Canım eşimle 12 yıldır birlikteyiz 1 yıldır evliyîz 1 yıl önceki kv başka 2 yıl önceki kv başka 10 yıl önceki kadın bambaşka bîri
Oğullarını kıskanıyo bazıları işte seni rakip görüyorlar ara bozmak için yapıolar
Ama onlar annelerini melek görüyorlar suçlu bizler oluyoruz.
Okadar akıllılarkiii şeytana pabucunu ters giydirirler .
Eşimden önce gitsem evine 5 saat otursam benimle sadece laf sokmak için konuşur başkada tek kelime etmez oğlu gelince kapı çalar çalmaz benim oturduğum koltuğa damlar bi ilgi bialaka kızımlarrr canımlar iyilik gelinim sensin başkası olsa sevemezdimler ama adam tuvalete gitse kadın gene aynı oluo
Aslında demek istediği şu "Can'ın çıksın canımınaldın benden"
"Nerden aldık seni gelin diye almaz olaydık"
Seninkide o misal
ailem bişey demiyo onlarla konuşmadım çünkü onlara yansıtmak istemedim nişanlımla konuştum oda beni suçlu gösterince acaba ben miyim suçlu diye düşünmeye başladım. Sizlerden fikir almak için buraya yazdım bende. ama böyle devam ederse kayınvalidemle konuşmayı düşünüyorum.
Sık sık gitmeyin siz de, biz de 1 aylık nişanlıyız nişanlım bir kere geldi o da anaanneme babam biraz tutucu olduğundan tam nişanlılar gibi olamasakta fazla muhabbet tez ayrılık getirir demişler mesafe her zaman iyidir. Ayrıca şu erkeklerden biri de çıkıp neden acaba deyip annesinin ve ya her kimse akrabasının tavırlarını bi gözleme almaz mı arkadaş? Hep te gelin abartır, saçmalar..
Merhaba ben daha 4 aylık nişanlıyım. Nişandan önce kayınvalidemle aramızda hiç bişey yoktu gayet iyi anlaşıyoduk ama nişan zamanı ve sonrası birden bana karşı tavırları değişti. Ben evlerine gittiğimde ben yokmuşum gibi davranıyo sadece bi öylesine hoşgeldin diyo o kadar hep beş karış surat. Bir keresinde gittiğimde yeğeni ordaydı ben koltukta oturuyorum onlar yeğeniyle beraber masaya geçmişler orda konuşuyolar gülüyolar falan çok tuhafıma gitti yaptığı hareket sesimi çıkarmadım. Geçen hafta yine ailece gittik evlerine bu seferde tavırları aynı şekildeydi kızıyla beraber kulaktan kulağa konuşuyolar gülüyolar hadi beni geçtim benim annem babam kardeşim de orda. Kendi aralarında kendi havalarındalardı çok zoruma gitti yaptıkları. Konuştuğu zamanda hep bi laf sokma yada ters ters konuşma halinde. Bi kaç kere bu şekilde davrandı bana ama hiç sesimi çıkarmadım ama bu en son yaptığı çok sinirimi bozdu 1 haftadır kendi kendimi yiyorum. Düşünüyorum acaba bişey mi yaptım diye ama yapmadım yapmış olsam bile bu şekilde davranmasını gerektirmiyo. Sonuçta ben o aileye gelin gidicem. Nişanlıma anlattım böyle böyle dedim ama suçlu ben oldum hep bişeyler çıkarıyosun ben niye görmüyorum öyle yaptığını haksızsın diyo bana sanki ben annesine o şekilde davranmışım gibi. 1 değil 2 değil her seferinde aynı şekilde davranılırsa insan patlıyo. Nişan yapıcağımız zaman da 1 kere bile arayıp naptın kızım bişeye ihtiyacın var mı diye sormadı bana. Saolsun kayınpederim aradı elbise diktirdim nişan için nasıl gidiyo kıyafet provaların içine siniyo mu istediğin gibi oluyo mu diye kayınpederim sordu hep. Hiç sıcaklık göremiyorum. Halbuki hiç böyle hayal etmemiştim onunla olan ilişkimi bi anne kız gibi oluruz iyi anlaşırız diye düşünüyodum ama o şekilde yaklaşmıyo bana beni de kendinden uzaklaştırıyo. O bana bir adım gelse ben ona on adım giderim öyle bi yapıya sahibim. Sizce ne yapmalıyım konuşmalı mıyım biraz daha bekliyim mi? Bi akıl verin lütfen. Gerçekten çok moralimi bozuyo bu durum nişanlımla aramızdaki ilişkiyi de etkiliyo.
İş ciddiye binince tribiklasik cnm bunlar. .ana kız diye hayal kurma üzülürsun. Bende kesinlikle sorarım hayırdır bi sorun mu var diye bidaha da muhattap olmazdim..:-( mutlaka en ufak bi lafina bakışına kızmış tir, artik hepp kızacak salla gitsin. .
hosgeldın aramızaMerhaba ben daha 4 aylık nişanlıyım. Nişandan önce kayınvalidemle aramızda hiç bişey yoktu gayet iyi anlaşıyoduk ama nişan zamanı ve sonrası birden bana karşı tavırları değişti. Ben evlerine gittiğimde ben yokmuşum gibi davranıyo sadece bi öylesine hoşgeldin diyo o kadar hep beş karış surat. Bir keresinde gittiğimde yeğeni ordaydı ben koltukta oturuyorum onlar yeğeniyle beraber masaya geçmişler orda konuşuyolar gülüyolar falan çok tuhafıma gitti yaptığı hareket sesimi çıkarmadım. Geçen hafta yine ailece gittik evlerine bu seferde tavırları aynı şekildeydi kızıyla beraber kulaktan kulağa konuşuyolar gülüyolar hadi beni geçtim benim annem babam kardeşim de orda. Kendi aralarında kendi havalarındalardı çok zoruma gitti yaptıkları. Konuştuğu zamanda hep bi laf sokma yada ters ters konuşma halinde. Bi kaç kere bu şekilde davrandı bana ama hiç sesimi çıkarmadım ama bu en son yaptığı çok sinirimi bozdu 1 haftadır kendi kendimi yiyorum. Düşünüyorum acaba bişey mi yaptım diye ama yapmadım yapmış olsam bile bu şekilde davranmasını gerektirmiyo. Sonuçta ben o aileye gelin gidicem. Nişanlıma anlattım böyle böyle dedim ama suçlu ben oldum hep bişeyler çıkarıyosun ben niye görmüyorum öyle yaptığını haksızsın diyo bana sanki ben annesine o şekilde davranmışım gibi. 1 değil 2 değil her seferinde aynı şekilde davranılırsa insan patlıyo. Nişan yapıcağımız zaman da 1 kere bile arayıp naptın kızım bişeye ihtiyacın var mı diye sormadı bana. Saolsun kayınpederim aradı elbise diktirdim nişan için nasıl gidiyo kıyafet provaların içine siniyo mu istediğin gibi oluyo mu diye kayınpederim sordu hep. Hiç sıcaklık göremiyorum. Halbuki hiç böyle hayal etmemiştim onunla olan ilişkimi bi anne kız gibi oluruz iyi anlaşırız diye düşünüyodum ama o şekilde yaklaşmıyo bana beni de kendinden uzaklaştırıyo. O bana bir adım gelse ben ona on adım giderim öyle bi yapıya sahibim. Sizce ne yapmalıyım konuşmalı mıyım biraz daha bekliyim mi? Bi akıl verin lütfen. Gerçekten çok moralimi bozuyo bu durum nişanlımla aramızdaki ilişkiyi de etkiliyo.
hosgeldın aramızaiş resmıyete gırmıs kaynanalık baslamış kayınvalıdelık o yuzukle tarıhe karıstı daha neler görceksın sende hemen samımıyet kurmussun kaynanasıyla anne kız olanı gordun mu ben gormedım görmek kısmet olmadı nısanlıyken ne ısın var alıstıyosun evlenınce 1 gun gıtme neler duycaksın uzak dur canım
bende hiç görmedim belki öyle oluruz diye ümit etmiştim ama daha şimdiden başladık[/ keske canım bende cok ısterdım ama mumkun deıl ben cok mesafelıyımdır genede arada laf sokmaktan gerı kalmaz bıde samımı olsaydım yandım gıttısamımıyet kurmuycaksın yuz bulmuycak unutmuycaksın o bı kaynana nısanlında sımdıden annecı oldugu gosterp tavrını koymus işin zor görme duyma takma yoksa daha cok uzulursun
Hepsi birbirinin aynisi olmasada birbirlerine cok benziyolar,en basta hicbir beklentiyle baslamiyacaksin,anne kiz gibi oluruz,beraber gelir gideri,beraber aglar guleriz,olmuyo bunlar,ancak insanin kendi annesiyle yapabilecegi seyler bunlar,ne kadar iyi olurlarsa olsunlar,hep bi yanlis,eksik arama, istemedikleri durumlar oldugunda hep bi laf sokma cabasi hepsinde var bu kv.lerin.en iyisimi bundan sonra beklentini azalt ki evlendikten sonra fazla uzulmeyesin,o zaman dahada artacak bu tur tripler,tutumlar cunku.o sana nasilsa sende ona oyle ol.ne eksigi ne fazlasi,esinede buyuk bi olay olmadikca anlatma,sizin iliskinizde o sekilden ibaret olsun.
bizde 10 yıldır birlikteyiz canım 4 aydır nişanlıyız ne olduysa bu nişan süresinde ve sonrasında oldu zaten bir anda değişti tavırları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?