- 9 Aralık 2021
- 67
- 91
- 43
- 27
- Konu Sahibi Gonuldagii
-
Bence hep beraber kutlayacaksınız haberiniz yokBiz eşimle başbaşa kutlayacağız o günü
Hayır o memleketine döndüBence hep beraber kutlayacaksınız haberiniz yok
Oğlumu silin kremsanti ile kocacigim hayatım ne ise onu yazınHayır o memleketine döndü
Kendisi bilmiyor mu doğurduğu çocuğun doğum gününüKaynananiza neden eşinizin doğum gününden bahsetme gereği duydunuz?
Kendi kendinize kutlayacaksaniz alıp kutlasaydiniz.
Pasta henüz yapılmamış, arayın yazıyı sizin istediğiniz gibi yazsınlar bunda can sıkacak ne varEşimin cumartesi günü doğum günü. Kayınvalidemle konuşurken güzel bir pasta yapıcam dedim o da hayır hayır kesinlikle yaptırma pastayı ben pastanede yaptırıp yollayacağım dedi. Israr ettim ama kabul etmedi. Sonra birlikte pastaneye gittik. Kasadaki adam üzerine ne yazalım dedi ben de iyiki doğdun iyi ki varsın yazılsın dedim. Kayınvalidem de iyi ki doğdun oğlum yazın dedi. O an birsey diyemedim. Biz eşimle başbaşa kutlayacağız o günü ve kayınvalidemin yaptırdığı iyi ki doğdun OĞLUM pastasıylaBen mi abartıyorum bilmiyorum ama çok canım sıkıldı bu duruma. Hep birlikte kutlayacak olsak tamam sıkıntı değil ama başbaşa kutlayacağımız özel bir gecede bu pasta çok saçma değil mi sizce de?
Oglumu yazısını sildirin pastacinizı arayıp.. .Hayır o memleketine döndü
Basbasa kutlayacaksaniz niye ses etmediniz o ne oyle romantizm katili kaynanaEşimin cumartesi günü doğum günü. Kayınvalidemle konuşurken güzel bir pasta yapıcam dedim o da hayır hayır kesinlikle yaptırma pastayı ben pastanede yaptırıp yollayacağım dedi. Israr ettim ama kabul etmedi. Sonra birlikte pastaneye gittik. Kasadaki adam üzerine ne yazalım dedi ben de iyiki doğdun iyi ki varsın yazılsın dedim. Kayınvalidem de iyi ki doğdun oğlum yazın dedi. O an birsey diyemedim. Biz eşimle başbaşa kutlayacağız o günü ve kayınvalidemin yaptırdığı iyi ki doğdun OĞLUM pastasıylaBen mi abartıyorum bilmiyorum ama çok canım sıkıldı bu duruma. Hep birlikte kutlayacak olsak tamam sıkıntı değil ama başbaşa kutlayacağımız özel bir gecede bu pasta çok saçma değil mi sizce de?
İnşallah başbaşa kutlayabilirsiniz. Anlayışsız kv. Başbaşa kutlamaya gelince anlayış gösterecek mi.Eşimin cumartesi günü doğum günü. Kayınvalidemle konuşurken güzel bir pasta yapıcam dedim o da hayır hayır kesinlikle yaptırma pastayı ben pastanede yaptırıp yollayacağım dedi. Israr ettim ama kabul etmedi. Sonra birlikte pastaneye gittik. Kasadaki adam üzerine ne yazalım dedi ben de iyiki doğdun iyi ki varsın yazılsın dedim. Kayınvalidem de iyi ki doğdun oğlum yazın dedi. O an birsey diyemedim. Biz eşimle başbaşa kutlayacağız o günü ve kayınvalidemin yaptırdığı iyi ki doğdun OĞLUM pastasıylaBen mi abartıyorum bilmiyorum ama çok canım sıkıldı bu duruma. Hep birlikte kutlayacak olsak tamam sıkıntı değil ama başbaşa kutlayacağımız özel bir gecede bu pasta çok saçma değil mi sizce de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?