Kayinvalidemin teklifine bakar msnz?

ohaaaa yani yaaaa. yani bu kadar i da fazla. ne güclükle insan hamile bile kalip doguruyor… bide kalkip ona mi verecen??? bu cocuk yarin öbür gün demez mi ana sen bana niye bakmadin???? Esin bide nasil der kisin getirecem yaza kadar bakarmisin???? Ona ne dedin, o böyle söyleyince????

bide yanlislikmi oldu??? sen basta yazdin kücük oglani istedi sonrada yazdin cocuk okula gidiyor??????

Dondum kaldım valla o kadın anne değilmi zamanında o evladını verseymiş çok biliyorsa

yok deve...böyle birşeyi bir teklif olarak bile sana söylemesi bu kadınla bir daha konuşmama sebebi bence....bu azim varken kendi doğursun bitane...

ANNE gibi yar mı olur yaa
k.validen hadi bencilce davranıyor
eşine ne demeli
bi de arkadaşlar oturmuş anne sevgisini tartıyorlar
sakın baskı altında kalıp da böyle bişeye izin verme arkadaşım
aynen dediğin gibi yarın o çocuk sana hesap sorar
yakın bi ark. annesi anneannesine bırakmış
kız şimdi evli
annesine bir yabancı
anneannesine bakıyor ve ona bişi olucak die aklı çıkıyor

yuh ya yuh. bizim milletimiz tembel bence kayınvaliden tek kalmak istemiyordur. yaşlanınca senin çocuğunu ulak yapacak. getir oğlum götür oğlum. sonrada oğlunu evlendirecek. gelin mecbur. boşyeremi evlendirdim diyecek. hizmetçi gibi kullanacak. aa birde gelini kıskanacak torunumu elimden aldı diyecek : )

kendini çok akıllı olduğunu sanıyor herhalde kayınvaliden plana bakarmısın. insanlar gelecek deyince yaşlılık var başka bişey yok sanıyorlar herhalde. Ahireti kimse düşünmüyormu yaaa.

Allah herkese akıl versin, merhamet versin ne diyelim.

resmen kafayı sıyırmışlar arkadaşım kusura bakma bu ne saçma bişe ya teklif bıle edilemez

bıde demişki iş bulur da bilmem ne allah aşkına türkiyedeki iş sorunundan haberi yok o kadıncağızın heralde yurtdışında daha iyi bi gelecek kurulabılır o çocuğa üstelik neden bakamayacaksınız ki çocuk parası almıyomusunuz siz
ayyy çok sinirlendım delimidir nedir

ne olursa olsun tavrınızı koyun böyel bişe yapmayın
yok ev yapcakmışda bilmem neymiş
kim yavrusundan ayrılır ya
nası düşünmüş bunu allah ıslah etsin

inanmıyorummmmmmmmmakannehir
pes yani bu kadarıda olmazkii

kaynanalar platformunda çığır açar valla senin bu kaynanan güzelim

Söylenecek laf yok sen zaten gereğini çok güzel bir şekilde söylemişsin...

O kadın yalnızlıktan bunalıma girmiş galiba.

Annenin yerini babaanne tutar mı ya?

Ben sadece şuna takıldım eşin bu kadar dar nasıl yaklaşıyor olaya?

Sen bu kadar mantıklı bir kadınken böyle bir aileyi nasıl kabul ettin? Şaşılacak durum doğrusu...

Sen zaten vermeyeceksin çocuğunu. Konu kapanmıştır.

:dilcikar:

Söyledim sekerim, evlatlik al madem canin SIKILIYORSA, burda yurt var aama otobûsle gidip gelmesi zor olur dedikafamçokkarıştı Hem ordaki çocuk benim torunumun yerini tutarmi demesi yokmu?-tatlicadiarzu- daha çok genç üstelik 50 yasinda!!!! Akkiliyim diye ortalikta gezer birde Çok üzgünüm çoook

Hayir dilara küçûk oglumu istiyor, sen dogurunca bakamazsin diye kötükedihüso Ondan daha iyi bakacagimi kesin. Neden oyle diyor bu kadin anlamiyorum. Isi gücü benimle ugrasmak. 1 ayligina izine giderim burnumda getirir igne gibi laf sokustura sokustura

hey allahım ya kayınvalidenin kesin aklından bir zoru var..
eşinde telefonda asla böyle bir şey olamaz diye niye kestirip atmadıki...

sen daha ne düşünüyon bu kadın neden böyle diyor diye. bırak ne hali varsa görsün. senin eşinde bi garipmiş kusura bakmada. yani sana böyle bi teklif gelmeden anne hop nediyon sen ben çocuğumu niye sana vereyim diye lafı yapıştırmalıyıdklava: hadi k.validen çatlak, eşinin zoru ne??

Asla vermem kesin. ben en çok esime kizdim aslinda. Aslinda çok iyi bir insan esim, ama annem yazik torunu özlüyor gitsin varsin, nolucak yaza gideriz aliriz demesi beni çok ûzdü. Benim annene söylediklerimi senin agzindan çikmasini isterdim dedim. Yeri geliyor dengesizligi oluyor onunda iste -tatlicadiarzu-
SOnra ben cay cay ötügüm zaman (esimden çit ses çikmiyor ya annesine karsi, mecbur kaliyorum) sonra kötü kadin ferhunde oluyorum. hatta bana öyle demisti ondan ne farkin var diye:uhm: yok anam bu aile çok dengesiz vallahi

Şaka gibi bir şey bu, tamamen kayınvalidenin bencilliğinden ileri geliyor galiba, kendini çok yalnız hissediyorsa uğraşacak başka meşgale bulsun, insanı evladından ayırmak ne demek! Hem bu zihniyetteki bir insana çocuk da emanet edilmez.
Eşine bu konuda iş düşüyor, seni annesiyle bu konuda muhatap etmeyip kendisi bu işin olmayacağını net olarak anlatmalı ve kadın da bir daha bu lafı açmamalı bile. Allahtan uzakmışsın kayınvalidene, aynı şehirde filan olsanız kim bilir başka ne icatlar çıkaracaktı.

sakınnn böle bıseye aklından gecırme
evladını kaybedersınlmaz:
neler duycaz daha ya kadına bak
olamayı versın turkçsi illkı pekıstırr şok oldum ya

töbe töbe yaaaa.....Sen isteyerek 3.çocuğuna hamile kalmışsın bakamayacak olsan bile böyle bişey teklif edilirmi yaaaa...
Bide niye illa bakacak bi çocuk arıyorki çok meraklıysa doğursun bi tanede otursun baksınn...Ne saçma bişey bu yaaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…