Kayınvalidemin sorunu ne?

kayınvalidenin beklentileri ya çok fazla yada seni kıskanıyo canım şaştım kaldım yaa benim kayınvalidemde niye aldınız masraf ettiniz sizi gördüm yeter der hep

bazıları için bunu anlamak bu kadar zor işte canımm ben niye çalışıyorum o zaman oğluma daha iyi bir hayat vermek için ona bir ev alıp bırakabilmek için ben bilmiyomuyum 3yaşındaki çocuğumu evde kendim bakmayı yan gelip yatmayı atasözlerimiz o kadar anlamlki (bekara karı boşamak kolay gelirmiş)

kayınvalidenin beklentileri ya çok fazla yada seni kıskanıyo canım şaştım kaldım yaa benim kayınvalidemde niye aldınız masraf ettiniz sizi gördüm yeter der hep

keşke bizimkide öle dese.neymiş çocukları gelini çalışıyomuş aldıkları hediyeye bak.öalışmasalar hadi neyse dedi.eşimde anne dedi kusura bakma ama maaaşımızı alıyoruz babama veriyoruz 50 tl haftalık alıyoruz dedi.maaşım bende olsa daha farklı bişi alırdım ama şuan gücüm buna yetiyo dedi.

her anne baba evladının geleceğini düşünmek zorunda ama ev almak zorunda değil bence
bana göre bir çocuğa bırakabileceğimiz en iyi miras iyi bir ahlak ve meslektir
geriside yani v araba varsa imkan alınır ama yoksa kimse anne babayı buna mecbur bırakamaz:1no2:

erkeği anlamak için erkek, çocukları anlamak için çocuk, evlileri anlamak içn evli olmak gerekiyor öyle mi? çok sığsınız biraz kendinizi geliştirin artık.

atalarımız aynı zamanda "ayağını yorganına göre uzat" da der.

Son düzenleme:
erkeği anlamak için erkek, çocukları anlamak için çocuk, evlileri anlamak içn evli olmak gerekiyor öyle mi? çok sığsınız biraz kendinizi geliştirin artık.

sen kendini ne sanıyosunki burdakilere laf söylüyosun gseülim hala anlamadın galiba senin anladığın dil ne acaba ona göre burda işinin olmadığını yazalım.kullandığın kelimelere dikkat et lütfen.

evet aynen öyle yanlız bu sadece sizin için geçerli ben yeterince geliştim siz kendinize bakın size laf düşmez benim hakkımda böyle birşey söylemek diğer arkadaşlar gibi bende size hiçç kalaye almıyorum

aynen işte bu! alkisalkisalkis

canım boş verrr sen takma cvp da yazma istediğini yazsın dursun kendikendine:roflol::roflol::roflol:

bende aynı senin gibi düşünüyorum annem babam eşimin ailesi çocuklarına bir ev bırakabilmek için senelrce çalışıp didinmişler allah razı olsun hepsinden benimde bir oğlum var bizde eşimle onun için çalışıyoruz

bana bu tarzda konuşıyorsan kayınvalidene neler yapmıyorsundur ki sen... Allah'ın sopası yok canım, sonra anlarsın. şimdi çekiştirmeye devam et. farklı bakış açılarından kaçarak konuş. meydan senin. :)))

ayy allah ya nekadar şımarıklık bencillik böyle acaba kayınvalden kaynansına ve annesine ne alıyodu anneler gününde çok merak ettim

biz insanına göre muamele yapıoruz.sanda aynı uygulama.ooo neler yapıorum neler sende görki ne olduğunu anlarsın..herhade meydan benim ne sandın

sen evlen de görürsün canım şimdi herşey tozpembe geliyo değilmi ne demek allahın sopası yok bu kız ne yapmışki kaynanasına iyi niyeti ile hediye almış taktiri bırak teşşekür bile duymamış sana yapılsa aynısı böyle konuşamazdın

tabikide en önce verilicek miras ahlak o ayrı ama benim elim ayağım tutuyosa çocuğumada bakan varsa neden çalışıp ona iyi bir hayat vermiyeyim anne baba olmak sadece doğur öp kokla bumu benim annemde babamda aynı çalışmışlar oğullarına ev aldılar şimdi oğullarıda mis gibi onlara bakıyo fenamı etmişller yanii

evlen de görürsünmüş!!!
kardeş siz evlendiğinizi falan mı sanıyorsunuz?
adamın size ayrı ev tutmaya gücü yok,sığıntı gibi yerleşmişsiniz insanların evine?
nasıl rahat ediyorsunuz hiç anlamam.
maddi güç bilmemne
bekleyin madem illa evlenilcek mi hemen yani?
sonra o şunu dedi bu böyle surat astı,şunu beğenmedi,buna laf etti
bu akşam yine aynı eve gideceksin yine surat asılacak,çok mu güzel ya?
biz niye ayrı evimiz olsun diye çalışıp birikitirip öyle evlendik acaba???

aynen ya katılıyorum bak birncisi bu dünyaya çocuk getirmek kolay değil o cocuğu doğurmak demek bütün sorumluluğu almak demek eğer dünyaya getirdysen o her ihtiyacını her türlü yerine getireceksin durumun kötü mü tek çocuk yapıcaksın yada hiç madem yaptın asla şikayet etmiyeceksn rahatsızda olmuyacaksın bu anneye babaya düşen görev.....
evlenicek insanlarda gelecekrini en azından %50sini kurup evlenicekler gelip kayınvalideyle aynı evde yaşıyacaksn ve bunuda problem yapıcaksan evlenme ki bu tür srounlar yaşamak istemiyorsanda evelnmeden önce sen ve eşin olucak kişi baba evlerinzde paralrınzı biriktirin sonra evlenin ....
ben eşimn ailesinin evi olduğu halde oturmadın neden çünkü evler karşı karşıya diye geldin daha uzak yerde kiraya çıktım çünkü hayatta en önemli şey huzurdur başını yastığa koyduğun anda düşüncelere dalmadan uyumaktır.....şu durrumda ible kayınvalidemlerin bana yaşatmadığı kalmadı yakında otursdaydım ne olursu acaba evlilik iki kişikil bir dünyadr zamanla iki kişininkararıyla çocuk olur yada olmaz ama kayınvlaideyle beraber oturanların bi evliilk yaşadığnı düşünmüyor evlilik sadece yatak odasından ibaret değildr.....yada evlilik sadece evliyim demek de değildr....

bunun banyosu var yatağı var tuvaleti var
uzanması var televizyonu var kavgası var var oğlu var!
iki kişi zaten zor sığar eve be!
nasıl giriyorsun o evin tuvaletine falan.
ayyy asıl sorunların bunlarken yok kayınvaliden hediye beğenmemiş
kadın artık gidin diyor bence
kolay mı ya
sen olsan ister misin kaynanan gelsin sana yerleşsin.

alkisalkisalkis

valla öyle bi istiyorlarki aynı evde oturmayı cok sevdikleri ogullarını yanlarından ayırmamak icin. Hadi diyelm bıktı o zaman adam gibi konussn ogluyla ayırrsınlar evleri böyle cocuk gibi kapris yapmasn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…