- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.577
- 448
yapılan yorumlar size eleştirilmişsiniz gibi hissettirebilir ama aslında mesele şu sizlerinde vasıtasıyla aramızda henüz evlenmemiş bir sürü arkadaşımız var. bakın gerçekten acele etmeye gerek yok. bazen kaş yapayım derken göz çıkıyor. mesela ben üniversiteyi bitirdim sınavlara girip kazanıp iş sorunumu hallettikten bir sene sonra evlendim. ki yaşım 24 tü evlendiğimde. önce kendi ayaklarım üzerinde durmaya çalışıp sonra koca meselesine girdim. tabi insan kendini donatınca eğitim iş gibi özelliklerle eş kısmındada bir denklik istiyor ha aşık olmadan mı evlendim hayır asla ayaklarımı yerden kesecek kadar aşık olup bu uğurda ank dan ist a taşındım. ama mesleğim kadrolu olunca doğal olarak buraya tayin geldim. kimselere yük olmadık ailelerimizin bile durumu iyi olduğu halde kendimiz yaptık herşeyi onun keyfini de biz çıkardık. şimdi 2 çocuğum var Allah cümlemizinkini bağışlasın 7 yıllık evliyim. ama hiç birşeyi tüketmeden saygıyıı sevgiyi ailelerle yüz göz olmadan yaşamak çok başka. tabiki aşkın gözü kördür derler sizinde öyle olmuş bu saatten sonra vay efendim keşke evlenmeseydiniz demiyoruz asla size ancak tavsiye olarak bir işe girip çalışmanızı ve para biriktirip ordan ayrılmanızı önerebilirim. herşey gönlünüzce olsun. umarım düzelir evdeki durumlar

daha ayakta duramayıp, koşmaya kalkışanları anlamıyorum. muhakkaki düşülür. bu büyük konuşmak değil. eliniz ekmek tutar, rahat rahat evinizi geçindirirsiniz, k.validenizle de otursanız ezik kalmassınız.