tarz derken sadece dış görünüş değil, hali tavrı da dahil buna. yaptığı basit keklerde bile bir süs püs bir şey var yani ama çirkin ve abartı durmuyor hiç br şey ondaBilmem
çok değişik bi tarzı var dedi de
bende bunu buldum en değişik
tarz derken sadece dış görünüş değil, hali tavrı da dahil buna. yaptığı basit keklerde bile bir süs püs bir şey var yani ama çirkin ve abartı durmuyor hiç br şey onda
Bazı şeyler insanın doğasında vardır. Siz elli sene de uğraşsanız aynısı olamazsınız. Ayrıca ne gereği var?
Kızlar, kayınvalidemlerle beraber oturacağız şeklinde anlaşmıştık. Şimdilik yazlıktalar ama kış aylarında gelirler. 1-2 sene kadar beraberiz.
Konuyu açayım:kayınvalidem 65in üzerinde ama kalıcı makyajından değişik peruklarına, toka şeklindeki saçlarına kadar oldukça bakımlı hatta kokoş. Ona baktıkça kendimden utanıyorum ev terlikleri bile topuklu, ev elbiseleri çok şık. Hele bir misafir gelsin taktıkları-giydikleri, öyle süslenir ki yani kaç fırın ekmek yemem lazım benim o hale gelebilmem için bilmiyorumAyrıca bu kadar kokoş kadın asla namazlarını kazaya bırakmaz, yemekleri de dehşet güzeldir.
Yani kısacası ben yemek bilmem, oldukça spor bir insanım zaten bacaklarım çöp gibi ve çarpık öyle mini-tayt vs giyemiyorum. Kotla da nereye kadar? Fön çektirsem makyaj yapsam bile kendimi öyle bakımlı gibi görmüyorum, olmuyor sankikendimi kara bir böcek gibi hissediyorum gidip geldikçe, o hayat enerjisini gördükçe. ne yapmam lazım bilemiyorum
Kızlar, kayınvalidemlerle beraber oturacağız şeklinde anlaşmıştık. Şimdilik yazlıktalar ama kış aylarında gelirler. 1-2 sene kadar beraberiz.
Konuyu açayım:kayınvalidem 65in üzerinde ama kalıcı makyajından değişik peruklarına, toka şeklindeki saçlarına kadar oldukça bakımlı hatta kokoş. Ona baktıkça kendimden utanıyorum ev terlikleri bile topuklu, ev elbiseleri çok şık. Hele bir misafir gelsin taktıkları-giydikleri, öyle süslenir ki yani kaç fırın ekmek yemem lazım benim o hale gelebilmem için bilmiyorumAyrıca bu kadar kokoş kadın asla namazlarını kazaya bırakmaz, yemekleri de dehşet güzeldir.
Yani kısacası ben yemek bilmem, oldukça spor bir insanım zaten bacaklarım çöp gibi ve çarpık öyle mini-tayt vs giyemiyorum. Kotla da nereye kadar? Fön çektirsem makyaj yapsam bile kendimi öyle bakımlı gibi görmüyorum, olmuyor sankikendimi kara bir böcek gibi hissediyorum gidip geldikçe, o hayat enerjisini gördükçe. ne yapmam lazım bilemiyorum
Bence kayinvalidenin tarzi bu... Yani kendine bir yasam stili ve tarz belirlemiş bunu pekiştirmiş ve böyle yasiyor...
Eşinin söylemleri çok normal çünkü hangi insan sevmez ki hele annesi olunca ve yasida buyuk olup hala tarzini korumasi bahsedilemeyecek gibi değil:))
Bence sorun neler yaptigini eminim çok güzel ürünler tuyolar vardir:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynısı olmak gibi bir derdim yok ama 1 kayınvalide ve 2 görümceyi hep süs püs görünce ve eşim de onların arasında büyüyünce ister istemez tedirgin oldum. sonuçta evlenene kadar uzak şehirlerdeydik ve her buluşmamıza kendi çapımda özen göstererek gittim. ilk defa birbirimizin ev hallerini görüyoruz, kendi ev halime bakıyorum görümcelere ve kayınvalideye bakıyorum, eşim belki de hoşlanmıyor ama söyleyemiyor bilemem
benim de sevgilim var 2 yıldan sonra artık yabanılık falan gitti. seni anlıyorum aslında benim de kayınvalidem çokkk bakımlı ama yapacak bişey yok bizde böyleyiz :) onlar yaşlanıyor ya ondan öylelersenin ihtiyacın yok ama bakımlı ol sen eşin bakımsızsın falan demeden
Kendimden örnek veriyim, benim kayınvalidem evde bile topuklu terlikle dolaşır, sürekli süslüdür, kendine bakar, her akşam her bölgesini ayrı ayrı kremler. Sürekli spor yapar, dağda yürüyüş grubu var. Zaten yoga eğitmeni. Ayrıca çok popüler, bir çok arkadaşı var. Bense bunların tam tersiyim. Üstelik ben başörtülüyümDolayısıyla fazla süslenemem, spor yapmayı sevmiyorum, fazla çevrem yok, popüler değilim. Kayınvalidem gibi sürekli espriler yapıp milleti güldüremem. Buna rağmen eşim bu halimi çok seviyor. Ona göre ben daha normalmişim.
Helal olsun kayınvalideye. Maşallah nazar değmesinÇok severim bu tip kadınları. Türkiye'de 65 yaşındaki çoğu kadın XXXL, yüzü gözü seçilmiyor, kendinden vazgeçmiş. Hiç hoş değil. Bir kadın yaşı ne olursa olsun bakımlı olmalı, umarım onun yaşında ben de öyle olurum. Her yiğidin harcı değildir. Siz onun gibi olmaya çalışsanızda olamazsınız, insanın içinde olacak. Ama şu kot giymeyi bırakabilirsiniz. Gerçekten çok kötü. Çok alelade.
Bu da züğürt tesellisi galiba.
çırpı bacaklarımı ancak o şekilde kamufle edebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?