- Konu Sahibi justtmarried
ben kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum ve çoook memnunum. hiç bir zamanda pişman olmadım. evim 3 odalı kızım için bir oda olmamasına rağmen yine de buradan başka bir yere taşınmayı düşünmem. ben ona annem derim oda bana yavrum der. öyle müdahaleci, ısrarcı, bunaltıcı bi tavrı yok.beraber kahve içer dertleşiriz. hastaneye yada başka bi yere gideceksem de kızım uyuyorsa onu rahatsız etmem hiç. annem alt katta nasıl olsa uyanınca telsizden kızımın sesini duyar. üstünü değiştirir yemeğini yedirir parka götürür aklımda evde kalmaz. yada hasta olurum bi tas çorba getirir. misafirim gelir ya kızımı oyalar ya bana yardım eder. yani ben hiç bi zararını görmedim hiç de pişman olmadım. bu hem benden hemde ondan dolayı ikimizde toleranslıyız ama özgürlüğümüze müdahele ettirmiyoruz. orta yol bulunup baştan konuşulunca bi sorun olmaz diye düşünüyorum.
kayınlar konusuna gelince iki bekar kaynım vardı ama bi kere bile olsa kapıyı çalmadan müsaitmisin demeden evime gelmiş insanlar değiller. bende aşağıya indiğimde asla pat diye odalarına dalmam yani buda karşılıklı ben onlara nasıl davrandıysam araya mesafemi koyduysam onlarda ban aynı şekilde saygıyla mesafeyle yaklaştılar.
yine de söylüyorum kayınvaliden çalışıyormuş sana hadi öyle yapalım hadi böyle yapalım dicek bi zamanı yok hanımın.akşamlarıda yemek konusunda biz eşimle yiyicez size afiyet olsun dersin güzellikle oda anlar zaten.
davetsiz misafire gelince yeni bana eşimin tarafından kimse çatkapı gelmemiştir.kızım var ve evimi çok daıldığı oluyor o sırada kimse gelsin istemem ama gelicek olanlar zatan 1 gün önce yada akşama gelicekse gündüzden haber verirler.buna eltimlerde dahil.
umarım sende sorun yaşamazsın
Amiiiiiin, darısı başıma inşallah. Ben daha bekardım, ozamanlar eşimle aramızda bişey yoktu eltimlede arkadaştım. Kayınlarımdan içi diyordu ki habersiz evime giriyolar, banyoma giriyolar, dolaptan eşya alıyolar. Şimdi benim tanıdığım kayınlarım hiç onu yapacak delikanlılar değiller. Allah korusun öyle bişey yaparlarsa çıldırırım heralde. Ama bu devirde kim kimin evine banyosuna habersiz girer ki dimi. 20-26 yaşında insanlar bu bahsettiklerim.