Benim merak ettiğim neden birlikte oturuyorsunuz? Kpederin falan mı yok da yalnız bırakmak istemiyorsunuz?
Anladığım kadarıyla ekonomik sorunlar da yok.
vallahi kendi düğünümde benden güzel olmuş bir kadın olunca hisediyorum ister istemezBende her daim kokoş dolanmam ama dolananı görünce de kendimi kara böcek gibi de hissetmem
Bence sizde özgüven eksikliği var
Nasıl iyi hissedecekseniz öyle olun
Neden olmayasın ki,her yaşın güzelliği ayrıdır bence..
Topuklu terlikle yemek yapmak nasıl olur bilememde,süslü ve bakımlı olmak her daim güzeldir
İpek te sormuş neden beraber oturmayı düşünüyorsunuz,ayrı eve çıkma durumunuz yokmu..
aynen öyle ben de bundan bahsediyorum. 3-5 liraya bir bluz alıyor, altına bir tayt ve yürüyüş ayakkabısı dediği dolgu topuk spor ayakkkabılarla spora gidiyor. o hali bile kokoş yaniaynı şeyleri ben giysem çok uyduruk, sönük olurum eminim...bakımda sorunum yok aslında, temizimdir, ellerime ayaklarıma çok özen gösteririm. saç konusunda sıkıntılıyım biraz öyle basit topuzlarla geziyorum iğrenç oluyor
bana da aldılar zaten 2 tane. bir dönem kullandım çok hoşuna gidiyordu da bu sıcaklarda hiç çekilmiyor 2. bir saç
laf çarpıtmıyor çok iyidir maşallah ama mutlaka onu rahatsız ediyordur
onların evleri kentsel dönüşüm sebebiyle yıkıldı. 1 senelk peşin kira aldılar o kirayı ve üzerine de bir miktar nakit bize verdiler ev almamız için peşinat yaptık. evleri tamamlanana kadar beraberiz o yüzden
vallahi kendi düğünümde benden güzel olmuş bir kadın olunca hisediyorum ister istemezherhangi bi kokoş değil ne bileyim çok farklı bir tarzı var.
Ben kpderi falan yok sandım abla . o da yaşıyormuş. Durumları da iyi gibi demi?
kendi eşyaları duruyor biz eşya almadık. sadece onlar buzdolabı ve tv alacağız dediler, beraber gittik şunlar iyiymiş dedik. eve geldik çıkarken bunlar sizde kalacak size aldık dediler. eşime para verdi kayınpederim salon takımı alın diye de ben istemedim yani bütün bunlara bakarak iyi insanlar sağolsunlar düşünceliler. o kadar yardımları dokundu ailecek bir süre beraber yaşamaktan sorun çıkmaz diye düşünüyorumAnladım yani aslında sizin evinizde oturuyorlar.. eşyaları falan ne yaptılar?
Yani bu güzel ilişkinize gölge gelmez umarım daha çok yeni evlisin. Ev ev üstünde zor olur. Şimdi yazlıktalar da anlamıyorsun hele bir kış gelsin.
Umarım en kısa zamanda biter evleri.
bilemiyorum ben 65 yaşında olup bu derece hayat dolu olamam herhalde. topuklu terliklerimle süslü püslü yemek yaptığımı düşünemiyorum bile
bana kalsa 10 gün kaş-bıyık almam çok üşeniyorum özellikle bu tatil günlerinde
evi geçindiren kayınpeder, kayınvalidenin maaşı kendisine ait gördüğüm kadarıylaBencede iyi,o kadar süse püse nakit dayanmaz yoksa
Kızlar, kayınvalidemlerle beraber oturacağız şeklinde anlaşmıştık. Şimdilik yazlıktalar ama kış aylarında gelirler. 1-2 sene kadar beraberiz.
Konuyu açayım:kayınvalidem 65in üzerinde ama kalıcı makyajından değişik peruklarına, toka şeklindeki saçlarına kadar oldukça bakımlı hatta kokoş. Ona baktıkça kendimden utanıyorum ev terlikleri bile topuklu, ev elbiseleri çok şık. Hele bir misafir gelsin taktıkları-giydikleri, öyle süslenir ki yani kaç fırın ekmek yemem lazım benim o hale gelebilmem için bilmiyorumAyrıca bu kadar kokoş kadın asla namazlarını kazaya bırakmaz, yemekleri de dehşet güzeldir.
Yani kısacası ben yemek bilmem, oldukça spor bir insanım zaten bacaklarım çöp gibi ve çarpık öyle mini-tayt vs giyemiyorum. Kotla da nereye kadar? Fön çektirsem makyaj yapsam bile kendimi öyle bakımlı gibi görmüyorum, olmuyor sankikendimi kara bir böcek gibi hissediyorum gidip geldikçe, o hayat enerjisini gördükçe. ne yapmam lazım bilemiyorum
Kızlar, kayınvalidemlerle beraber oturacağız şeklinde anlaşmıştık. Şimdilik yazlıktalar ama kış aylarında gelirler. 1-2 sene kadar beraberiz.
Konuyu açayım:kayınvalidem 65in üzerinde ama kalıcı makyajından değişik peruklarına, toka şeklindeki saçlarına kadar oldukça bakımlı hatta kokoş. Ona baktıkça kendimden utanıyorum ev terlikleri bile topuklu, ev elbiseleri çok şık. Hele bir misafir gelsin taktıkları-giydikleri, öyle süslenir ki yani kaç fırın ekmek yemem lazım benim o hale gelebilmem için bilmiyorumAyrıca bu kadar kokoş kadın asla namazlarını kazaya bırakmaz, yemekleri de dehşet güzeldir.
Yani kısacası ben yemek bilmem, oldukça spor bir insanım zaten bacaklarım çöp gibi ve çarpık öyle mini-tayt vs giyemiyorum. Kotla da nereye kadar? Fön çektirsem makyaj yapsam bile kendimi öyle bakımlı gibi görmüyorum, olmuyor sankikendimi kara bir böcek gibi hissediyorum gidip geldikçe, o hayat enerjisini gördükçe. ne yapmam lazım bilemiyorum
kendi eşyaları duruyor biz eşya almadık. sadece onlar buzdolabı ve tv alacağız dediler, beraber gittik şunlar iyiymiş dedik. eve geldik çıkarken bunlar sizde kalacak size aldık dediler. eşime para verdi kayınpederim salon takımı alın diye de ben istemedim yani bütün bunlara bakarak iyi insanlar sağolsunlar düşünceliler. o kadar yardımları dokundu ailecek bir süre beraber yaşamaktan sorun çıkmaz diye düşünüyorum
evi geçindiren kayınpeder, kayınvalidenin maaşı kendisine ait gördüğüm kadarıylao para ile istediği kadar süsleniyor, torunlara, bizlere hediyeler alıyor
Belirli bir yas sonrasi ( 65-70)bazi bayanlarin bu kadar süse erkeklerinde kendine bakmasi bana menapozla antropozun yan etkileri geliyor.Hos bulmuyorum ben.Yuruyus yapiyorum her sabah.Bir amca var 70e yaklasmis.Fularini takiyor zipkin gibi yurudugunu saniyor ama ayaklarini suruyor :))Tanistik yuruyus esnasinda.Bizi universiteli arkadaslariyla katilacagi tekne turuna cagirdi.Antropozun dibi..Kusura bakma kayinvalidende oyle gibi geldi bana:) 70inden sonra kalici makyaj ne kadar kalici olabilir tartisilik yani:)
Hic umursama bence.Sen gepegenc tazeciksin:) Teyzemizin tabirinle en kokos hali bile senin en paspal halinin yaninda esamesi okunmaz.O yuzden hic takma.2 yil ayni evde kalacagiz yazmissin.Seneye ayni kayinvaliden gibi olurmussun bide:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?