Kayınvalidemin Yanında Sönük Kalıyorum

Benim merak ettiğim neden birlikte oturuyorsunuz? Kpederin falan mı yok da yalnız bırakmak istemiyorsunuz?
Anladığım kadarıyla ekonomik sorunlar da yok.

onların evleri kentsel dönüşüm sebebiyle yıkıldı. 1 senelk peşin kira aldılar o kirayı ve üzerine de bir miktar nakit bize verdiler ev almamız için peşinat yaptık. evleri tamamlanana kadar beraberiz o yüzden

Bende her daim kokoş dolanmam ama dolananı görünce de kendimi kara böcek gibi de hissetmem
Bence sizde özgüven eksikliği var
Nasıl iyi hissedecekseniz öyle olun
vallahi kendi düğünümde benden güzel olmuş bir kadın olunca hisediyorum ister istemez herhangi bi kokoş değil ne bileyim çok farklı bir tarzı var.

Ben kpderi falan yok sandım abla . o da yaşıyormuş. Durumları da iyi gibi demi?

süper o zaman size bir laf atmıyorsa bu konu ile ilgili şanslısınız başka kv ler neresinden bir eksiğini bulsam da yüzüne vursam diye bekliyor pusuda

annemde çok bakımlıdır hatta eşim niye azıcık annenne çekmedin diye söylüyo arada...
ama işte demekki insanın içinden gelmesi lazım...

Anladım yani aslında sizin evinizde oturuyorlar.. eşyaları falan ne yaptılar?
Yani bu güzel ilişkinize gölge gelmez umarım daha çok yeni evlisin. Ev ev üstünde zor olur. Şimdi yazlıktalar da anlamıyorsun hele bir kış gelsin.
Umarım en kısa zamanda biter evleri.

kendi eşyaları duruyor biz eşya almadık. sadece onlar buzdolabı ve tv alacağız dediler, beraber gittik şunlar iyiymiş dedik. eve geldik çıkarken bunlar sizde kalacak size aldık dediler. eşime para verdi kayınpederim salon takımı alın diye de ben istemedim yani bütün bunlara bakarak iyi insanlar sağolsunlar düşünceliler. o kadar yardımları dokundu ailecek bir süre beraber yaşamaktan sorun çıkmaz diye düşünüyorum

O kadarda yapma be canım

Haha aynı benle annem gibi:) Benim annemde oldukça bakımlı, yaşını hiç göstermeyen üstelik çok güzel bir kadındır. Saçlarını boyatır, boyanın rengi yakışır, saçlarını boyatmaz beyazları çok karizmatik durur. Ne giyse yakışır, ne taksa güzel durur. Yaptığı her yemek lezzetlidir. Eline kimse su dökemez. Üstelik yıllarca çalışmasına rağmen evimiz her daim temiz düzenli oldu. Hiçbir eksiklik hissetmedik. Yani ne ev hanımları vardı, evleri bizim eve yaklaşamazdı bile hem temizlik hem düzen açısından. Bense öyle sıradanım yani:) Sürekli insanlar annemi överler. Yeni tanıyanlar ilk görüşte hayran olur:))) Aynı ben de senin gibi karaböcük kalırım annemin yanında:))) Ama herkesin bir tarzı var. Ben hiç sorun etmiyorum açıkcası. Boşver hayatım:))) Bazı kadınlar senin kayınvaliden ve benim annem gibidir. Bazı kadınlar da bizim gibi işte:)

Ay ne kadar tatlı bir kayınvalide modeli. İşte bazı insanın içinde geliyor böylesi. Kendini öyle hissetme her insanın kendine özgü bir güzelliği albenisi var.

Belirli bir yas sonrasi ( 65-70)bazi bayanlarin bu kadar süse erkeklerinde kendine bakmasi bana menapozla antropozun yan etkileri geliyor.Hos bulmuyorum ben.Yuruyus yapiyorum her sabah.Bir amca var 70e yaklasmis.Fularini takiyor zipkin gibi yurudugunu saniyor ama ayaklarini suruyor :))Tanistik yuruyus esnasinda.Bizi universiteli arkadaslariyla katilacagi tekne turuna cagirdi.Antropozun dibi..Kusura bakma kayinvalidende oyle gibi geldi bana:) 70inden sonra kalici makyaj ne kadar kalici olabilir tartisilik yani:)

Hic umursama bence.Sen gepegenc tazeciksin:) Teyzemizin tabirinle en kokos hali bile senin en paspal halinin yaninda esamesi okunmaz.O yuzden hic takma.2 yil ayni evde kalacagiz yazmissin.Seneye ayni kayinvaliden gibi olurmussun bide:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ah canım benim 1 aylık evlisin daha. Gönül inşallah sorun yaşamazsınız diyor ama şu ana kadar ezber bozduran olmadı.

benim dayımın eşi de böyledir....hayran olmamak elde değil..
1.5yıl kadar onların yanındaydım ve bakım konusunda gözümü resmen onda açmıştım
bence fırsatı değerlendir iyi gözlemle...

Kalıcı makyajını 10 sene önce falan yaptırmış hala kalıcı:26: yeni olmuş şeyler değil eşimin söylediğine göre bu zaten sönmüş hali...düğünde-nişanda gören herkes kayınvalideme bayıldı yaşını falan sordular. ben de çok beğenirim kendisini ama asla onun kadar kokoş olamam

Bilmem
çok değişik bi tarzı var dedi de
bende bunu buldum en değişik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…