanın ohaaa oldum eşim falan ne demek istedin anne dedi aynaya bak o zaman dedi.böle bişi düşümlendi boğazıma ne yağcamı şaşırdım kalktım sofradan eşim geldi beni annem götür dedim yoksa kafayı yicem dedim.eşimde anneme götürdü.yani ne yaptımki ben ona.kimseye biş demedim.bi bakıyorum arkamdan konuşuluyo senaryo yazılıyo ve en son ben duyuyorum.benmiyim kabahatli bana sölermisiniz nerde hata yaptım?:gitme:

bence mümkün oldukça seviyeli olun. yoksa daha çok canınız yanar. kuaföre canıız yalnız gitmek istemiş olabilir. ona hesapmı vereceksiniz ay ne sacma yaaaaaaaaaaa

Canım ne kabahatin olacak burda.
Kaynana dengesizmiş baksana.
Zaten hediyeye trip atan insandanda fazlasının beklememek gerek.
ışin zor valla.
Baksana her bişeye küsüyor bu kadın...

eşim dediki aşkım sen biraz alttan al günaydın de dedi anneme gittim dedim hiç suratıma bakmadı ben sofrayı hazırlıyorum o uzanmış çekyata açmış telefondan müzik onu dinliyo bi yandan uyuyo hiç yaşına göre davranmıyo.inanın bişi demedim bi laf sölemedim. ayağım gitmiyo.aynı evdeyiz bu arada.hediye bependiremiyoruz yaa.hediyemizde paçavra oldu zaten.

çok garip sanki 15 lik lise öğrencisi gibi heakannehir

çok garip sanki 15 lik lise öğrencisi gibi heakannehir

aynen ölee valla.kendinden soğuttu beni yaa.aklıma geldikçe sinir oluyorum.vallahiç kusura bakmasın ne özür dilerim nede gönlünü almaya çalışırım.

Umarım bir an önce ayrı eve çıkarsınız...
Gelin-kayınvalide ilişkileri zaten sorunlu..
Aynı evde de problem birken üç oluyor...
Eminim kayınvalide de sıkılmıştır sizden.. Sanki size laf çarpmaya, surat yapmaya yer arıyor gibi geldi..
Kim ister ki evinde sürekli kalabalık...

bence hiç üzülme hediye falan alıp özel gününüde düşünme düşünmüşsünüz değer kıymet bilmemiş bu tür insanlara böyle incelikler yapılmaz eşinede yapılan her şeyi anlatki bilsin sen yüz göz olmadan eşin halletsin bir çok şeyi Allah yardımcın olsun ..

senin yapacak bişeyin yok tatlım..

eşin alacak annesini karşısına adam gibi konuşacak..
evde sürekli bir huzursuzluk artık olmuyo böyle dicek..
ne karım seni üzecek ne de sen karımı üzeceksin..onun artık üzülmesini istemiyorum dicek...böyle devam ederse ayırırım evi dicek..

bak görürsün bunlar yaşanıyomu ozaman...

ama bunları diyecek biri var mı acaba ? ? ? ? ?

Aynı evde yaşadıktan sonra kayınvalideniz melek de olsa sorunsuz bir hayat kaçınılmaz.
Yapacağınız şey basit;eşinizle paranızı harvurup harman savurmak yerine birilerine hediyeler almak yerine biriktirerek kendinize ev açmak..
Başka şansınızda yok gibi gözüküyor,yoksa daha çok sorun yaşarsınız moktan moktan şeyler yüzünden...

ben zaten anlatmadan kendi görüyo yaşıyo şahit oluyo.benim haber vermeden gittiğimi (güya) görümcem hemen eşime anlatıı mutfakta.bi baktım eşime fısır fısır anlatıyo.ne oldu dedimğimde özel bişi konuşuyoruz dedi.benim anlatmama fırsat kalmaz merak etmeyin.

görümcedemi size düşman ohoo öyleyse işiniz var gerçekten eşinizle en kısa yoldan o evden taşınmanız iyi olacaktır yoksa çok hırpalanırsınız birkere kayınvalideniz çok kaprisli kim çeker böyle birini eşinin düşünüp aldığı hediyeye burun kıvıran birine melek olsa yaranamaz büyük ihtimalle en iyisi evi ayırmak konuşun eşinizle para biriktirin ve çıkın başka eve başka çare yok gibi

pardon ama kaynananız kaç yaşında?

48 yaşında cnm.yani hiç öle davranmıyo tabi. mesela eşimin kuzeni gelir.amcasının kızı.görğmcem falan otururlar sabaha kadar o da toruru onlarla.yani sen koskoca kadınsın ne işin var.onlar senin yaşıtınmı.garip yanii.

valla canım işin zor o zaman. şu anlattıkların 24 yaşında bir insanın yapacağı hareketler bile değil. diğer arkadaşların dediği gibi bence bir an evvel ayrı bir eve çıkmaya çalışsanız?

Çocuk gibi, bu model kayınvalide de hiç görmemiştim.
Aslında büyük problemler değil, eşiniz de dengeli bir adama benziyor.
Başka eve çıkma ihtimaliniz yok mu peki?

valla üzüldüm size ama çok sabırlısınız ben asla gelemem böyle şeylere saygıda kusur etmem ama kesinlikle kaprisini çekmem çekmiyorum zaten burda eşinizdede çok hata var bence annesine fazla değer veriyo siz eşinizle konuşun ve kayınvaldenize tavrınızı koyun

bence kayınvaliden senin gençliğini kıskanıyor oyüzden yaşına yakışır şekilde davranmıyor.
Sen yinede sakin olmaya çalış güzelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…