Kayınvalidemin Yanında Sönük Kalıyorum

Uyanık kadınmış vesselam

Yok kiz baksana gözler hafif acik bize bakiyo,meme sovu yapiyo.
Hahaha,dün gördümde tv'de iyice bi tuhafliga bürünmüs yüzü :)

Kaolina canim olsun,sende ondan tüyalar al bol bol

Hele RTE’nin davetinde, korktum resmen görünce..

kayınvalideni tarif ederken gözümde canlandırdım ve bir an annemin benim bilmediğim bir oğlu olup olmadığını düşündüm valla aynı annem. süsü, giyimi, topuklu terlikleri, takıları, yıllardır kazaya bırakmadığı namazları ve vee yemekleri :) ama merak etme beni gören aa aaa annesinin kızı demez. ne süslüyüm ne öyle topuklu terliklerim var.. ne yemek ne de namaz..

inşallah iyi anlaşıyorsunuzdur :) sanırım onu beğeniyor ve takdir ediyorsunuz. eğer öyleyse inşallah tecrübelerinden yararlanırsınz mutluluklar

💑💓

bende olsam rahatsız olurdum hele aldıgım doğum kılolarından sonra
mesela tv dede Nebahat Çehre ye bakarken hep derım "boyle bır kaynanam olaydı kıskançlıktan ölurdum" dıye
ne kadar guzel -genç olursak olalım yanında sönuk kalmak ıstemeyız kaynanaların

kız yeni evlenmiş peruğa ne ihtiyacı var az bakımlı olsa yeter artar

kız yeni evlenmiş peruğa ne ihtiyacı var az bakımlı olsa yeter artar

Peruk konusunda demedim, genel bakımlı olmakla ilgili dedim. Genç olup peruk da takanlar var.

Son düzenleme:

Kayınvaliden de doğuştan öyle değil.Senin yaşında hiç değilidr.Herkesin kendine göre bir tarzı var.O abartıyı seviyor kokoş diye sen de onunla yarışacak değilsin.Yaşına göre davranmanı ve giyinmeni tavsiye ederim.

nebahat çehreye hayranım ben. çok güzel kadın ya.

Ahhhh ahh o dert bendede varr çok süslenmeyi sevmiyorum
elimden gelse işede pijama kapri tayt ile gelicem :))))))))
kendime hiç bakmıyorum siz şeytanın bacağını kırarsanız formulu banada söyleyin

ahhhh ahh o dert bendede varr çok süslenmeyi sevmiyorum

sen geldin miiii özele gelll

Ahhhh ahh o dert bendede varr çok süslenmeyi sevmiyorum

aynen ben de öyleyim pek formül bulabileceğimi de zannetmiyorum:d

:)) yazdıklarını okudukça kendime güldüm
bizde de tam tersidir .Ben ne zaman bakım için birşey alsam sevgilim hemen laf söyler . ne gereği varmış , ne olacakmış falan filan .Ama müstakbel kayınvalidem çok sadedir.
Bakım yapsan dert yapmasan dert .Önceden o da kil maskesi falan yapardı .Şimdi yap diyorum inadıma yapmıyor sen de yapma diyor
tabi şimdi evli değiliz kendi evimde yapıyorum ama evlenince bol bol laf sayacağına eminim :))

kısacası herkesin tercihi farklıdır .Kafanı hiç boşuna yorma .Ne abartı bakımlar yapıp kv özentili ol ne de hiç bakım yapmadan paspal ol :)
herşeyin kararı yeter .Kendini sev yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…