Kayınvalidemin yaptığı doğru birsey mi sizce?

Pastanın üstünde ne yazdığı önemsiz bir detay bence. Ne de olsa baş başa kutlayacaksınız, tadını çıkarın :)

Böyle bir şey yapmasının sebebini cidden merak ettim. Pastayı kendisinin yaptırdığını oğlu görsün diye mi acaba, ya da gidiyorum ama kalbim sizinle demek için mi? Çok ilginç gerçekten
Kesinlikle ben yaptırdım demek için. Bir de kazak aldı bana seçtirdi. Diyor acaba beğenecek mi kazağı beğenir dedim. Beğenmezse de karın seçti deyiveririm diyo

Sizin kocanız onun da oğlu sonucta. Pasta üzerine yazı kısmında haklisiniz.
Onun dışında tek başınıza kutlamak istemeniz de hakli bulmuyorum sizi

Doğum günü kutlayan bir aile demek ki. Kutlamasa zaten pasta almazdı.

Sonra bu erkeklerin kim böyle simartiyor...bir yanda annesi bir yanda siz.Paylasamiyorsunuz adamı.

Ayrı şehirlerde oturuyoruz özellikle başbaşa kutlayalım diye birsey demedik yani

Bas
Başbaşa kutlayacaginiz bir şeyi neden kv ile konuşuyorsunuz ki. O kendini davetli sanmıştır eğer gelmezse oğlum kısmını alırsınız ordan ya da keşke oradayken kibarca " olur mu öyle olmaz" birşeyler deseydiniz . Valla çok güldüm kusura bakmayın

Ayrı şehirlerde oturuyoruz özellikle başbaşa kutlayalım diye birsey demedik yani
Ayrı şehir olduğu için kayınvalide hedıyesını göndermek istemiş o zaman.

Siz de pasta yaptırın olsun bitsin, neden dert ediyorsunuz bu kadar ? Annesi pasta yaptırmak ıstemıs . Size pasta yaptırma diyen mi var?

Ayrı şehirlerde oturuyoruz k
zaten katılma gibi bir durumu yok doğum gününe ayrı şehirlerde oturuyoruz daha dün gitti hatta biz kal dedik ama o gitmek istedi doktor randevusu varmış

İlahi bu kv ler.

Açıkça söyleseydiniz, başbaşa kutlayacağımız için, ortamda siz olmadığınız için oğlum yazılması doğru olmaz bence diye

Madem söylemediniz üç şık var 1- Pasta annenden o, da manevi olarak aramızda olmak istedi sanırım. diyerek gülüp hiç keyfinizi kaçırmadan güzel bir kutlama yapmak 2-Oğlum kelimesini krem şanti ile kapatmak, üstüne çikolata rendesi vs ilavesiyle delilleri karartmak 3- Pastaneyi arayıp yazıyı değiştirmek

Bi de o an neden anne genel bir yaZı yazdıralım demedin ki ? Ben de iti ki doğdun aşkım yaZsın istiyorum deseydin

Aman pasta işte ne fark eder ne yazdığı, pasta derdi çıkmış aradan, yumulun yiyin işte

Böyle bir şey yapmasının sebebini cidden merak ettim. Pastayı kendisinin yaptırdığını oğlu görsün diye mi acaba, ya da gidiyorum ama kalbim sizinle demek için mi? Çok ilginç gerçekten
Gidiyorum ama kalbim sizinle değil, Gidiyorum ama nifak tohumlarım sizinle demek istemiş bence

Ay yanlış anlamayın nolur ama çok güldüm ben, kendi olmayacağı doğum günü pastasına neden bu yazıyı yazdırır ki insan, bu kayınvalideler bi tuhaf cidden yaben olsam hiç bozmam koyarım eşimin önüne annen tüm maneviyetıyla hep yanımız da hayatım derim ayrıca evde pasta yapın, romantik kutlama kısmını da onunla yaparsınız artık..

Siz gece 12 den hemen sonra kutlayın pastanızı da yapın.Ertesi gün Kayınvalidenize de ikram edin

Pastaneye haber edip o yazıyı değiştirtin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…