- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.572
- 108
- Konu Sahibi burcumsu12
-
Evet aynen de öyle olur yüksek ihtimalle. Ama bu devirde idare edilebilmeli diye düşünüyorum. Sonuçta kira büyük yük.Ya da kışın-yazın biraz da sizde kalalım deyip uzun süreli gelmeleri gibi durumlar da olabilir mi
Bence asla gitmeyin köyde yapamazlar geri gelirler falan hiç gerek yok derim .Merhabalar. Kayınpederim birkaç ay sonra emekli oluyor. Emekli ikramiyesini de katarak köyden ev alıp oraya temelli yerleşme kararı verdiler. Kayınvalidem şehirdeki evimize siz geçin kiradan kurtulun diyor. Bebek bekliyorum. Kiradan kurtulmak benim için büyük fırsat hem ev benimkinden geniş, muhit çocuk yetiştirmek için güzel,hem de rahatça istediğim kadar ücretsiz izne ayrılırm. Gelgelelim çekincelerime. O ev onların sonuçta. İlerde başıma kalkarlar mı herhangi bir sebeple? Şu an aramız iyi fakat zamanla insan ilişkilerinin ne olacağı belli olmuyor. Ya da kışın-yazın biraz da sizde kalalım deyip uzun süreli gelmeleri gibi durumlar da olabilir mi diye kaygılanmıyor değilim. Artıları ne kadar fazla olsa da eksileri de o kadar endişe verici. Fikirlerinizi bekliyorum.
Tabi köy gibi yerde 15 bin kira geliri çok iyi olurdu. Pişman olmuşlardır ama yine de 6 ay kalmak da insafsızlık.Ailelerine her ay belli miktar yolluyorlar. Yılda 2 bayramda mutlaka giderler bolca alışveriş yaparlar. Ama şuan o ev en az 15 bin liralık kirası olan bir ev. Yine de ona yakın miktar yollamıyorlar. Maksimum 2000 yolluyorlardır. Değerli bir semtte ev. Yani ne kadar yardım etseler de yaşlılar bir kez pişman oldu. Ayrıca sigara kullanıyorlar her yere araçla gidiyorlar köyde. yakıt ve sigara masrafı da artınca kirada olsa ne kadar rahat ederdik ya muhabbetleri olmaya başladı
Klima var artık herkeste. Elektrikli soba da alırlar. Yani sürekli soba yakmak zorunda değillerEvet sobalı bir yer
Ama aynı şey değil ki. Kendi evindeyse kabul etmeme sansi var. Obur turlu ev onlarin diye kabul etmek istemese de mecbur susacak.Birde onlar köye gidip oturdukları evi de kiraya vereceklerse. Kalacak olan kışın yine gelip sizde kalır
Kabul etmeyen kişi sayısı 100 kişiden 2 kişidir bence. 2 kişi arasına giriyorsa doğruAma aynı şey değil ki. Kendi evindeyse kabul etmeme sansi var. Obur turlu ev onlarin diye kabul etmek istemese de mecbur susacak.
Kışı sizde geçirirler ona göre hazırlıklı olun.Merhabalar. Kayınpederim birkaç ay sonra emekli oluyor. Emekli ikramiyesini de katarak köyden ev alıp oraya temelli yerleşme kararı verdiler. Kayınvalidem şehirdeki evimize siz geçin kiradan kurtulun diyor. Bebek bekliyorum. Kiradan kurtulmak benim için büyük fırsat hem ev benimkinden geniş, muhit çocuk yetiştirmek için güzel,hem de rahatça istediğim kadar ücretsiz izne ayrılırm. Gelgelelim çekincelerime. O ev onların sonuçta. İlerde başıma kalkarlar mı herhangi bir sebeple? Şu an aramız iyi fakat zamanla insan ilişkilerinin ne olacağı belli olmuyor. Ya da kışın-yazın biraz da sizde kalalım deyip uzun süreli gelmeleri gibi durumlar da olabilir mi diye kaygılanmıyor değilim. Artıları ne kadar fazla olsa da eksileri de o kadar endişe verici. Fikirlerinizi bekliyorum.
Bencede böyle olur, en azından kira paranı biriktirirsin, yaşam kaliten artarBirde onlar köye gidip oturdukları evi de kiraya vereceklerse. Kalacak olan kışın yine gelip sizde kalır
O eve gecmeyin. Onlara da evi hic kapatmayin kis gelince soba sizi zorlarsa gelir kalirsiniz deyip sizde uzun uzun kalamayacaklarini belirtmis olursunuzMerhabalar. Kayınpederim birkaç ay sonra emekli oluyor. Emekli ikramiyesini de katarak köyden ev alıp oraya temelli yerleşme kararı verdiler. Kayınvalidem şehirdeki evimize siz geçin kiradan kurtulun diyor. Bebek bekliyorum. Kiradan kurtulmak benim için büyük fırsat hem ev benimkinden geniş, muhit çocuk yetiştirmek için güzel,hem de rahatça istediğim kadar ücretsiz izne ayrılırm. Gelgelelim çekincelerime. O ev onların sonuçta. İlerde başıma kalkarlar mı herhangi bir sebeple? Şu an aramız iyi fakat zamanla insan ilişkilerinin ne olacağı belli olmuyor. Ya da kışın-yazın biraz da sizde kalalım deyip uzun süreli gelmeleri gibi durumlar da olabilir mi diye kaygılanmıyor değilim. Artıları ne kadar fazla olsa da eksileri de o kadar endişe verici. Fikirlerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?