annelik nedir bilmiyor mu allah aşkına..
çok istiyorsa evlatlık alsın yada menapozdan önce doğuraymış bi tane daha tööbe yaa..
deli midir nedir. eski kafalılık başka bişey değil.
yurt dışında şartların daha iyi olmasını bahane et.böyle bi teklif yapıyosa zaten düşüncesizdir.aslaaaaaa deliye çocuğunu emanet etme..
eşine de bi düşünsün annesiz büyürse nolurdu?
bir de şu var: diğer ikisi sende kalacak, biri gidecek.. giden çocuk dışlanma psikolojisiyle asla sizi affetmez.. Allah sizi ayırmasın kardeşim
Ne cahil insanlar var su dünyada. Valla cok güzel laflar etmissin, cocuk esirgeme kurumundan gidip alsin bir cocuk dogru, sevabi bile var bunun.
Canini niye sIkIyorsunki arkadasim, cocuk senin cocugun, isterse 10 yil istesin gül gec bence.
Komik valla ya, böyleside hic duyulmamis
kesinlikle verme çocuğunu.
anneden uzak büyüyen çocuklar,içine kapanık,iletişimi zayıf daha bir sürü psikolojik problemle büyüyorlar.yazık değil mi çocuğa ya hu?
sana düşman olur büyüyünce.
senin evladından ayrılma psikolojinde çabası olacak.
kesinlikle verme.
eni konu 6 ay ne olacak ki demiş kocan...elime verseler parçalarım onu teklif ettii anda ama kusura bakma ..
bir kere 6 ay falan verirsen o kadın o çocuğu size hiç vermez..anne ve babasından ayrı büyüyen çocuklar da borderline kişilik bozukluğu oluyormuş..iki yaşında çocuğun anne baba sıcaklığına ihtiyacı vardır babaanne sıcaklığına değil..ne bencillik ya!can sıkıntısını neyle gidermek istiyor..
ondan sonra o çocuk size düşman büyür..
bu erkekler empati özürlü bir sorsanıza kendisini ufakken verselermiş bir akrabasına ana babasına düşman büyümezmiydi diye...
böle bi saçmalık olabilirmi yaa evet denilecek bişi değil ha bakmak sana yardım etmek istiyosa buyursun gelsin senin yanında baksın madem o kadr yardımsever birisi gelsin hem sana yardım etsin hem çocuğa baksın yani bu olucak işmi böle saçmalık olabilirmi yaa ben evlendiririm vs. sanki o doğurdu çocuğu böle sahiplenmelerine sinir oluyorum doğruduğuna göre bakabilecekti allah o gücü veriyoki insana bakabiliyo bneim annem 5 çocuğa baktı hemde 2 şer yaş arayla oldu en küçükleri benim hepimizin arasında 2 şer yaş var annemin yanındada kimseside yoktu baktı bakabildi allah yardım etti kocanda yanlış yapmış senin yanında olmalıydı hadi bir hafta bakar ahdi diyelimki bir ay bakar sonra siz bakın der yani bir ay bile uzun bir süre ama varsayalım o zaman tamam amenna ama ben büyütürüm ben evlendiririm sanki çocuğun anası babası yokda ona kaldı evlendirmek ayy ne sinir bozucu bişi üzülme canım sen zaten vermişsin ağzının payını seni ezip geçemezler takma kafana
teklife bak ya insan çocuğundan nasıl ayrılır çocuğum olmadığı halde böyle bi teklifi kayınvalidem bana dese kuyameti koparırım.ne demek ya bana ver ben bakım evlendirim sankı pazardan domates istiyo.ne günlere kaldık
et tırnakdan ayrılır mı ya nasıl bir zihniyet.sonuçda sen kendine güvenmesen zaten 3. ye kalkışmazsın.aman sakın öyle bir hata yapayım deme sonra için yanar valla.
kayınvalidenin o kadar canı sıkılıyor bir uğraş arıyorsa kendine bir hayır kurumunda gönüllü olarak çalışsın hem sevaba girer hemde o insanların işini hafifletir.abuk subuk planlara çalışmaz kafası
Bence kayınvalindenin çocuğa bakma sebebi şu olmasın ben çocuğa bakarsam her zaman para gelir diye düşünmesin.Eğer çok paragöz istekçi olarak sezinlediysen kayınvalideni bence eminim ondandır.Yoksa şunu diyeyim ben çok gördüm oğlu beş parasız çocuklarının dahi yüzüne bakmayan insanları.Yada çıldırmış olmalı kadın
ayyy ne insanlar var yaaa sabah sabah sinirlerim tepeme çıktı resmen klava:
o hangi zihniyetle ister ne hakkı var üstünde
biz burda evlat hasreti çekiyoruz çocuğumuz olmuyo ah bi gelse gözüyle bakıyoruz
bi de ben doğurcam büyütcemde başkasına vericem
acaba kendisi verirmiymiş bi sormak isterdim klava:
sakin seni boyle birseye ikna etmelerine ya da dayatmalarian izin verme.oyle bir sey asla olamaz.ben cok yakinimda yasadim ayni seyi.cocuk farkli nedenlerden dolayi babaenneye verilmisti.buyudu,kocaman insan oldu,kendini ailesinden dislanmis,sevilmeyen,istenmeyen birisi gibi hissetti her zaman.psikilojisi asla duzelmedi.anne baba sevgisinden mahrum gecirdigi onca yilin ardindan kendini hep horlanmis gordu.kendine guvensiz oldu.simdi evlenmeyi aklindan bile gecirmiyor cunku aile kavramini bile sevmiyor.cocugunun bu hale gelme ihtimali var.sen annesin oyle seylere boyun egme.
allah allah çüşş diyecem yani
kocanada çok kızdım bu ne kadar saçmalık böle öyle bi konuyu konuşmak bile çok yanlış bence..lmaz:
ayrıca kaç çocuk doğuracağına kayınvalidenmi karar verecekmiş ne demek 3. istemiyordu istersem 10 tane doğururum yaaa lülülülülülü
anlayamıyorum böle insanları gerçekten kafamçokkarıştı