kayınvalidemin vefatı

Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun ,sizde sabırlar versin inşallah.

Bizimde kardeşimin kayınvalidesi 2 ay önce trafik kazasında öldü çok etkilenmiştik biz bile, kadın capcanlıyken gidiverdi böyle ani ölümler insana daha çok acı

veriyor.

Kızlar merhaba ben 1.5 yıllık evliyim..
benim geçen ay kayınvalidem trafik kazasında vefat etti.. evime yakın bir yerde oldu. ben gördüm herşeyi.. çok kötüyüm hiç aklımdan çıkmıyor
sanki o gün yaşanmamış gibi olmamış gibi annemi aradığımda telefona çıkacak bana kızım gel çay koydum yemek yaptım diyecekmiş gibi
hep gözümün önümde kulaklarımda sesi..
diyorum ki ben böyleyim beni kızlarından ayırt etmedi Allah razı olsun bir kez kırılmadım onunla kavga bile etmedim
kızları ne yapsın eşim suskun akşamları konusuyoruz onunla ama erkek nekadar açabilecek ki yüreğini bana
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
biliyorum diyeceksiniz daha kendi annen var daha ne acılar göreceksin ama bu ayrı birşey
bambaşka birşey yüreğim çok acıyor

basiniz sagolsun allah sizlere uzun omurler versin kv icin artik dua etmekten baska bisey kalmamis baska biseylerle ugrasin bu olayi unutmaya calisin bence kendi sagliginiz icin :(:(:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim geçen ay kayınvalidem trafik kazasında vefat etti.. evime yakın bir yerde oldu. ben gördüm herşeyi.. çok kötüyüm hiç aklımdan çıkmıyor
sanki o gün yaşanmamış gibi olmamış gibi annemi aradığımda telefona çıkacak bana kızım gel çay koydum yemek yaptım diyecekmiş gibi
diyorum ki ben böyleyim beni kızlarından ayırt etmedi Allah razı olsun bir kez kırılmadım onunla kavga bile etmedim
kızları ne yapsın eşim suskun akşamları konusuyoruz onunla ama erkek nekadar açabilecek ki yüreğini bana
biliyorum diyeceksiniz daha kendi annen var daha ne acılar göreceksin ama bu ayrı birşey

BAŞINIZ SAGOLSUN ALLAH RAHMET EYLESİN HEPİMİZ BİR GÜN ÖLÜCEZ VAKİTSİZ ÖLÜMLER İNSANI DERİNDEN ETKİLİYOR
SİZDW EŞİNİZE BY ZOR GÜNLERİNDE DESTEK OLUN

Basiniz sag olsun !! Rabbim mekanini cennet eylesin, sizede bu zor donemde Allahtan sabir diliyorum arkadasim ..

Basin sagolsun arkadasim
cok uzuldum inanki
bende 3 ay once kayinvalidemi kaybettom hala yasim dinmedi
hic bu kadar buyik aci yasamadim omrumce onu ole ozledim mi bir daha asma girememek sadece kabrine ziyarete gidebikmek cok aci cok

Allah rahmet eylesin.. Allahım sizinde yar ve yardımcısı olsun..
Pazar kahvaltısına gidelim diyemedim içimde hep ama dilime gelmedi sabahın erkeninde kalktım temizliğe başladım
hep aklımda anne var arayamadım konuştuk onunla anne yarın ne yapacaksın dedim
bir planım yok annecim dedi
o anda diyemedim anne kahvaltıya gelelim mi diye o da çağıramadı demek ki
ertesi gün ablamın kollarından aldılar o nu
öyle acı ki öyle ağır ki öyle yakıyor ki yüreğimi
kulaklarımdan daha öteye doluyum
eşimin yanında ağlamıyorum ablalarımın yanında ağlayamıyorum
onlara destek olmaya çalışıyorum
o kadar güçlü birisi değilim
ama olmaya çalışıyorum
gözlerinin içine bakıyorum
yanıyorum kocama
yanıyorum ablalara
yanıyorum babama

Gercekten cok zor bir donem bende yemeden icmedn kesildim 5 kg verdim kisa surede sut veriyorim sutum cok azaldi biraz toparlabmaya basladim
ama gordigun izledigun yedigun lokmada bile sevdigi onu hatirlatacak okadar cok sey oluyorki yaslari tutmak imkansiz
ay cok zor cok

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin.. Mekanı cennet olsun. Şu devirde böylesine kayınvalide bulmak zordur gerçekten. Bir sürü şikayet duyuyoruz.. Helal olsun öyle kayınvalideye.
Allah size ve diğer tüm yakınlarına sabır versin

Boyle kayinvalideler keske hic olmese. Allah rahmet eylesin. Mekani cennet olsun.

Allah razı olsun arkadaşlarım.. demek ki Rabbim bizden daha çok seviyormuş ki aldı onu erkenden.. yeter dedi bu dünyanın kahrını çok çektin çok üzüldün dedi ve böyle aldı.. trafik kazasında kaybettik annemizi.bu minübüsçüler var Allaha havale ediyorum evet hepsi bir değil muhakkak ama görüyorsunuz minübüsler azrail gibi dolaşıyorlar sokaklarda yollarda.. Allahım annemin hakkını sorsun onlardan.
bu ülkede adalet yok çok iyi biliyorum. ama Rabbimin adaletine sığınıyorum

aşkımınaşkıyım, yüreğim burkuldu, gözlerim doldu. öncelikle annenizin mekanı cennet olsun, sizlere de sabırlar diliyorum. ne mutlu ki Onu bu kadar seven ve ardından dualar eden, güzellikle anan sevdikleri var.nasıl büyük bir sevgi bağı oluşmuş ki aranızda ardından bu denli yüreğiniz yanıyor.yaradanım sizi evlatlarınızdan güldürsün.

sizden bir tane daha varsa bu dünyada ben oğluma istiyorum, rabbim duysun sesimi.:kkk:

kvaliden hakkında böylesine olumlu şeyler düşünmen ne güzel. Allah rahmet eylesin.
Ona ancak dua ederek sevgini gösterebilirsin.

Öncelikle başınız sağolsun, Allah bu acınızı unutturacak daha büyük acılar vermesin...
Eşinize zaman tanıyın, erkekler sessiz kalır böyle durumlarda annesi gitti sonuçta, çok arayacak, eksikliğini hissedecek. Siz duasını okuyun, okutun, onun adına hayır yapın, bir şeyler dağıtın.. Zamana bırakın..

Kayınpederimle 6 ay sürdü yolculuğum, çok severdim kendisini maalesef hastanede elimde can verdi, o günü hala dün gibi yaşarım, zaman geçtikçe hafifliyor ama unutulmuyor, unutulması daha kötü değil mi zaten...

Teşekkür ederim . Allah razı olsun.. annem ve ablam yolda yürürlerken arkalarında oluyor herşey.. bu minübüsçüler var ya sokaklarda azrail gibi dolaşıyorlar.. Biliyorum ki ben bu ülkede adalet yok ama Rabbim'in adaleti büyük..
eşim bugün hastalandı serum taktırdım.. yarın mahkeme var.. güçlü olması lazım ayakta durmalı
Allah'ım sen bizimle beraber yardıma muhtac olan herkese yardım et...

Back
X