- 10 Nisan 2014
- 42.565
- 113.930
- 798
- Konu Sahibi Gonuldagii
-
ben zorunlu yüzünden pasta yemeyi çoktann bıraktımmm.kilo da yapıyor zatenn.konu sahibi kaynananın pastasını yiyin gitsin ilk oğlum yazısından başlayın hattaBozulur onun üstü, kaynanaya ayar olmuşsam yemem onun pis kokusmus pastasini
Evet ayrica bu durumda kk nin en zenginj zorunlu oluyo, kadin her aksam cay pasta, cay pasta, yakinda 150 kilo olur o bsbsnsnben zorunlu yüzünden pasta yemeyi çoktann bıraktımmm.kilo da yapıyor zatenn.konu sahibi kaynananın pastasını yiyin gitsin ilk oğlum yazısından başlayın hatta
Nooption ve de @bubendegilim siz ikiniz hic biseyi kaçırmayın tamam mi dislamayin sevin beni ,zenginlere yazik hsshshsh
Ben olsam boyle gulerek anlativerirdim esimeKesinlikle ben yaptırdım demek için. Bir de kazak aldı bana seçtirdi. Diyor acaba beğenecek mi kazağı beğenir dedim. Beğenmezse de karın seçti deyiveririm diyo
Ne olacak kız, al pastayı oğlum kısmını da sil afiyetle yeyinEşimin cumartesi günü doğum günü. Kayınvalidemle konuşurken güzel bir pasta yapıcam dedim o da hayır hayır kesinlikle yaptırma pastayı ben pastanede yaptırıp yollayacağım dedi. Israr ettim ama kabul etmedi. Sonra birlikte pastaneye gittik. Kasadaki adam üzerine ne yazalım dedi ben de iyiki doğdun iyi ki varsın yazılsın dedim. Kayınvalidem de iyi ki doğdun oğlum yazın dedi. O an birsey diyemedim. Biz eşimle başbaşa kutlayacağız o günü ve kayınvalidemin yaptırdığı iyi ki doğdun OĞLUM pastasıylaBen mi abartıyorum bilmiyorum ama çok canım sıkıldı bu duruma. Hep birlikte kutlayacak olsak tamam sıkıntı değil ama başbaşa kutlayacağımız özel bir gecede bu pasta çok saçma değil mi sizce de?
vay canina ya bu hayatta erkek olmak vardi.Küçük bir pasta yapıp bu benden buda annenden diyebilirsiniz bencede bi arkadaş daha yazmış mantıklı
Hain gaynanaErkek annesi olarak kendimi kayınvalidenin yerine koydum haklıartık kayınvalideleri çok iyi anlıyorum. Ben olsam iyi ki doğdun oğluşummm seni kimseyle paylaşamam yazdırırdım
Kaynanalık yükleniyorHain gaynana
Bence kayınvaliden beraber kutlamak istediği mesajını vermiş, hatta sürpriz yapıp gelebilirEşimin cumartesi günü doğum günü. Kayınvalidemle konuşurken güzel bir pasta yapıcam dedim o da hayır hayır kesinlikle yaptırma pastayı ben pastanede yaptırıp yollayacağım dedi. Israr ettim ama kabul etmedi. Sonra birlikte pastaneye gittik. Kasadaki adam üzerine ne yazalım dedi ben de iyiki doğdun iyi ki varsın yazılsın dedim. Kayınvalidem de iyi ki doğdun oğlum yazın dedi. O an birsey diyemedim. Biz eşimle başbaşa kutlayacağız o günü ve kayınvalidemin yaptırdığı iyi ki doğdun OĞLUM pastasıylaBen mi abartıyorum bilmiyorum ama çok canım sıkıldı bu duruma. Hep birlikte kutlayacak olsak tamam sıkıntı değil ama başbaşa kutlayacağımız özel bir gecede bu pasta çok saçma değil mi sizce de?
Klasikleşmişinde ötesinde dibbineee kadar nur topu gibi bir "kayınvalideniz" var...Allahtan size sabırlar diliyorum...Eşimin cumartesi günü doğum günü. Kayınvalidemle konuşurken güzel bir pasta yapıcam dedim o da hayır hayır kesinlikle yaptırma pastayı ben pastanede yaptırıp yollayacağım dedi. Israr ettim ama kabul etmedi. Sonra birlikte pastaneye gittik. Kasadaki adam üzerine ne yazalım dedi ben de iyiki doğdun iyi ki varsın yazılsın dedim. Kayınvalidem de iyi ki doğdun oğlum yazın dedi. O an birsey diyemedim. Biz eşimle başbaşa kutlayacağız o günü ve kayınvalidemin yaptırdığı iyi ki doğdun OĞLUM pastasıylaBen mi abartıyorum bilmiyorum ama çok canım sıkıldı bu duruma. Hep birlikte kutlayacak olsak tamam sıkıntı değil ama başbaşa kutlayacağımız özel bir gecede bu pasta çok saçma değil mi sizce de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?