herkese iyi geceler,bugün canim gercekten cok acidi ya,paylasmak istedim,ben kayinvalidemgille birlikte oturuyorum yaklasik 7 yildir bugüne kadar öyle cok kötü sorunlarimiz olmadi birde,kayinbabam gercekten iyi bir adam,kayinvalidem iyi ama bi yandanda cok yamanmi derler,birde görümcem var oda iyidir ama ona iyi olursan..ve ben hamleyim 3 aylik,ve ayrica gribim bugün sabah kalktigimda kayinvalidemmutmagi topluyordu baktim kadin is yapiyo bende tabiki evleri temizlemeden kahvalti yapmam,elektirikli süpürgeyle ortaligi süpürmeye basladim o sirada görümcemde bilgisayar basinda dedim ne acelesi var internet kacmiyo bi yere sonra mutfaga gidip kayinvalideme dedim niye yardim etmiyo senmisin onu diyen ,hemen kizini sahiplenmeer sanki bisey ddedim alllaahhhh görseniz o lafimi aldi nerelere cekti,tabi ben cok icerledim o ara esim indi asagiya ve bana susmam icin kizdi kendi annesinede kizdi uzatma diye allahtan esim adaletlidir ama cok icim acidi kizlaar kaynanamin ve görümcemin tepkisinden inanaij 3 saat agladim hamile hamile esim sagolsun teselli etti ama iste kirici sözler insanin aklindan gitmiyor,neyse diyorum allah herkesin kalbine göre versin,ve hergecen gün anliyorumki,aileyle oturmak büyük hataymis..ne kadar iyi olsanizda biy erde yaranamiyorsunuz ve gelinsiniz.......saygilarimla gecenin bi vakti yazdim paylasmak istedim kizlar