kayınvalidemin vefatı

askiminaskiyim

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
5.017
4.334
448
Kızlar merhaba ben 1.5 yıllık evliyim..
benim geçen ay kayınvalidem trafik kazasında vefat etti.. evime yakın bir yerde oldu. ben gördüm herşeyi.. çok kötüyüm hiç aklımdan çıkmıyor
sanki o gün yaşanmamış gibi olmamış gibi annemi aradığımda telefona çıkacak bana kızım gel çay koydum yemek yaptım diyecekmiş gibi
hep gözümün önümde kulaklarımda sesi..
diyorum ki ben böyleyim beni kızlarından ayırt etmedi Allah razı olsun bir kez kırılmadım onunla kavga bile etmedim
kızları ne yapsın eşim suskun akşamları konusuyoruz onunla ama erkek nekadar açabilecek ki yüreğini bana
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
biliyorum diyeceksiniz daha kendi annen var daha ne acılar göreceksin ama bu ayrı birşey
bambaşka birşey yüreğim çok acıyor

Allah rahmet eylesin sizlere sabır versin zamanla geçer acınız inşallah.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Allah razı olsun.. evet zamana ihtiyacımız var.. ve şuda var ben bu ay korunmayı bırakıp bebek yapmak için planlar yapmaktaydım.. bu ay içerisinde 3 defa adet gördüm.. dr a gittim ertelendi tabii bebeğimiz..
zaten şu halimle pekde düşünemiyorum bebeği.

Allah razı olsun.. evet zamana ihtiyacımız var.. ve şuda var ben bu ay korunmayı bırakıp bebek yapmak için planlar yapmaktaydım.. bu ay içerisinde 3 defa adet gördüm.. dr a gittim ertelendi tabii bebeğimiz..
zaten şu halimle pekde düşünemiyorum bebeği.

Bence bebek iyi olabilir hem evinize ayrı bir hava katar bence ertelemeyin eğer gerçekten böyle bir isteğiniz varsa

Bence bebek iyi olabilir hem evinize ayrı bir hava katar bence ertelemeyin eğer gerçekten böyle bir isteğiniz varsa

evet..gerçekten bebek isteğim vardı.. ama şuan bilemiyorum acımız daha yeni.. annem daha 50değildi böyle acı bir şekilde olması.. alt üst etti hepimizi.
dr.um 3 ay daha ilaç kullanmamı söyledi .. geleceğe dair bu düşüncem bi planım hayalim kalmadı.. 10 dk içinde ne olduyysa oldu.. ben nasıl 3 ay sonrasını hesap edeyim ki

evet..gerçekten bebek isteğim vardı.. ama şuan bilemiyorum acımız daha yeni.. annem daha 50değildi böyle acı bir şekilde olması.. alt üst etti hepimizi.
dr.um 3 ay daha ilaç kullanmamı söyledi .. geleceğe dair bu düşüncem bi planım hayalim kalmadı.. 10 dk içinde ne olduyysa oldu.. ben nasıl 3 ay sonrasını hesap edeyim ki

Eğer böyle düşünürsen çok sıkıntı yaşarsın. İnsan 1 dakika sonrasını bile hesap edemez ama bebek evin neşesidir sizin acınızı hafifletir.

4 ay önce kayınpederimi kaybettim. Kanserdi ve hastalığının her anında neredeyse yanındaydım.
Ve hastanede ölmeden önce başucunda kuranını okuyanda bendim. :50:
Öldüğünde en az kızları ve nişanlım kadar içim yandı. O kadar sıkmışım ki burnum kanadı cenaze boyunca. :50:
Kendi babama sarılıp babam gitti diye hıçkıranda bendim.
Bunları niye anlattım diye soracak olursan bazen en az öz anne baba kadar seviliyor eşin anne babası.
Çok iyi anlıyorum seni. Eşinin şuan suskun olduğuna bakma içi kor gibidir malum ve henüz patlaması olmadı acısının.
Bol bol düşünmemeye çalışıp eşinize destek olun derim şu zamanda.
Nişanlımda yeni yeni çıkıyor baba acısı... Allah yar ve yardımcınız olsun.
Allah rahmet eylesin anneniz için. :50:

Doğru söylüyorsun tabii ki.. ama ne bileyim. beynim durmuş gibi. söylenecek o kadar şey varken hiç birşey yok oluyor.
Allah'ım yardım etsin hepimize. zor ama öyle ama böyle 1 ay ettik sanırım böyle böyle alışacağız hayat başka şeyler çıkaracak karşımıza telaşa düşücez alışıcaz sonra bakmışız 6 ay olmuş 3 yıl olmuş 5 yıl olmuş

4 ay önce kayınpederimi kaybettim. Kanserdi ve hastalığının her anında neredeyse yanındaydım.
Ve hastanede ölmeden önce başucunda kuranını okuyanda bendim. :50:
Öldüğünde en az kızları ve nişanlım kadar içim yandı. O kadar sıkmışım ki burnum kanadı cenaze boyunca. :50:
Kendi babama sarılıp babam gitti diye hıçkıranda bendim.
Bunları niye anlattım diye soracak olursan bazen en az öz anne baba kadar seviliyor eşin anne babası.
Çok iyi anlıyorum seni. Eşinin şuan suskun olduğuna bakma içi kor gibidir malum ve henüz patlaması olmadı acısının.
Bol bol düşünmemeye çalışıp eşinize destek olun derim şu zamanda.
Nişanlımda yeni yeni çıkıyor baba acısı... Allah yar ve yardımcınız olsun.
Allah rahmet eylesin anneniz için. :50:

Allah rahmet eylesin.. Allahım sizinde yar ve yardımcısı olsun..
Pazar kahvaltısına gidelim diyemedim içimde hep ama dilime gelmedi sabahın erkeninde kalktım temizliğe başladım
hep aklımda anne var arayamadım konuştuk onunla anne yarın ne yapacaksın dedim
bir planım yok annecim dedi
o anda diyemedim anne kahvaltıya gelelim mi diye o da çağıramadı demek ki
ertesi gün ablamın kollarından aldılar o nu
öyle acı ki öyle ağır ki öyle yakıyor ki yüreğimi
kulaklarımdan daha öteye doluyum
eşimin yanında ağlamıyorum ablalarımın yanında ağlayamıyorum
onlara destek olmaya çalışıyorum
o kadar güçlü birisi değilim
ama olmaya çalışıyorum
gözlerinin içine bakıyorum
yanıyorum kocama
yanıyorum ablalara
yanıyorum babama

Allah rahmet eylesin.. Allahım sizinde yar ve yardımcısı olsun..
Pazar kahvaltısına gidelim diyemedim içimde hep ama dilime gelmedi sabahın erkeninde kalktım temizliğe başladım
hep aklımda anne var arayamadım konuştuk onunla anne yarın ne yapacaksın dedim
bir planım yok annecim dedi
o anda diyemedim anne kahvaltıya gelelim mi diye o da çağıramadı demek ki
ertesi gün ablamın kollarından aldılar o nu
öyle acı ki öyle ağır ki öyle yakıyor ki yüreğimi
kulaklarımdan daha öteye doluyum
eşimin yanında ağlamıyorum ablalarımın yanında ağlayamıyorum
onlara destek olmaya çalışıyorum
o kadar güçlü birisi değilim
ama olmaya çalışıyorum
gözlerinin içine bakıyorum
yanıyorum kocama
yanıyorum ablalara
yanıyorum babama

Amin...
Çok iyi anlıyorum seni.
Bende öyle sıkmaktan kendimi burnum kanadı 2 gün boyunca.
Hala kayınvalideme gittiğimde odasına her girişimde gözlerim doluyor.
Oturduğu yer belli.
Diyeceksin ki kansermiş zaten belliymiş hiç değilse olacaklar.
Ama öyle değil. Doktor iyileşiyor yara küçülmüş dediğinden 1 hafta sonra kaybettik babamı :50:
Bu aralar eşini de al bol bol dışarıya çıkın. Temiz hava bi şekilde iyi geliyor

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun allah herkese böyle iyi kayınvalide nasip etsin yarına çıkacamızın garantisi yok ama çok kaynana var öldüde kurtuldk dedirten

Ölümün her hali acı her hali soğuk her hali yakar yüreğini
sizinki de umuttu değil mi iyileşecek denmesi
yenmişken bu illeti
daha oğlunu damat edecekken
düğününde oynayacakken
ahh birde annem o gün kapımdan geçerken el sallayacaktı bana telefon çaldı cama koştum
ahh nasıl çığlıklar ahh nasıl bağırmalar
daha 10 dk önce konuştuk
nasıl çıktık evden nasıl gittik nasıl dua ediyorum
nasıl yalvarıyorum
ne olur olmasın birsey diye ne olur ne olur
öyle mutluymuşum ki
ölümü unutacak kadar
öyle çarptı ki yüzümüze kolumuz kanadımız kırıldı
diyorsun isyan etme Allahtan gelir herşey
ama diyorsun keşke böyle olmasaydı keşke böyle olmasaydı
altından kalkamıyorsun
Allahım böyle yazmış diyorsun
Allah istemese dal bile oynamazmış yerinden
Allah böyle imtihan ediyor bizi
en sevdiğimizle annemizle

Allah rahmet eylesin.. Allahım bizlere kaldıramayacağımız yük yüklemez . Aslında eşinin yerinde olsam bunu her ne kadar unutamasam da yine de her fırsatta yaramın kanatılmasını istemem ..

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun allah herkese böyle iyi kayınvalide nasip etsin yarına çıkacamızın garantisi yok ama çok kaynana var öldüde kurtuldk dedirten

Amiin aminnnnn.. Gerçekten Rabbim nasip etsin benim annem gibi bir kayınvalideyi.
ben arkasından Allah razı olsun ondan diyorum
hep dua ediyorum..

Allah rahmet eylesin.. Allahım bizlere kaldıramayacağımız yük yüklemez . Aslında eşinin yerinde olsam bunu her ne kadar unutamasam da yine de her fırsatta yaramın kanatılmasını istemem ..

amin.. evet Rabbim dağına göre kar verirmiş.. sen her fırsatta yaramın kanatılmasını istemem dedin ya... öyle insanlar var ki neler neler konuşuyorlar
hiç düşünmüyorlar bu yavruların anaları gitmiş ciğerleri yanıyor o kadar cahil insanlar var kii
halden anlamayan acıdan anlamayan.

amin.. evet Rabbim dağına göre kar verirmiş.. sen her fırsatta yaramın kanatılmasını istemem dedin ya... öyle insanlar var ki neler neler konuşuyorlar
hiç düşünmüyorlar bu yavruların anaları gitmiş ciğerleri yanıyor o kadar cahil insanlar var kii
halden anlamayan acıdan anlamayan.
Onların bazılarının içinde fesatlık olduğunu bile düşünüyorum ben. Bu kadar da bilinçsiz olunmaz ki. Kayınvaliden kendini ne çok sevdirmiş. İnşallah biz de kayınvaliden gibi anılırız öldükten sonra..

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah...

Allah rahmet eylesin arkadaşım.
çok üzüldüm,Rabbim sana,eşine,kızlarına,oğullarına sabır versin inşallah.

Back
X