Kayınvalidemin yaptığı akıl almaz şeyler

Oglu hastayken aramayan sormayan gelmeyen anne. Sonrasinda nasil hic bisey olmamis gibi gelir ki. Anne ogul arasinda küslükmü vardı. Sogukluk yoksa bile. Desenize geldiginde bunca zorlandik senin oglun boyle yataklarda yattı o zmn nerdeydin simdi mi aklina geldi diye.

Umrunda olmazki çok yüzsüz bir kadın daha öncede neler yaptı gene geldi hiçbişey olmamış gibi bide bana laf sokup gidiyor

Canım seni anlıyorum anlamak istemeyen insana birşey anlatamazsin sadeec eşin anneci değilse annesi bunları yapmasına rağmen annem deniyorsa işini yapmıyorsa yıpratma kendini eşimde bende üzülüyoruz takiyoruzda bölüyor kimin umrunda kimsenin dueycehim şu bir bardak su verme deki yaşlandığında bakmam yigenin baksın bize güvenme de mesafe köy hiç evinede alma kötü günde yoksa iyi gundede keyfine yörede olmasin

Gerçekten yiğeni mi?

Zor durumdaysanız girin çalışın kadın size yardım yapmak zorunda mı bir de çalışmadığınız halde yardım etmedi diye şikayet ediyorsunuz. Çalışıp ailelere siz destek olacağınıza.
Hanfendi sorun şu elaleme iyi geline oğluna yedi kat el olma durumu ve bu çok mide bulandirici benimkiler de aynı b.k oradan anlıyorum

Kanım dondu evlat görevi nedir açar misniz ? Evlat koşullu mu sevilir ? Evlat hata da yapsa evlattir Allah aşkına şu zihniyeti olur verenler üremesin.. Anne olunca anladım anne olunca anladimmm

Yüzsüz olduğu için mesafe koysam bile gelir
Boylelerinin hatalarini sürekli yüzüne vurmalı...arayıp sürekli rahatsız edin..eşinizin ayağı kırıldığında hergun arayıp sitem etseydiniz keşke içinizde tuttukca onlar yaşamlarına devam ediyor çünkü birşey olmamış gibi...sürekli eleştirin bıksın sizden..gelmeye yeltenmez belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…