Kayınvalidemin Yanında Sönük Kalıyorum

Geri kafalı değilmiş ne güzel Yerinde olsam ne bakım yaptığını öğrenir,gittiği kuaföre vs beraber gitmeyi teklif ederdim böylece hem sana hem ikinizin ilişkisine yarar olur.
Ayrıca eşin öyle bir anneyle büyüyüp seninle evlendiyse emin ol bir eksiğin yoktur.

Aaay tam bana göre bir kayınvalideymiş

Bakımlı olmak her zaman güzeldir, çok makyaj vs sevmezsin o ayrı
ama etrafta çoğu kişi çöp bacaklı canım ona göre etek elbise vb vardır

Ne güzel bi kayinvalide örneği !! Hayalimdeki kayınvalide :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bilmem
çok değişik bi tarzı var dedi de
bende bunu buldum en değişik
tarz derken sadece dış görünüş değil, hali tavrı da dahil buna. yaptığı basit keklerde bile bir süs püs bir şey var yani ama çirkin ve abartı durmuyor hiç br şey onda

ayy ne tatlı kv görmeden sevdim valla benimki de gündüz gezdiği kıyafetle yatağa girer allah akıl versin

ama sen çok ta özenme kv kendin gibi ol.

tarz derken sadece dış görünüş değil, hali tavrı da dahil buna. yaptığı basit keklerde bile bir süs püs bir şey var yani ama çirkin ve abartı durmuyor hiç br şey onda

Hayran hayran anlatıyorsun
Çekemeyen birçok kişi var ne g mutlu onlardan değilsin
Sende öğrenirsin istersen

KEendini seven kadın. Ben yaşlandım artık çocukları evlendirdim, torun sahibi oldum diye kenara çekilen utanmasa kalkıp bir bardak su almaya üşenen kayınvalideler örnek alsın. Çok şanslısın.

Bazı şeyler insanın doğasında vardır. Siz elli sene de uğraşsanız aynısı olamazsınız. Ayrıca ne gereği var?

Bazı şeyler insanın doğasında vardır. Siz elli sene de uğraşsanız aynısı olamazsınız. Ayrıca ne gereği var?

aynısı olmak gibi bir derdim yok ama 1 kayınvalide ve 2 görümceyi hep süs püs görünce ve eşim de onların arasında büyüyünce ister istemez tedirgin oldum. sonuçta evlenene kadar uzak şehirlerdeydik ve her buluşmamıza kendi çapımda özen göstererek gittim. ilk defa birbirimizin ev hallerini görüyoruz, kendi ev halime bakıyorum görümcelere ve kayınvalideye bakıyorum, eşim belki de hoşlanmıyor ama söyleyemiyor bilemem

Ayy canım kusura bakma ama inan okurken o kadar çok güldüm ki kayınvalideni anlattıktan sonra senin durumunu düşünemiyorum maşallah kadına ama

Benim cok hosuma gidiyor o yastaki bayanlarin hala kendine bakmasi.
Is yerinde bir bayan vardi, yaklasik 60 yasinda, oda cok hostu, giysileriyle, takilariyla,
acayip tarzdi her zaman. Bir gün is yemegindeydik, ogluyla gelinide vardi, laf acilinca
Annesi yokken anlatti biraz. Annesi o kücükkende hep bakimli ve süslüymüs, kolay kolay
Hicbirseyi beyenmezmis. Cocuklarinada hep laf edermis, giyiminize dikkat edin, temiz olun,
Sari disli bir erkegi hicbir kiz beyenmez dermis.
Bazi kadinlar ömrü boyunca hep öyle olabiliYo, nasil beceriyolarsa artik

Bence kayinvalidenin tarzi bu... Yani kendine bir yasam stili ve tarz belirlemiş bunu pekiştirmiş ve böyle yasiyor...

Eşinin söylemleri çok normal çünkü hangi insan sevmez ki hele annesi olunca ve yasida buyuk olup hala tarzini korumasi bahsedilemeyecek gibi değil:))

Bence sorun neler yaptigini eminim çok güzel ürünler tuyolar vardir:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tatlm o senin kaynvalden eşin seni böyle begenyo kendni onunla kyaslamamalsn bnce hleki 65 yasndki bryle :) senin yapın buysa degstrmen zor tahmn edyrm ki degstrmyde calsmssndr diye dusunyrm :)

pasta börekleri harika olur, bi tanesinin tarifini istedim. 2. kere denedim olmadı. geçen görümcemle otururken söyledim anneminkiler gibi olmuyor diye. kız dedi, o tariflerini hep eksik verir, kendi kardeşine bile tam tarif vermediğine şahit oldum öyle kolay değil ondan o işin sırlarını almak dedi, ben şok oldum tabi
cildine falan da bayağı bir şey kullanıyor ama öyle pek anlatmaz, tüyoları verirse kullanırım tabi

Kendimden örnek veriyim, benim kayınvalidem evde bile topuklu terlikle dolaşır, sürekli süslüdür, kendine bakar, her akşam her bölgesini ayrı ayrı kremler. Sürekli spor yapar, dağda yürüyüş grubu var. Zaten yoga eğitmeni. Ayrıca çok popüler, bir çok arkadaşı var. Bense bunların tam tersiyim. Üstelik ben başörtülüyüm Dolayısıyla fazla süslenemem, spor yapmayı sevmiyorum, fazla çevrem yok, popüler değilim. Kayınvalidem gibi sürekli espriler yapıp milleti güldüremem. Buna rağmen eşim bu halimi çok seviyor. Ona göre ben daha normalmişim.

Helal olsun kayınvalideye. Maşallah nazar değmesin Çok severim bu tip kadınları. Türkiye'de 65 yaşındaki çoğu kadın XXXL, yüzü gözü seçilmiyor, kendinden vazgeçmiş. Hiç hoş değil. Bir kadın yaşı ne olursa olsun bakımlı olmalı, umarım onun yaşında ben de öyle olurum. Her yiğidin harcı değildir. Siz onun gibi olmaya çalışsanızda olamazsınız, insanın içinde olacak. Ama şu kot giymeyi bırakabilirsiniz. Gerçekten çok kötü. Çok alelade.

Bu da züğürt tesellisi galiba.

Son düzenleme:

aynen ben de öyle cıvıl cıvıl biri değilim, kayınvalidem gibi yemek falan yapamam tabi o yılların tecrübesi ama bu yaşta bile enerjik. ben şu an yaymış otururken o yazlıkta bir yandan torunlarla uğraşıyor bir yandan iftara yemek yapıyor, bir yandan da ev temizliyor eminim şimdilik eşimden bir şey duymadım ama ya içten içe düşünüyorsa diyorum

çırpı bacaklarımı ancak o şekilde kamufle edebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…