Evet eşim askere gidecek mayısta, gelince direk taşınacağız.Doğru mu anladım siz bunca şeyden sonra hala aynı apartmanda yaşamaya devam mı ediyorsunuz?
Evet eşim askere gidecek mayısta, gelince direk taşınacağız.
Sorun şu ki her yolu denedim.. Ama kirada oturduğumuz için kirayı onlar veriyordu. A dan Z ye herşeyi onlar alıyordu.Unutmayın zaten! O eve tekrar dönmeniz çok ilginç. Hafife alınacak sözler değil. Eşiniz ne tepki verdi bilmiyorum ama o eve dönmez ayrı eve çıkmadan da eşimle evliliğimi tekrar gözden geçirirdim. Beni, ailemi kibirle aşağılayarak konuşacak öyle mi? Unutmayın lütfen, bir zahmet!
Kiradayız. Ne yalan söyleyeyim eşim çok pasif ve anne düşkünüNeden şimdi taşınmıyorsunuz? Daha doğrusu bu olaylar olduğu gibi taşınmadınız? Şu an onların evinde mi oturuyorsunuz, kirada mısınız orayı anlamadım?
Ahhh işte bu çok kötü öyle olunca sizi köleleri sanıyorlarKiradayız. Ne yalan söyleyeyim eşim çok pasif ve anne düşkünü
Eşim yanımda şu an, çok şükür 2 aydır kiramizi biz veriyoruz. Rabbim dualarımı kabul etti lakin kalbim doğrulmuyorAilenizin yanında kalmaya devam edin bebeğinizin sağlığı açısından ayrıca sizinde tabii
Kiradayız. Ne yalan söyleyeyim eşim çok pasif ve anne düşkünü
Hamileymişsiniz Allah yardımcınız olsun inşallah. Ama benim içim sızladı anneniz babanız adına. Ne olursa olsun annenize, babanıza laf söyletmeyin.Bundan 3 ay önce, eşim şehir dışına gitmişti. Annemin yanında kal dedi. Kalıyordum bende. Evim alt katta, annesi üst katta. Arada bi evime iniyordum herneyse.. O aralar yatalak gibi hasta olmuştum, kasık bel ağrısı, öksürük. Halbuki hamile içmişim. Neyse, bebeğim 5 haftalık oldugunda kanamam geldi. Annem yanımdaydı, kayınvalidemi aradı napalım diye. Doktora gitsin dedi. Sonra kendisi aldı götürdü. Hastahane de yatarken, beni herkesin içinde azarladı. Hem ilk bebeğim, hem eşim yok, hemde beni herkesin içinde rencide etmesi çok kötü olmuştum. Ertesi gün eve gelene kadar laf vurdu. Eve geldiğimizde eşimi aradım. Normalde hiç demezdim annesi kötü bişey dediğinde. Anlattım durumu annemin yanında kalmak istiyorum dedim. Eşimde nerede rahat ediyorsan orada kal dedi. Annem geldi. Kv aradı. Kv anneme etmedik hakaret koymadı. Annem ağlamaya başladı. Telefonu ben aldım, benden görmedin diğer gelininden göresin dedim. Sonra hakeretleri kesilmedi. Ailemin durumu fazla yok kayınbaba denilen adam babama senin 25 50 tl n ile mi geçiniyor bu çocuklar diyip güldü. Ben unutamıyorum. Çok zoruma gidiyor. 14 haftalık gebeyim, bebeğime bile belki kucağına alamazsın dedi. Namusuma laf söyledi. Normalde Allaha inandığını, sürekli namazında niyazında bu insan. Napayım sizce unutamıyorum. Yüzünü görünce şeytan görmüş gibi oluyorum. Eşimle boşanma derecesine gelmiştik
Asla. Onlar benim canım. Kayınbaba özür diledi ailemden, ama benim babamın gözünden akan yaşları şu an burunlarından geliyor. Ah büyük bi şeydir.Hamileymişsiniz Allah yardımcınız olsun inşallah. Ama benim içim sızladı anneniz babanız adına. Ne olursa olsun annenize, babanıza laf söyletmeyin.
Şu anda direniyorum. Allah kalbimi biliyor ya, ev sahibi sorun çıkartıp duruyor. Eşimin de son şansı zaten. Göçmezse biter bu evlilikEşinizin gerçekten askerden dönünce taşınacağına inanıyor musunuz? Bence kendinizi kandırıyorsunuz. Hadi onların evinde otursanız maddiyat derim ama her yerde kirada oturtabilirsiniz. Eşiniz askere gidiyor üstelik onlarla baş başa kalacakmışsınız. Ya her şeyi göze alıp ayrı ev diye diretin ya kabullenin. Başka çareniz yok çünkü. Çizdiğiniz profildeki eş yakında başlar anneme gidelim, annemle görüşelim demeye
SO evden taşının. Eşiniz itiraz etse bile. Bu kadar iğrençliğe karşı dik durmazsanız bundan sonra daha kötü günleriniz olur.
Tavrınızda net durun.
7 yıldır beraberiz. Ben eşimin merhametini, iyi niyetini sevdim. Kolay bir insanda değilim. Bana karşı çok sabırlı. Ama araya anne girince, eşim dönüyor. Annesi çok nazlı hastalık ile vuruyor birdeCok ariyor musunuz boyle sunepe tipleri?
Hah iste tatlim tam olarak sunepelik bu.. sana karsi merhametli ve iyi niyetli olmasinin sebebi de senin iyi bi kadin olman. Bulmus senin gibi sessiz kadini bi zahmet iyi niyetli olsun , anasi danasi seni ezdiginde bi korusun cocugunun annesini de o zaman gorelim pasamin merhametini..S
7 yıldır beraberiz. Ben eşimin merhametini, iyi niyetini sevdim. Kolay bir insanda değilim. Bana karşı çok sabırlı. Ama araya anne girince, eşim dönüyor. Annesi çok nazlı hastalık ile vuruyor birde
Çok haklısınız. Annem babam arkamda.. Ve ben hep şu kafadayım. Bilmiyorum bazılarına göre yanlış ama.. BİR kadın ayaklarının üzerinde durabilmeli. Çok güçlü bir yapıya sahibim. Hamd olsun. O yüzden eşimde korkuyor. Arada kaldıgını düşünüyorum. Ama bunlar beni ezdirmesi anlamına gelmiyor. Bir erkek, adam ise eğer. Ortayı bulur. Taraf tutmaz. Bu yüzden göçmezse anında dava açarım dedim. Kii bu olaylar olurken, avukatlarla da görüşmüştümHah iste tatlim tam olarak sunepelik bu.. sana karsi merhametli ve iyi niyetli olmasinin sebebi de senin iyi bi kadin olman. Bulmus senin gibi sessiz kadini bi zahmet iyi niyetli olsun , anasi danasi seni ezdiginde bi korusun cocugunun annesini de o zaman gorelim pasamin merhametini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?