5 yıllık evliyim daha nisanliykenden kaynanam benle ilgilenmez arayıp sormazdi beni pek begenmedi sanırım ve bunu çaktırmadan belli etti. Bende hep kendi kendime bakalım ilerde kaynimin eşine nasıl davranacak göreceğim derdim. Ve esimede hep derdim annen bana yapmacık diye. Kardesim evlendi düğününe gelmedi bahaneside askerdeki oğlu gelmiş onla şehir dışındaki abisine gidecekmiş. Halbuki istese oğluna bir sonraki hafta gidelim derdi. Kaynım nişanlandı eltimle o kadar çok ilgilenirki hadi bu umrumda değil 2 yaşında çocuğum var eltimle fısır fısır beni cekistiriyo. Yok işte çocuğun üstüne çok dusuyomusum yok çocuk kendi oynamayı bilmiyomus fazla niyete goturmuyomusum yetti artık herkesin yanında çaktırmadan laf sokuyo. Bugün gezmeye gittik arkamı dönüyorum eltime dedikodumu yapıyor. Eltim nişanlı daha. Onunda aklını bu cekiyo bana karşı. Yanına gidesim gelmiyor ama sırf günah yaşlı diyorum bsy demiyorum ama bugün gerçekten delirtti. Misafirliğe gittik çocukla ilgili yok oynamasını bilmiyor yok işte öbür çocuk var gittiğimiz yerin bak o biliyor ki oynamiyodu o da... Gerçekten terslicem artık cevremdekileri bana karşı sogutuyo çaktırmadan. Evim hakkında konusmus dağınık vs kulağıma geldi inanın sürekli toplarim arada bı ev hali işte. Dip dibe oturuyoruz çünkü. Yüzüme güler arkamı dondugum an başlar dedikoduma. Eltim elini öpmek nerdeyse ben anlamadım gitti.
Son düzenleme: