Kayinvalidemin tavırlarına karşı nasıl davranmaliyim?

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.836
1.746
133
40
5 yıllık evliyim daha nisanliykenden kaynanam benle ilgilenmez arayıp sormazdi beni pek begenmedi sanırım ve bunu çaktırmadan belli etti. Bende hep kendi kendime bakalım ilerde kaynimin eşine nasıl davranacak göreceğim derdim. Ve esimede hep derdim annen bana yapmacık diye. Kardesim evlendi düğününe gelmedi bahaneside askerdeki oğlu gelmiş onla şehir dışındaki abisine gidecekmiş. Halbuki istese oğluna bir sonraki hafta gidelim derdi. Kaynım nişanlandı eltimle o kadar çok ilgilenirki hadi bu umrumda değil 2 yaşında çocuğum var eltimle fısır fısır beni cekistiriyo. Yok işte çocuğun üstüne çok dusuyomusum yok çocuk kendi oynamayı bilmiyomus fazla niyete goturmuyomusum yetti artık herkesin yanında çaktırmadan laf sokuyo. Bugün gezmeye gittik arkamı dönüyorum eltime dedikodumu yapıyor. Eltim nişanlı daha. Onunda aklını bu cekiyo bana karşı. Yanına gidesim gelmiyor ama sırf günah yaşlı diyorum bsy demiyorum ama bugün gerçekten delirtti. Misafirliğe gittik çocukla ilgili yok oynamasını bilmiyor yok işte öbür çocuk var gittiğimiz yerin bak o biliyor ki oynamiyodu o da... Gerçekten terslicem artık cevremdekileri bana karşı sogutuyo çaktırmadan. Evim hakkında konusmus dağınık vs kulağıma geldi inanın sürekli toplarim arada bı ev hali işte. Dip dibe oturuyoruz çünkü. Yüzüme güler arkamı dondugum an başlar dedikoduma. Eltim elini öpmek nerdeyse ben anlamadım gitti.

Son düzenleme:
5 yıllık evliyim daha nisanliykenden kaynanam benle ilgilenmez arayıp sormazdi beni pek begenmedi sanırım ve bunu çaktırmadan belli etti. Bende hep kendi k
Arkası yarın mı bu?

5 yıllık evliyim daha nisanliykenden kaynanam benle ilgilenmez arayıp sormazdi beni pek begenmedi sanırım ve bunu çaktırmadan belli etti. Bende hep kendi kendime bakalım ilerde kaybının eşine nasıl davranacak göreceğim derdim. Ve esimede hep derdim annen bana yapmacık diye. Kardesim evlendi düğününe gelmedi bahaneside askerdeki oğlu gelmiş onla şehir dışındaki abisine gidecekmiş. Halbuki istese oğluna bir sonraki hafta gidelim derdi. Kaynım nişanlandı elimle o kadar çok ilgilenirki hadi bu umrumda değil 2 yaşında çocuğum var elimle fısır fısır beni cekistiriyo. Yok işte çocuğun üstüne çok dusuyomusum yok çocuk kendi oynamayı bilmiyomus fazla niyete goturmuyomusum yetti artık herkesin yanında çaktırmadan laf sokuyo. Bugün gezmeye gittik arkamı dönüyorum eltime dedikodumu yapıyor. Eltim nişanlı daha. Onunda aklını bu cekiyo bana karşı. Yanına gidesim gelmiyor ama sırf günah yaşlı diyorum bsy demiyorum ama bugün gerçekten delirtti. Misafirliğe gittik çocukla ilgili yok oynamasını bilmiyor yok işte öbür çocuk var gittiğimiz yerin bak o biliyor ki oynamiyodu o da... Gerçekten terslicem artık cevremdekileri bana karşı sogutuyo çaktırmadan. Evim hakkında konusmus dağınık vs kulağıma geldi inanın sürekli toplarim arada bı ev hali işte. Dip dibe oturuyoruz çünkü. Yüzüme güler arkamı dondugum an başlar dedikoduma. Eltim elini öpmek nerdeyse ben anlamadım gitti.
Tiplu katliam yapalim bayanlar bi gun drnk gelelim kaynanalari fena edelimm

Herkesin yanında çocuğumla ilgili laf sokuyo kimbilir neler diyo

5 yıllık evliyim daha nisanliykenden kaynanam benle ilgilenmez arayıp sormazdi beni pek begenmedi sanırım ve bunu çaktırmadan belli etti. Bende hep kendi kendime bakalım ilerde kaynimin eşine nasıl davranacak göreceğim derdim. Ve esimede hep derdim annen bana yapmacık diye. Kardesim evlendi düğününe gelmedi bahaneside askerdeki oğlu gelmiş onla şehir dışındaki abisine gidecekmiş. Halbuki istese oğluna bir sonraki hafta gidelim derdi. Kaynım nişanlandı eltimle o kadar çok ilgilenirki hadi bu umrumda değil 2 yaşında çocuğum var eltimle fısır fısır beni cekistiriyo. Yok işte çocuğun üstüne çok dusuyomusum yok çocuk kendi oynamayı bilmiyomus fazla niyete goturmuyomusum yetti artık herkesin yanında çaktırmadan laf sokuyo. Bugün gezmeye gittik arkamı dönüyorum eltime dedikodumu yapıyor. Eltim nişanlı daha. Onunda aklını bu cekiyo bana karşı. Yanına gidesim gelmiyor ama sırf günah yaşlı diyorum bsy demiyorum ama bugün gerçekten delirtti. Misafirliğe gittik çocukla ilgili yok oynamasını bilmiyor yok işte öbür çocuk var gittiğimiz yerin bak o biliyor ki oynamiyodu o da... Gerçekten terslicem artık cevremdekileri bana karşı sogutuyo çaktırmadan. Evim hakkında konusmus dağınık vs kulağıma geldi inanın sürekli toplarim arada bı ev hali işte. Dip dibe oturuyoruz çünkü. Yüzüme güler arkamı dondugum an başlar dedikoduma. Eltim elini öpmek nerdeyse ben anlamadım gitti.
Niye bu kadar tepenize cikariyorsunuz ki kayinvalidenizi .. ilk dedikoduyu duydugunuzda coktan gidip konusmaniz gerekirdi .. siz böyle sustukca siz afedersiniz ama saf aptal yerine koyar böyle devam eder ..

Niye bu kadar tepenize cikariyorsunuz ki kayinvalidenizi .. ilk dedikoduyu duydugunuzda coktan gidip konusmaniz gerekirdi .. siz böyle sustukca siz afedersiniz ama saf aptal yerine koyar böyle devam eder ..
Ben bişey demedim der atar kendini oraya buraya yalancı biri cunku

Niye bu kadar önemseyip kafaya takıyorsunuz ki onun sözlerini veya gereksiz hareketlerini.Siz bildiğiniz gibi devam edin yaşantınıza,canınızı çok sıkmaması için ciddi ve mesafeli davranın.Huyu böyleyse diğer gelinide anlar yakında.Dedikodu ortaklığı yaparak durumu idarede edebilir belli de olmaz tabiki.Siz fazla ciddiye alıp sinirinizi boşuna bozmayın derim.

Kayinvalidemi oldugu gibi kabul ettigim gunden beri daha mutluyum.Altmis yasindaki kadinin ben hic bir huyunu degistiremem,kizim gibisin desede asla olamam.O klasik bir kayinvalide ben de onun geliniyim.Ne yapsam "el kiziyim" o yuzden once kendime ceki duzen verdim,daha da olgunlastim onu da degistiremeyecegimi anladim,oldugu gibi kabul etmeye karar verdim.O bur turlusu her hareketi lafi baticakti,icten ice kinim articakti.simdi ise bir laf sokmaya kalksa cokta 🍑💩🍑 modundayim ve daha mutluyum 10 senemi yediler bir on senemi daha yemelerine izin vermem!!

Ben bişey demedim der atar kendini oraya buraya yalancı biri cunku
Keşke video çekebilsen. Aman neyse, fazla muhabbet ayrılık getirir. Bir kac ay sonra seyret cümbüşü. Gelir o eltiyi de sana kötüler. O zaman verirsin ağzının payını.

Yapabilirseniz eviniz yuvaniz ayri olsun tasinin mutlaka. Olmuyorsa birlikte takilmamaya calisin. Kendinize kendiniz gbi arkadaslar edinin. Ve o geldigin de siz ona oyle davrann kakara kikiri yapip catlatin onu sonucta o yasli siz genc. Oglunuda aldinz sizi kiskaniodur. Sizi kiskandgi icinde eltiyi yanina cekiodur. Eltide yaranmak icn el mecbur . Karakterli olsa o da tersler zaten napiyorsunuz gelininiz diye bosverin o yuzden sallamayin. Kaliteli insanlar tutun cevrenizde. Gerekirse ortamda konusturmayin o bisiler demeden siz sohbet acin. Hoslanmadgi sekilde giyinin konusun yannda eşinize canm cicim yapip kahkahalar atin. En iyi kaynana olmayan kaynana :)

Kayinvalidemi oldugu gibi kabul ettigim gunden beri daha mutluyum.Altmis yasindaki kadinin ben hic bir huyunu degistiremem,kizim gibisin desede asla olamam.O klasik bir kayinvalide ben de onun geliniyim.Ne yapsam "el kiziyim" o yuzden once kendime ceki duzen verdim,daha da olgunlastim onu da degistiremeyecegimi anladim,oldugu gibi kabul etmeye karar verdim.O bur turlusu her hareketi lafi baticakti,icten ice kinim articakti.simdi ise bir laf sokmaya kalksa cokta 🍑💩🍑 modundayim ve daha mutluyum 10 senemi yediler bir on senemi daha yemelerine izin vermem!!
Çok doğru fikirleriniz aynen dediğiniz gibi yapılması gerek bende dediğiniz gibi yapmak istiyorum önemli olan eşim ve benim düşüncelerim o anca konuşur diyorum ama evliliğimizin ilk yıllarındaki söylemleri aklıma geliyor arada şu an 8. Yılımıza girecek olmamıza rağmen sinirlerim bozuluyor

Cocunlugu ayni takma. Benimki benim arkamdan konuşmuş konuşmuş, telefonla biri aradı gelin kapıyı, iş yapıyor mu vs bağıra bağırsa konuşuyor telefonda. Ne diyecegini bilemedi, yanımda vs kekeledi. Bir dey diyeceksen gel bana söyle , elaleme anlatma dedim telefonu kapatınca.

Hiç sıkıntı etme eltin evlensin onun arkasındanda size bişeyler anlatcak bak şöyle düşün en azından onu çözmüşsün çok canını acıtcak şeyleri anlatma samimiyetsiz olcak ama konuş gül kendi bildiğini yap bu hayat senin ne güzel evladın var ilgili bir annesin canını sıkmasına izin verme sakın değişmiyorlar benimki çok seviyorum diyor herkesin yanında gelinlerimi yalnızlen eltimi o kadar çok anlatıyorki kadından ben soğudum şimdi dinliyorum cevap vermiyorum çünkü 2 gün sonra değişiyor

Back
X