temizliği kendi isteğinle, kendi iradenle yapıyorsan neden görümcene takılıyorsun ki, sana iş yap dedi de kendisi bilgisayarın başına mı geçti....ben olsam hiç önemsemem , ben üzerime düşeni yaparım ( eğer yapmak istiyorsam ) başkalarına da karışmam, yapsın yapmasın sana ne ki, annesi görsün kızının ne yaptığını ...
haklı iken haksız konuma düşmüşsün, sanki iş yaptığını gözlerine sokmak istemişsin ...bak ben bu halimle iş yapıyorum, senin kızın keyfine bakıyor der gibi olmuş ( hatta gibisi fazla ) , yani ortalığı geren sen olmuşsun bence
bence kaynananız da görümcenizin hiç bi iş yapmadığının farkındadır zaten kızıyordur içten içten kızına ama siz söyleyince el söylemiş gibi olmuş ve alınmış kaynananız. herkes çocuğunu kendi döver ama başkası vursa aslan kesilir misali... ama bu kesinlikle size hakaret etmesi için bahane olamaz kendinizi ezdirtmeyin... ayrıca sabah sabah ev süpürmek bence bi hastalık hemde hergün.
!!!! bu arada bişey daha bu yazılarınızı görümcenizle ortak kullandığınız bilgisayardan yazıyorsanız çok rahat bi şekilde biraz bilgisayar kullanmasını biliyorsa yazdıklarınıza ulaşabilir bu daha kötü olur sanırım dikkatli olun !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?